Na wyjeździe #19

19 stycznia 2015 20:12
Jeżeli baterie, sie wyczerpia, To też będą ''piszczec''
19 stycznia 2015 20:15 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

Nie wiem skąd mamcia wiedziała i co wąchała,wiem z cała pewnością ,że to co ja wąchałam to była "maryśka",Jak dzieci były w LO, to były takie szkolenia dla rodziców prowadzone przez policję o rozpoznawaniu narkotyków- na bank to marihuana była:)

Tak, przyznaję ci rację Kasiu63. 
Uczestniczyłam w tych szkoleniach dla rodziców.
To był rok 1999-2000 jak młodzież opętała ta straszna "moda".
W moim mieście................
no tak przypomniało mi się, że Kasia63 to też moje miasto.

19 stycznia 2015 20:20 / 1 osobie podoba się ten post
Miałam taki przypadek, czerwone światełko migało,, aż po jakimś czasie, zaczęło piszczec. Wymienili baterie na nowe i było zas ok. Ale sie bałam uff,,,
Andrea na baterie, To jest, na paluszek.
19 stycznia 2015 20:54 / 1 osobie podoba się ten post

Padlam buhahahahaha, co kieleckie to najlepsze!!!!
19 stycznia 2015 22:50 / 2 osobom podoba się ten post
Dzis koleżanka moja długoletnia pochwaliła mi się ,że jedzie na czarno do babci z demencją,inkontynencją i diabli wiedzą czym jeszcze,posiadającej jak narazie tylko 8 kotków,do opieki nad wszystkimi za....900 € he,he
Nadziwić się nie mogę,ze się przyznała,odważna istota...
19 stycznia 2015 22:52
ivanilia40

Dzis koleżanka moja długoletnia pochwaliła mi się ,że jedzie na czarno do babci z demencją,inkontynencją i diabli wiedzą czym jeszcze,posiadającej jak narazie tylko 8 kotków,do opieki nad wszystkimi za....900 € he,he

A to jej pierwszy raz???
19 stycznia 2015 22:54
ivanilia40

coś Ty? poważnie? jeszcze sa takie oferty?
19 stycznia 2015 22:54 / 1 osobie podoba się ten post
esmeralda

A to jej pierwszy raz???

moze sytuacja ja do tego zmusiła, albo co!?
19 stycznia 2015 22:57
Ja tez niby po tych nowych przepisach dot. minim stawki i godzin pracy w niemczech a za mniejsze wynagrodzenie jade!-dziwne......
19 stycznia 2015 22:57
Ja tez niby po tych nowych przepisach dot. minim stawki i godzin pracy w niemczech a za mniejsze wynagrodzenie jade!-dziwne......
19 stycznia 2015 22:57 / 4 osobom podoba się ten post
jowita.

moze sytuacja ja do tego zmusiła, albo co!?

Ja rozumiem sytuacje sama bylam za jeszcze nizsza stawke i to u malzenstwa. Ale ja blam pierwszy raz i nie bylam zorientowana co z czym i jak. A nie czarujmy sie na czrno jedzie sie by wiecej zarobic, a tak to mogla przez firme (a jest w czym wybierac) i mialaby wiecej
19 stycznia 2015 23:24 / 2 osobom podoba się ten post
zanim spłoniesz Andrejko to najpierw się wlączy jazgotliwy alarm i cię śmiertelnie wystraszy :):):):):):):)
20 stycznia 2015 00:09 / 3 osobom podoba się ten post
zmienniczka dotarla :))))) ahhh nie bede spac dzisiaj z tego wszystkiego.
20 stycznia 2015 00:13 / 1 osobie podoba się ten post
Jolek

zmienniczka dotarla :))))) ahhh nie bede spac dzisiaj z tego wszystkiego.

prześpisz się w trasie............i każ się budzić na miejscu :):):):):):):):)