nico!
Nakupilam se kosmetykow, ze reka mi odpadala hahahaha :))) Bylam w dm i zaszalalam, chcialm kiecke kupic i jw napisalam dupa, w cycach sie nie zmiescila, a taka piekna byla. One 15 euro ;////
nico!
Nakupilam se kosmetykow, ze reka mi odpadala hahahaha :))) Bylam w dm i zaszalalam, chcialm kiecke kupic i jw napisalam dupa, w cycach sie nie zmiescila, a taka piekna byla. One 15 euro ;////
Bez 15-tu ojro ? tzn . za ile w końcu była ? z 0,99 czy jak ???-:)))))
A co tak Cie ciekawi?? tez chcesz kiece kupic ???
E , no Zosieńka ! To Ty chociaż wiesz , że tamto świństwo " wali " .... cholewcia , tyle lat przezyłam i nawet raz na żywo nie widziałam ani nie czułam zapachu ...... może już czas spróbować ? jakaś taka nie moderna jestem -:))))))))))))))
A moze i chcę ? ale jeśli już to dla mnie musi kosztować nur 10 ojro ! na taką mnie tylko stać - posiadaną aktualnie gotówkę przeznaczę na fajeczki ! -:)))))))
Hahaha, ja to wiem ze słyszenia od młodszego pokolenia:):):)
To nie kurs, a sam egzamin na konkretny poziom najlepiej. Wszak uczyć się (kurs) a nauczyć się (zdany egzamin) to dwie różne sprawy;)Tak jak piszesz ty Kasiu 63- najlepiej zdać ogólnoeuropejski certyfikat.
Nie wali,nie wali-pachnie słodkawo jak fajkowy tytoń,wąchałam:):):):)Hi hi hi
To do Kika musisz maszerowac,ale watpie,czy cos znajdziesz tam jest do rozmiaru 48-50 ))))
To coś Ty Kasiu wąchala jak czułaś fajkowy tytoń??? Jak mieszkałam jeszcze w kamienicy przyjechała do mnie mama w odwiedziny ze swoja siostrą a na klatce malolaci przesiadywali. Weszły do domu rozsiadły się i ciotka mówi do mnie ze na klatce to taka oborą śmierdzi na co moja mamcia "Jaka oborą?? To maryśka przecież!" I skąd moja mamcia wiedziała???

.jpg)
kilka fotek z naszego spotkania w Wałbrzychu:))patrzcie i zazdrośccie i załujcie Ci którzy niemogli,lub niechcieli byc i poznac tak cudowne osoby jak my:))))

Nie wiem skąd mamcia wiedziała i co wąchała,wiem z cała pewnością ,że to co ja wąchałam to była "maryśka",Jak dzieci były w LO, to były takie szkolenia dla rodziców prowadzone przez policję o rozpoznawaniu narkotyków- na bank to marihuana była:)
Faktycznie małolaci wtedy palili maryśkę. Ciocia stwierdzila ze to zapach obory, tak jej się kojarzył. Mamcia wiedziała od razu co to, ale mamitka może i też gdzieś na szkoleniu była. Troje dzieci a poza tym pracuje w MOPS-ie jak pytalam to powiedziala ze wie i tyle. :))))szlona kobita moze siedzi wieczorami na tarasie na bujanym fotelu i jointy popala, a my nic nie wiemy :)))))
guzik wiesz ! juz dwa razy tam byłam i widziałam , że nawet w Twoim rozmiarze " 54 " tam tez są strasznie eleganckie rzeczy ! -:)))))))))))))))))