Na wyjeździe #19

15 stycznia 2015 09:44
miriam

wepcham się i będe pierwsza-hahaha...
a może mateńki chrzestnej potrza ???

Ty mi  sie tu kurcze nie wpychaj ja bylam pierwszai, ja sprawca calego zamieszania............bom ja ta piekna bialoglowe do B sciagnela :) hahahahah
15 stycznia 2015 09:47
magdalena_k

Ty mi  sie tu kurcze nie wpychaj ja bylam pierwszai, ja sprawca calego zamieszania............bom ja ta piekna bialoglowe do B sciagnela :) hahahahah

no widzę żeś przjęta na maxa,bo podwójnie posta wkleiłaś,ale nic to i tak nie ustąpię,bom uparta niczym osioł :)))
15 stycznia 2015 09:48 / 1 osobie podoba się ten post
didusia

Dziś było mi trochę smutnawo widząc w jakim tempie rozwija się demencja u mojej Pdp, Trochę byłam zła na córkę ,że dopiero po roku czasu( właśnie wtedy mówiłam o zakupie) kupiła mówiący zegarek dla matki bo jest osobą niedowidzącą. No niestety na obecną chwilę nie wie jak sie posługiwać ,szuka zegarka na uszach , naciska dłoń -przykro jest patrzeć na rozwój choroby chociaż jest to wpisane w nasz zawód . Córka Pdp jest bardzo miłą ,sympatyczną osobą ,robiącą wszystko dla matki ale czasami do niej nie dociera w jakim stadiun choroby jest jej matka . Nie skarżę się , to tylko takie przemyslenia.

Odnosząc się do wczesniejszych postów  dla mnie było bez znaczenia w ciązy czy nie miałam takie zachcianki smakowe ,że można było sie usmiać typu kiszony ogórek przegryzany czekoladą.  DDD

Ja w ciazy bardzo lubilam wszystko co tluste, kaszanke z cebulka, roznego rodzaja kotlety smazone sosy duszone no wszystko kapusniaki itd. Pozniej bylo slodkie, a pred samym porodem bylam calyt czas glodna.
15 stycznia 2015 09:51 / 1 osobie podoba się ten post
miriam

no widzę żeś przjęta na maxa,bo podwójnie posta wkleiłaś,ale nic to i tak nie ustąpię,bom uparta niczym osioł :)))

no jak nie jak tak.....kurcze
15 stycznia 2015 09:57 / 1 osobie podoba się ten post
magdalena_k

bede ciocia :)

Jakby coś, to te dzieciątko będzie miało cały legion cioć i pół zastępu wujków :)))
Ale tą najważniejszą będziesz Ty :) :*

15 stycznia 2015 09:58
Lili

Jakby coś, to te dzieciątko będzie miało cały legion cioć i pół zastępu wujków :)))

i ja :)))
15 stycznia 2015 09:58
magdalena_k

Eee, nie no, sprawcą to nie Ty, tylko ktoś inny ;)

15 stycznia 2015 09:58 / 1 osobie podoba się ten post
Lili

hurrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......a nie mowilam zem najwazniejsza?????
15 stycznia 2015 10:00 / 1 osobie podoba się ten post
Lili

Eee, nie no, sprawcą to nie Ty, tylko ktoś inny ;)

no tak  ale sie wkrecilam widzisz ze juz sobie wszystko przypisuje kurcze :)
15 stycznia 2015 11:08 / 3 osobom podoba się ten post
Moim zdaniem Andrea, nie ma sensu sie dochodzic, bo po co ??
I tak bedzie zawsze, ze znajdzie sie ktos kto ugodzi kolcem, nie ma co zwracac na to wszystko uwagi. I tak juz widze, ze tylko nieliczni udzielaja sie na forum, a zalogowanych uzytkownikow mnostwo ??
Widzisz ile osob odeszlo z forum ???
A Ci co zostali, po prostu niektore posty omijaja lukiem i tyle, najlepiej, ta osoba co wsczyna awanaturym, jak zobaczy, ze nie ma poparcia odpusci wkoncu. Kiedys odpusci..........
15 stycznia 2015 11:28
Jolek

Tak, ale polozne sie potem nami zajmuja. Podam Ci przyklad, moze niezbyt smaczny, ta polozna o ktorej pisalam, dzien po moim porodzie przyszla mi robic lewatywe. 
Boze, w zyciu nie mialam, ale jak mi ja robila to zem wszystko w zoladku poczula. Ale sie nacala, ja po cesarce z takimi Bolami, a ta jak wojskowy. No masakra.
Znowu 2 przyjezdzala do mnie do domu, to babka super byla. 
Ale ta ze szpitala to nie polozna, nie wiem jak ja nazwac. Pamietam jak sie darla sciagaja majtki, szybko wizyta. Sralalala. Spierdzielaj se pomyslalam.
Stala nademna dopoki nie zdjelam tych majtek. Masakra.

Jolek dla Ciebie to było przeżycie, a dla niej byłaś kolejną pacjentką tego dnia, której to robiła.
15 stycznia 2015 11:34 / 5 osobom podoba się ten post
Mirka Dz

Jolek dla Ciebie to było przeżycie, a dla niej byłaś kolejną pacjentką tego dnia, której to robiła. :-)

Przepraszam , i to ma wytłumaczyć chamskie zachowanie, krzyki na pacjentkę i brak delikatności?

To może taka położna powinna w rzeźni zacząć pracę, tam się nikt skarzyl nie będzie!

15 stycznia 2015 12:02 / 2 osobom podoba się ten post
dziewczyny pracujące w CH   - FrCh   -    4.18   Pan Bóg niebo nam przychyla.
15 stycznia 2015 12:09 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko47

dziewczyny pracujące w CH   - FrCh   -    4.18   Pan Bóg niebo nam przychyla.

Tylko sie cieszyc,!! euro tez ladnie  4,32 ,lecz nie zazdroszcze tym co maja kredyty we frankach (((.
15 stycznia 2015 12:13 / 1 osobie podoba się ten post
Gdzie takie kursy sa????W Koszalinie euro 4,26 frank 3,70.......