Na wyjeździe #19

19 stycznia 2015 11:01
fiona

Wiesz ona że masz troche racji ,mój mąż ostatnio wyprzystojniał zaczął biegać (ja też biegam ) i może ta zazdrość stąd :)ja tu on tam haha a w niemczech głowa zawsze inaczej pracuje ,człowiek myśli ,sam sobie dosłownie pierdoły wmawia:)

Nie na odległośc ale jak wrócisz do domku usiądź z mężem blisko i mu powiedz o tych swoich myślach. Wydaje mi się że usłyszysz:

.....a moja żona ostatnio wyładniała, zaczęła biegać, boje się żeby nie wpadla komuś w oko więc dbam o siebie żebym jej się nadal podobał.

I tego ci Fiona życzę, żebyś tak właśnie usłyszała!!!
19 stycznia 2015 11:04 / 3 osobom podoba się ten post
Macie rację Kochane wszak to on zawsze o mnie zabiega :) Nawet mówi nie musisz nie jedż:) A ja takimi pierdołami głowe sobie zawracam a on biedaczek odlicza dni ,kiedy wrócę:)
19 stycznia 2015 11:10 / 6 osobom podoba się ten post
Moja mama zawsze mawiala ze recepta na szczesliwy zwiazek i udane małżeństwo jest przedewszystkim równowaga. Tele samo milości i złości, zaufania i zazdrosci, oddalenia i bliskości itd. Monotonia zabija wszystko :)
19 stycznia 2015 11:59 / 3 osobom podoba się ten post
Miałam koleżankę w liceum, bardzo atrakcyjna. Chłopaki się za nią uganiały strasznie. Zawsze mówiła ze mężczyźni kochają zołzy i taka dla nich była. Po trzydziestce została sama z dwójką dzieci. Urodę straciła, bo po porodzie przytyła i na twarzy się sporo zmarszczek pojawiło. Faceci ją teraz omijają szerokim łukiem bo charakterek zołzy niestety pozostał.
19 stycznia 2015 12:56 / 1 osobie podoba się ten post
Kobiety używają wielu słów,opowiadają o emocjach podczas gdy mężczyźni są powściągliwsi ,konkretni,rozmawiają o faktach...
Kurczę niedobrze,okazuje się,że jestem mężczyzną....
19 stycznia 2015 13:14 / 7 osobom podoba się ten post

kilka fotek z naszego spotkania w Wałbrzychu:))patrzcie i zazdrośccie i załujcie Ci którzy niemogli,lub niechcieli byc i poznac tak cudowne osoby jak my:))))

19 stycznia 2015 13:16 / 3 osobom podoba się ten post
Jestem Andrejka ,jestem:)
Z powodu pewnej osoby urlopik od forum był ale nowa energia we mnie wstąpiła już:)
19 stycznia 2015 13:23 / 1 osobie podoba się ten post
kacha25

kilka fotek z naszego spotkania w Wałbrzychu:))patrzcie i zazdrośccie i załujcie Ci którzy niemogli,lub niechcieli byc i poznac tak cudowne osoby jak my:))))

Kacha,ale powiedz kto jest ta czwarta i piąta osoba? Rozpoznaję Ciebie,Lenkę,Mirka ,a reszta?
19 stycznia 2015 13:29 / 2 osobom podoba się ten post
Orim to Mirek przecież,nie wiem kim są dwie panie.
19 stycznia 2015 13:29 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Kacha,ale powiedz kto jest ta czwarta i piąta osoba? Rozpoznaję Ciebie,Lenkę,Mirka ,a reszta?

natka, JunonaS,ziółkowa:)))
19 stycznia 2015 13:30
kacha25

natka, JunonaS,ziółkowa:)))

Jednej na zdjęciach nie ma? A kto w czym jest?
19 stycznia 2015 13:31 / 2 osobom podoba się ten post
andrea mnie juz nieznasz?:((((((((nierozpoznajesz kacha25:((((
19 stycznia 2015 13:32 / 1 osobie podoba się ten post
A ja przegapiłam informację o spotkaniu.Na drugi raz trzeba głośniej trąbić bo może byłabym się stawiła.Bo po spotkaniu świętokrzyskiego strasznie mi się opiekunkowe zjazdy spodobały.
19 stycznia 2015 13:42 / 1 osobie podoba się ten post
ja jestem na zdjeciu z ziółkowa:)
19 stycznia 2015 13:42 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Ziolkowa stawiam ze w koszulce w krate-:))))))))))))))))