Na wyjeździe #19

19 stycznia 2015 14:29
Jest nadzieja że wrócą skoro pojawiły sie na forum w formie zdjęcia.
19 stycznia 2015 14:36 / 2 osobom podoba się ten post
hahahahahahhahahahahh, padalam. Hahahahah. 
19 stycznia 2015 14:38 / 1 osobie podoba się ten post
Marta

Ziółkowej i JunonyS. Pozdrawiam przy okazji.

Bo Lena to chyba jest,tylko sie nie udziela z nieznanym powodów.

Lena, tez nie ma juz konta....
19 stycznia 2015 14:41 / 3 osobom podoba się ten post
Jolek

Lena, tez nie ma juz konta....

Nie,ona przeniosla do innego Banku )), bo ten dawal maly procent ))))
19 stycznia 2015 14:44 / 1 osobie podoba się ten post
Kończy mi się pauza ,a mnie ogarneła taka spiączka ,że ledwie siedzę. No nic,może na "Sturm der Liebe" podrzemię troszkę.
19 stycznia 2015 14:47 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Kończy mi się pauza ,a mnie ogarneła taka spiączka ,że ledwie siedzę. No nic,może na "Sturm der Liebe" podrzemię troszkę.

Na jakim progrmie ??/ Bo cos ma mdr juz nie puszczaja z rana, a ja tak to lubie :D
19 stycznia 2015 14:48
Jolek

Na jakim progrmie ??/ Bo cos ma mdr juz nie puszczaja z rana, a ja tak to lubie :D

Na ARD chyba?
19 stycznia 2015 14:49 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Na ARD chyba?

Ok :D Musze obejrzec ostatni raz, a jeszcze tyle roboty!

Bylam w dm dzisiaj obkupilam sie jak glupia, znalazlam w jednym sklepie piekna kiecke, szafirowa z krotkim rekawkiem, na chrzest w sam raz by sie nadala, zakladam i w cyckach halt!! Boze jaki to paradoks, wczesniej narzekalam ze mam male bimbalki, a tera narzekam ze juz nie sa takie male i ciezko mi co kupic. Aaaaa.
19 stycznia 2015 14:52 / 4 osobom podoba się ten post
Jolek

Bylam w dm dzisiaj obkupilam sie jak glupia, znalazlam w jednym sklepie piekna kiecke, szafirowa z krotkim rekawkiem, na chrzest w sam raz by sie nadala, zakladam i w cyckach halt!! Boze jaki to paradoks, wczesniej narzekalam ze mam male bimbalki, a tera narzekam ze juz nie sa takie male i ciezko mi co kupic. Aaaaa.

Bimbałki...? heheheh 

Kupisz sobie kieckę w Polsce ,też są wyprzedaże,Niemki bimbałków wcale nie mają,sukienki szyte na deskę.
19 stycznia 2015 14:56 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Jego sie oglada na soko drzemie:)
19 stycznia 2015 14:59 / 3 osobom podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

Jego sie oglada na soko drzemie:)

Ogólnie to ten serial oglądam bo dialogi są łatwe i można się sporo nauczyć,mam przy sobie słownik i jak jakiegoś słowa nie rozumiem to sprawdzam,czyli oglądam bo mi za to płacą ,a po drugie to moja praca domowa :)
19 stycznia 2015 16:24
Barbara niepowtarzalna

Kogo znowu brakuje ? -:)

na pewno nie ma leny i ziołkowej, pozostałe się opitalają i nie udzielają, 
buuuuuuuu, poprzenosiły się........buuuuu
19 stycznia 2015 16:25
Jolek

coś sobie kupiła? :)

19 stycznia 2015 16:37 / 2 osobom podoba się ten post
agamor

Pewnie papierosy )))
19 stycznia 2015 17:01 / 1 osobie podoba się ten post
agamor

nico!
Nakupilam se kosmetykow, ze reka mi odpadala hahahaha :))) Bylam w dm i zaszalalam, chcialm kiecke kupic i jw napisalam dupa, w cycach sie nie zmiescila, a taka piekna byla. One 15 euro ;////