Ja uwielbiam, ciepłe Lody z bitą śmietanką, mniam, mniam
Po zimnych, boli Mnie gardło.
Lody ,lody dla ochłody!
No coz (((, prosze Cie o jedno tylko nie pokazuj mnie palcem jeszcze .
A tak nawolujesz ta lodziare to moze chcesz kupic ,chociaz wlasnorecznie zrobione lepiej smakuja )))))
Hej laseczki :) Właśnie wróciłam ze spacerku z dziadziem :) Byliśmy na przechadzce brzegiem Dunaja i zgodnie z prośbą Rybko pozdrowiłam i park i Dunaj od Ciebie :)Wracając zaciągnęłam dziadka do H&M ach te wyprzedaże drażnią oczy i kupiłam mojemu Manowi bezrękawnik pikowany za 5 euraskow bez jedejo cencika :) Ale jestem heppy :)
Hej laseczki :) Właśnie wróciłam ze spacerku z dziadziem :) Byliśmy na przechadzce brzegiem Dunaja i zgodnie z prośbą Rybko pozdrowiłam i park i Dunaj od Ciebie :)Wracając zaciągnęłam dziadka do H&M ach te wyprzedaże drażnią oczy i kupiłam mojemu Manowi bezrękawnik pikowany za 5 euraskow bez jedejo cencika :) Ale jestem heppy :)
Dzieki M )))))
Ja mam imię na " B " , ale , że jestem grzeczna ? a proszę bardzo ! -:))))))))
Zebyś nie miała wyrzutów sumienia sama to powiem Ci,że też dziś łaziłam 1,5 godziny a po drodze do domu kupiłam czekoladę z wanilią. Przez resztę drogi śliniłam się na myśl o niej,a jak wrócilam zjadłam jeden rządek i odechciało mi się. Pomyślałam o gorących przeclach,które też kupiłam i jakoś ochota odeszła,przypomniałam sobie za to,że w szufladzie polskie ptasie mleczko czeka i.....wciągnęłam połowę hahaahahahah