a ja właśnie wcinam całuski,które uwielbiam,tyle że ja nie muszę się martwić o wagę.Na kolacje były 3 naleśniki,które też uwielbiam,aże Frau je tylko wybrane potrawy to ja też
a ja właśnie wcinam całuski,które uwielbiam,tyle że ja nie muszę się martwić o wagę.Na kolacje były 3 naleśniki,które też uwielbiam,aże Frau je tylko wybrane potrawy to ja też
Caluski ???, chyba jeszcze nie kosztowalam ((((, ale uwielbiam...języczki kocie ))) mniam.
Caluski ???, chyba jeszcze nie kosztowalam ((((, ale uwielbiam...języczki kocie ))) mniam.
No to fajnie dziewczyny z tymi czekoladkami, nie jestem sama ;-))
Dzisiaj moja babvia mnie zaskoczyla. Nikt nie mowil jej, ze jutro wyjezdzam, zeby sie nie denerwowala I zeby spokojnie mogla spac. Przez caly moj pobyt ani razu nie zapytala, kiedy jade. Nagle dzis po poludniu pyta mnie , jak dlugo jeszcze u niej zostane. Szczeka mi opadla, bo skad to przeczucie. Dzien, jak kazdy inny, nawet pakowalam sie, kedy spala, zeby nie zadawala zbednyvh pytan. Teraz juz wie, ze wyjezdzam jutro. Wiele rzeczy zapomina po uslyszeniu, a to zapamketala dokladnie. Dopoki nie poszla do lozka powtarzala, jak jej przykro, ze jade, ale wie, ze jade dk swojej rodxiny I ona bedzie na mnie czekac. Oby tylko w nocy spokojnie spala
Poprzednio jak byłam u pdp z zaawansowaną demencją i Al. też pakowałam się po kryjomu,żeby jej nie denerwować,a ona niczego nie przeczuwając zachowywała się" normalnie" czyli gadała bez przerwy,uciekała z domu itp,a rano w dni wyjazdu zauważyła ,że domykam walichę ,zapytała po niemiecku ( zamiast w swoim dialekcie) czy wyjeżdżam,powieziałam ,że za 3 godziny,a z niej nagle jakby ktoś powietrze spuścił. Zamilkła,usiadła spokojnie i nie odezwała się już do konca słowem,co bylo niezwykle dziwne. Byłam jednak już tak potwornie nią zmęczona,że nie mogłam ukryć swojego dobrego humoru:)
po polsku ciepłe lody
A lody cieple to ja uwielbiam!!! ,lody pod kazda postacia cieple,zimne i na goraca tez )))))
Wszystkie lody uwielbiasz........? :))))
A lody cieple to ja uwielbiam!!! ,lody pod kazda postacia cieple,zimne i na goraca tez )))))
hahahahahahahahhahahahahaahahahahha. Posikalam sie!!! hahahahahahahahahahhaaaaaahahahah.