Na wyjeździe #19

15 stycznia 2015 12:17 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Gdzie takie kursy sa????W Koszalinie euro 4,26 frank 3,70.......

NBP tak podaje ))
15 stycznia 2015 12:19 / 1 osobie podoba się ten post
magdzie

NBP tak podaje ))

Przeciez to średni kurs pozbioerany z kantorów w kraju i ustalony przez RPP.....Tego sie w ogole pod uwage nmie bierze bo w realu takie kursy nie istnieją,Ew. w internetowych kantorze jest zblizony ale nigdy taki sam!

Prosze dzisiejszy kurs w PKO BP SA.

http://www.pkobp.pl/waluty/#rates   I nie jest to 4,32........

15 stycznia 2015 12:25
kasia63

Przeciez to średni kurs pozbioerany z kantorów w kraju i ustalony przez RPP.....Tego sie w ogole pod uwage nmie bierze bo w realu takie kursy nie istnieją,Ew. w internetowych kantorze jest zblizony ale nigdy taki sam!

Prosze dzisiejszy kurs w PKO BP SA.

http://www.pkobp.pl/waluty/#rates   I nie jest to 4,32........

Oj tam kasia nie rozdrabniaj sie co to 5 gr w ta czy w tamta )))
Ale jak idziesz do kantoru sprzedac bagaz ,to pan Ci pewnie dorzuca cos))) ,mnie zawsze 5,6 groszy daje ..
15 stycznia 2015 12:42 / 1 osobie podoba się ten post
To chyba wina pogody. Dzisiaj moja PDP również drzemki uskutecznia. Ledwie na obiad wstała. A ja również, nie powiem, przed obiadkiem pół godziny pokimałam. Tyle, że u mnie za oknem bardziej połowa listopada niż wiosna. Teraz też PDP radośnie pochrapuje, a i ja spoglądam w kierunku łóżka. Chyba przegram ten pojedynek i jeszcze się połóżę.
15 stycznia 2015 15:21 / 1 osobie podoba się ten post
Kurcze idę na spacer zaczerpnąć świeżego powietrza. Już dość mam zapachu spalenizny. Pomacham Wam łapką papapa.
15 stycznia 2015 15:50 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko47

dziewczyny pracujące w CH   - FrCh   -    4.18   Pan Bóg niebo nam przychyla.

Sprawdziłam kantory w Krakowie - skup po 4.10 - nawet trochę więcej
Chyba trzeba z banku wyciągnąć ,  pilnować kursu i sprzedać.W razie czego pojadę do Krakowa.
15 stycznia 2015 15:56 / 2 osobom podoba się ten post
Mycha

Kurcze idę na spacer zaczerpnąć świeżego powietrza. Już dość mam zapachu spalenizny. Pomacham Wam łapką papapa.

Prawidłowo:) Inaczej będzie wędzona Mycha:))
15 stycznia 2015 16:00 / 1 osobie podoba się ten post
Mam smak na cos, nie wiem na co, wezta mi powiedzta, zjadlabym cos dobrego, ale nie wiem co, cos slonego kwasnego nie wiem.
15 stycznia 2015 16:03
Jolek

Mam smak na cos, nie wiem na co, wezta mi powiedzta, zjadlabym cos dobrego, ale nie wiem co, cos slonego kwasnego nie wiem.

Sledzia z miodem zjedz....pychota
15 stycznia 2015 16:08 / 5 osobom podoba się ten post
Mnie tez dzisiaj cos meczy. Jakis taki blizej nieokreslony apetyt na cos. Przy czym jeszcze nie rozszyfrowalam co to cos jest... Dlatego zjadlam juz zupe, michalka, grzeska(jakos tak brzmi jakbym mezczyzn konsumowala...), kielbase krakowska, zolty ser, kawalek chalwy, sucha bulke, jogurt... Zapilam to wszystko kawa i herbatka imbirowa w blizej nieokreslonej ilosci(czyt.sporej)... I dalej czegos mi sie chce....
Sledz z miodem brzmi cudnie.... Moze byc w smietanie??;);););)
15 stycznia 2015 16:10
Chyba jajek z majonezem mi sie chce.
15 stycznia 2015 16:19
magdalena_k

hurrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......a nie mowilam zem najwazniejsza?????

huuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaa, wlasnie dostalam poczta lekarstwa od Ciebie. Hahaha, ale maja zaplon, prawie miesiac, bez kitu :D

Dzieki :DD :*
15 stycznia 2015 16:55
Jolek

huuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaa, wlasnie dostalam poczta lekarstwa od Ciebie. Hahaha, ale maja zaplon, prawie miesiac, bez kitu :D

Dzieki :DD :*

no nie moge dobrze ze dopiero hahahahah :)
15 stycznia 2015 17:01
magdalena_k

no nie moge dobrze ze dopiero hahahahah :)

hahahahahhahaha :D
dobrze ze wgl., dobrze ze przyszlo zanim pojechalam, bo wtedy Niemcy by zdziwko walneli co zrobic buhahahaha.
15 stycznia 2015 17:03
Jolek

hahahahahhahaha :D
dobrze ze wgl., dobrze ze przyszlo zanim pojechalam, bo wtedy Niemcy by zdziwko walneli co zrobic buhahahaha.

wysylalam kolezance miala za 2 dni a tu prosze hahah