Ivanilio, Ty rzeczywiscie wierzysz, ze majac takie widoki przed oczami ON kolor sprawdzac bedzie???? A nawet jesli sprawdzi...przeciez to mezczyzna...na kolorach sie nie zna;);););)
Ivanilio, Ty rzeczywiscie wierzysz, ze majac takie widoki przed oczami ON kolor sprawdzac bedzie???? A nawet jesli sprawdzi...przeciez to mezczyzna...na kolorach sie nie zna;);););)
Ania, z dżdżownicą Ci się kojarzę? A ja się jeszcze łudziłam nadzieją że do człowieka choć trochę jestem podobna...
O matulu, na co mi biednej przyszło?!
Teraz to już mi naprawdę zostało tylko wziąć i sobie pójść... Buuuuu
;)))
Jejku, jak ja sobie przypomne polozne ktore mialam jak urodzilam mojego bajtla to az mnie ciary przechodza, jedna to taka wredna byla... lej, wgl w zyciu juz nie chce miec dzieci... Koniec.
A po co sąsiad,przecież na ją kto zbadać. Musi tylko wytłumaczyć jaki kolor ma mieć szyjka hahahahhahah
Miałaś po prostu pecha trafić na jednostki które zapomniały kto jest dla kogo...
A tak na marginesie - co ma położna do "chcenia" dzieci? Przecież położna Ci ich robić nie będzie :))) Urodzić za Ciebie też nie da rady :P
Poczekaj, młoda jesteś jeszcze to i nie wiesz co mówisz. Przyjdzie właściwy czas przy właściwym facecie i zmienisz zdanie szybciej niż je powiedziałaś :)))
Wspomniałas o rozmnażaniu bezpłciowy,chciałam rozszerzyć wachlarz o podział. Ale,że nic nie wspomniałaś o organizmch mocno rozwiniętych* takich jak pantofelek*ktory rozprzestrzenia sie błyskawicznie to zakonczyłam na dzdzownicy.W Twoim obecnym stanie ducha LILI to nawet dzdzownica powinno brzmieć pieszczotliwie.Nie rozważaj tego bierz się za wiersze, bo teraz piszesz najpiękniesze.Tak trzymaj.
No, nie wiem czy mi wczorajszy wieczorny stan ducha nie zaszkodził. Tzn. nie tyle mi co mojej wenie twórczej ;)
Lada gwizdek zacznę pisać o podwójnych serduszkach i dopiero będzie pieszczotliwie...
A na śniadanie zjadłam pół słoiczka korniszonków do chleba z kiełbaską i ćwierć słoiczka chrzanu...
Słuchajcie, a może to dlatego że palenie rzuciłam? Od 15 dni nie miałam normalnego papierosa w ręku, popalam tylko E-...
No, nie wiem czy mi wczorajszy wieczorny stan ducha nie zaszkodził. Tzn. nie tyle mi co mojej wenie twórczej ;)
Lada gwizdek zacznę pisać o podwójnych serduszkach i dopiero będzie pieszczotliwie...
A na śniadanie zjadłam pół słoiczka korniszonków do chleba z kiełbaską i ćwierć słoiczka chrzanu...
Słuchajcie, a może to dlatego że palenie rzuciłam? Od 15 dni nie miałam normalnego papierosa w ręku, popalam tylko E-...
bede ciocia :)
ja też chcę być ciocią !!!
to bedziesz 2 ciocia bom ja blizsza hahahha marwti mnie tylko jedno kurcze bede musiala zmienniczki szukac w razie czego :(
wepcham się i będe pierwsza-hahaha...
a może mateńki chrzestnej potrza ???