Na wyjeździe #19

16 stycznia 2015 18:54 / 1 osobie podoba się ten post
darekr

Chyba taką sobie kupię

ta jest sexy tez ja mam:)
16 stycznia 2015 18:56
ja też pewnie w niej będę sexy wyglądał :))
16 stycznia 2015 18:57 / 2 osobom podoba się ten post
kacha25

ta jest sexy tez ja mam:)

Będziesz musiał sobie nóżki ogolić.  DDD 

Ale zrobiłam numer -Kasia  nie musisz golić to miał byc post do D -płci tej innej   DDD
16 stycznia 2015 19:02
darekr

To juz wiem czemu naszym tak kiepsko idzie.Weźcie sie za kibicowanie.Mistrzostwa świata w ręcznej,w Katarze.

Niestety = De - Pl  = 29-26
16 stycznia 2015 19:21 / 2 osobom podoba się ten post
didusia

Będziesz musiał sobie nóżki ogolić.  DDD 

Ale zrobiłam numer -Kasia  nie musisz golić to miał byc post do D -płci tej innej   DDD

Ja już od dawna się depiluje
17 stycznia 2015 08:20 / 2 osobom podoba się ten post
Wreszcie dziś moja zmienniczka pojechała , dwa dni spędzone z nią to masakra .
Kobieta mnie wykańcza nerwowo , a zakręcona jest jak słoik .
17 stycznia 2015 08:25 / 1 osobie podoba się ten post
darekr

Chyba taką sobie kupię

Spódniczkę?????:):):):):)
17 stycznia 2015 09:26 / 1 osobie podoba się ten post
darekr

Ja już od dawna się depiluje

Przepraszam a intymnie też ???
17 stycznia 2015 09:29
kacha25

ta jes sexy tez ja mam:)

Śliczna jest, mi się bardzo podobają te w pepitke :) I ceny też niczego sobie ok 60 zeta za sukienkę ???wow ! A jak gatunkowo?
17 stycznia 2015 09:40 / 2 osobom podoba się ten post
alinka1339

Wreszcie dziś moja zmienniczka pojechała , dwa dni spędzone z nią to masakra .
Kobieta mnie wykańcza nerwowo , a zakręcona jest jak słoik .

Moja też jest męcząca.... Spędziłam z nią 4 godziny podczas wymiany i miałam dosyć.
A teraz (jestem w domu) dzwoni do mnie średnio co drugi dzień z takimi pierdołami,że "rence" opadają....
17 stycznia 2015 09:48 / 2 osobom podoba się ten post
basiaim

Moja też jest męcząca.... Spędziłam z nią 4 godziny podczas wymiany i miałam dosyć.
A teraz (jestem w domu) dzwoni do mnie średnio co drugi dzień z takimi pierdołami,że "rence" opadają....

Basiu moja zmienniczka też do mnie dzwoni jak jestem na urlopie i to tylko po to ,żeby sobie pogadac , bo jej nudno .
Ja robię wszystko ,żeby z nią nie gadać , bo mam dość słuchania co robi PDP , co zmienniczka sobie kupiła itp .
Telefon zawsze odbiera mój mąż i ją spławia jak nie mam ochoty z nią gadać .
17 stycznia 2015 10:09 / 5 osobom podoba się ten post
Kochani i nastała kolejna moja wolna sobota :) Żadnej fuchy dodatkowej nie znalazłam, ale za to dziś koleżanka Marietta przybyła do mojego miasteczka, więc jakoś mi się cieplej na serduchu zrobiło. Dopiero rozmawiałam z siostrą, która od chwili wariacji franka lata śpiewa " Pójdę boso ....:)" Ma bidna kredyt mieszkaniowy, a tak to jest jak się mlodszej siostry nie słucha :) Ja wychodzę z założenia że kredyt mam w walucie w której zarabiam :) Dzidziuś już pojechał do córki na sobotnią wygnankę a ja w planie kawka, łóżeczko, dr haus i lajcik :)
17 stycznia 2015 12:54 / 2 osobom podoba się ten post
Wlasnie wrocilam z cmentarza ze swoja babuszka,bylysy u jej meza zmarl w lipcu ubieglego roku.Nie ma jeszcze zrobionej tabliczki,wiec jak ktos nie byl na pogrzebie nie znalazlby grobu.Bylam kilka dni po pogrzebie i takie to dla mnie dziwne bylo,taki kopiec usypany,gdzie jak popadal deszcz wszystko zmyl.Chociaz jak bylam na cmentarzu kiedys w Bilefeld,bardzo podobal mi sie ,jest zrobiony jak taki ogrod botaniczny,bardzo zadbany i taki duzy.
17 stycznia 2015 13:13 / 1 osobie podoba się ten post
Tak to prawda ze te ich cmentarze bardzo sie roznia od naszych,ba nawet bym ich nie porownywala.Maja wydzielone czasami duze place i tylko inf ,ze jakas rodzina bez dat ,bez imion,kurcze moze to i dobrze ??Bylam kiedys u takier rodziny,ze jak dziadek zachorowal,mama z corka polecialy zamawiac juz kamien z wyrytym nazwiskiem,zaklepaly miejsce na cmentarzu.Okazalo sie,ze dziadek dlugo jeszcze zyl,natomiast zona odeszla wczesniej.Jak to mowia co kraj to obyczaj.
17 stycznia 2015 13:16 / 2 osobom podoba się ten post
tu gdzie ja jestem w Dortmundzie jest taki własnie cmentarz w samym mieście, jak ogród, wile krzewów innych niż u nas, alejki, ławeczki, obok plac zabaw, sporo ludzi spaceruje z psami, a sporo też biega, mnie sie podoba taki cmetarz, powiem bardziej od naszego...