Na wyjeździe #19

15 stycznia 2015 21:46 / 1 osobie podoba się ten post
magdzie

Jolek a Tobie co tak do smiacia,wyrazilam tylko to co uwielbiam )))
A Ty czasami nie lizesz lodow ,)) tak jak jest goraco dla ochlody ???, moze cieple wolisz ???

Ja gryze lody, serio zawsze gryzlam, nie lizalam :D hahahahahahahaah :) Od 2 godzin slucham 1 i tej samej piosenki bo uslyszalam w tv :D
Taka troche o mnie ona jak se posluchalam :d

posluchajta se  

15 stycznia 2015 21:47
>>> 4 <<< (słownie i dosłownie-CZTERY ! )
15 stycznia 2015 21:48
miriam

>>> 4 <<< (słownie i dosłownie-CZTERY ! )

Ja tez :))))))))))))))))))))))))) we wtorek weg.
15 stycznia 2015 21:50
Jolek

Ja tez :))))))))))))))))))))))))) we wtorek weg.

WOW-może uwidzimy się w autokarze?Kto wie...
15 stycznia 2015 21:52 / 1 osobie podoba się ten post
miriam

WOW-może uwidzimy się w autokarze?Kto wie...

No niestety, ja busikiem jade i to poznoooooooooooo, bo az o 21, ale nie licze wtorku, bo to ju waliche przed dom wystawie i bede siedziec kolo kosciola, bo w takim benadziejnym miejscu mam stelle, ze jak przyjechalam to znalezc nie moglismy z kierowca hahahaha.
16 stycznia 2015 08:24 / 13 osobom podoba się ten post
Mleczko,odpowiem w tym topiku,żeby nie zaśmiecać wpisów w temacie agencji idealnej.
Kiedyś,kiedy zaczynałam tutaj zaglądać,odbierałam ataki na Ciebie jako przesadne czepianie się.Nawet kiedyś coś na ten temat napisałam.Teraz już mniej dziwie się wszelkim atakom na Twoje wpisy.
Czy Ty uważasz,ze Twoje uwagi są jedynie słuszne,że Twój poziom wpisów jest jedynie odpowiedni i sensowny?
Nie wietrzę spisku w tamtym wpisie,kwestionuję jedynie jego cel,ale jeśli Ty znasz biznesmenów,którzy p r z e d założeniem działalności zabiegali o opinie przyszłych pracowników,to pozostań sobie w tym mniemaniu.
Jak sama wiesz,forum jest dostępne dla wszystkich,czy to się Tobie podoba,czy nie.I każdy ma prawo do własnego zdania.
Nie bawią mnie spory z Tobą,Twoje złośliwości/sarkazm,nie robią na mnie wrażenia.
Taki masz sposób bycia na tym forum,widocznie Cię to bawi.Więcej komentować Twoich wpisów nie będę,choć wiem,że Ty ten skomentujesz.Zauważyłam,że lubisz mieć ostatnie zdanie.Zawsze.
Miłego dnia.
16 stycznia 2015 09:14 / 7 osobom podoba się ten post
Znów jestem w łaskach Babci (po jednym dniu). Babcia jest zachwycona, że wstaję tak wcześnie, czyli o 6.30. Poprzednio wstawałam wcześniej, a Babcia rozpowiadała wszem i wobec, że śpię do 9. Śmieliśmy się z tego z Dziadkiem. Dziadek też skorzystał, bo wstaje przed 7 .
Babcia przywitała mnie z rezerwą sporą. Nie siliła się na miłe słówka, bo już w drugim zdaniu stwierdziła, że przytyłam . Zmienniczka wytłumaczyła mi, że zachowanie Babci bierze się z zazdrości. Opowiadała wszystkim, że między mną a Dziadkiem coś jest, Ona jest tego pewna, bo WIDZIAŁA. Dziadkowi też próbowała to wmówić, co skończyło się mocnym potrząśnięciem Babci. Oparło się też o syna, co skwitował śmiechem, a później uderzeniem pięścią w stół. Babcia ma demencję i to sporą.
Dzisiaj, po moim "wcześniejszym wstaniu" jest cała zachwycona, co kilka razy mi powtórzyła, łącznie z pytaniem, dlaczego jestem na tak krótko. No i wróciłam do łask, co objawia się faktem, że Babcia stwierdziła, że jednak schudłam, a nie przytyłam . Właśnie przed chwilą dzwoniła do 3 sąsiadki i opowiada im, jak to wyszczuplałam
16 stycznia 2015 09:18 / 1 osobie podoba się ten post
Annika

Znów jestem w łaskach Babci (po jednym dniu). Babcia jest zachwycona, że wstaję tak wcześnie, czyli o 6.30. Poprzednio wstawałam wcześniej, a Babcia rozpowiadała wszem i wobec, że śpię do 9. Śmieliśmy się z tego z Dziadkiem. Dziadek też skorzystał, bo wstaje przed 7 :-).
Babcia przywitała mnie z rezerwą sporą. Nie siliła się na miłe słówka, bo już w drugim zdaniu stwierdziła, że przytyłam :-). Zmienniczka wytłumaczyła mi, że zachowanie Babci bierze się z zazdrości. Opowiadała wszystkim, że między mną a Dziadkiem coś jest, Ona jest tego pewna, bo WIDZIAŁA. Dziadkowi też próbowała to wmówić, co skończyło się mocnym potrząśnięciem Babci. Oparło się też o syna, co skwitował śmiechem, a później uderzeniem pięścią w stół. Babcia ma demencję i to sporą.
Dzisiaj, po moim "wcześniejszym wstaniu" jest cała zachwycona, co kilka razy mi powtórzyła, łącznie z pytaniem, dlaczego jestem na tak krótko. No i wróciłam do łask, co objawia się faktem, że Babcia stwierdziła, że jednak schudłam, a nie przytyłam :-). Właśnie przed chwilą dzwoniła do 3 sąsiadki i opowiada im, jak to wyszczuplałam :-)

Jesoooo i jak tu nie zwariowac w tej pracy:) Jedynie " przeciąg w uszach" pozwala Nam jako tako funkcjonowac :))) Fajna masz te " babkę"
16 stycznia 2015 09:18
Annika

Znów jestem w łaskach Babci (po jednym dniu). Babcia jest zachwycona, że wstaję tak wcześnie, czyli o 6.30. Poprzednio wstawałam wcześniej, a Babcia rozpowiadała wszem i wobec, że śpię do 9. Śmieliśmy się z tego z Dziadkiem. Dziadek też skorzystał, bo wstaje przed 7 :-).
Babcia przywitała mnie z rezerwą sporą. Nie siliła się na miłe słówka, bo już w drugim zdaniu stwierdziła, że przytyłam :-). Zmienniczka wytłumaczyła mi, że zachowanie Babci bierze się z zazdrości. Opowiadała wszystkim, że między mną a Dziadkiem coś jest, Ona jest tego pewna, bo WIDZIAŁA. Dziadkowi też próbowała to wmówić, co skończyło się mocnym potrząśnięciem Babci. Oparło się też o syna, co skwitował śmiechem, a później uderzeniem pięścią w stół. Babcia ma demencję i to sporą.
Dzisiaj, po moim "wcześniejszym wstaniu" jest cała zachwycona, co kilka razy mi powtórzyła, łącznie z pytaniem, dlaczego jestem na tak krótko. No i wróciłam do łask, co objawia się faktem, że Babcia stwierdziła, że jednak schudłam, a nie przytyłam :-). Właśnie przed chwilą dzwoniła do 3 sąsiadki i opowiada im, jak to wyszczuplałam :-)

To znaczy,że wrociłaś na starą Stelle?
16 stycznia 2015 09:25 / 1 osobie podoba się ten post
Impala

Mleczko,odpowiem w tym topiku,żeby nie zaśmiecać wpisów w temacie agencji idealnej.
Kiedyś,kiedy zaczynałam tutaj zaglądać,odbierałam ataki na Ciebie jako przesadne czepianie się.Nawet kiedyś coś na ten temat napisałam.Teraz już mniej dziwie się wszelkim atakom na Twoje wpisy.
Czy Ty uważasz,ze Twoje uwagi są jedynie słuszne,że Twój poziom wpisów jest jedynie odpowiedni i sensowny?
Nie wietrzę spisku w tamtym wpisie,kwestionuję jedynie jego cel,ale jeśli Ty znasz biznesmenów,którzy p r z e d założeniem działalności zabiegali o opinie przyszłych pracowników,to pozostań sobie w tym mniemaniu.
Jak sama wiesz,forum jest dostępne dla wszystkich,czy to się Tobie podoba,czy nie.I każdy ma prawo do własnego zdania.
Nie bawią mnie spory z Tobą,Twoje złośliwości/sarkazm,nie robią na mnie wrażenia.
Taki masz sposób bycia na tym forum,widocznie Cię to bawi.Więcej komentować Twoich wpisów nie będę,choć wiem,że Ty ten skomentujesz.Zauważyłam,że lubisz mieć ostatnie zdanie.Zawsze.
Miłego dnia.

Impala, to ja jestem najmadrzejsz najpiekniejsza, najskromniejsza iiiii iiiii najmlodsza :)))) hahahahahahah :D
Oj stesknilam sie za Toba :D
16 stycznia 2015 09:25 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko47

To znaczy,że wrociłaś na starą Stelle?

Tak, na dużo krótszy czas, po interwencji syna.  Bałam się też trochę, że nie znajdę w styczniu oferty, bo wszyscy będą wracać. Termin mi pasował, bo początkiem marca musze być w domku, a nie wszystkie firmy zgadzają  się na wyjazdy krótsze niż2 msc. No i zgadzając się na powrót myślałam wciąż, że będzie to firma, która będzie składki płaciła od średniej, jak utrzymywała, a na czym mi zależy.
16 stycznia 2015 09:33 / 2 osobom podoba się ten post
Impala

Miłego dnia.

Liczę,że dotrzymasz słowa.
16 stycznia 2015 09:35 / 2 osobom podoba się ten post
magdzie

Jolek a Tobie co tak do smiacia,wyrazilam tylko to co uwielbiam )))
A Ty czasami nie lizesz lodow ,)) tak jak jest goraco dla ochlody ???, moze cieple wolisz ???

Lody ,lody dla ochłody!
16 stycznia 2015 09:41 / 2 osobom podoba się ten post
ivetta

Lody ,lody dla ochłody!

Ja uwielbiam, ciepłe Lody z bitą śmietanką, mniam, mniam
Po zimnych, boli Mnie gardło.
16 stycznia 2015 09:57 / 2 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

Ja uwielbiam, ciepłe Lody z bitą śmietanką, mniam, mniam
Po zimnych, boli Mnie gardło.

moze bierzesz za duze porcje ahahahahahhahaha.