Na wyjeździe #19

19 stycznia 2015 17:04 / 2 osobom podoba się ten post
Jolek

nico!
Nakupilam se kosmetykow, ze reka mi odpadala hahahaha :))) Bylam w dm i zaszalalam, chcialm kiecke kupic i jw napisalam dupa, w cycach sie nie zmiescila, a taka piekna byla. One 15 euro ;////

Bez 15-tu ojro ? tzn . za ile w końcu była ? z 0,99 czy jak ???-:)))))
19 stycznia 2015 17:14 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Bez 15-tu ojro ? tzn . za ile w końcu była ? z 0,99 czy jak ???-:)))))

A co tak Cie ciekawi?? tez chcesz kiece kupic ???
19 stycznia 2015 17:18 / 4 osobom podoba się ten post
magdzie

A co tak Cie ciekawi?? tez chcesz kiece kupic ???

A moze i chcę ? ale jeśli już to dla mnie musi kosztować nur 10 ojro ! na taką mnie tylko stać - posiadaną aktualnie gotówkę przeznaczę na fajeczki ! -:)))))))
19 stycznia 2015 17:19 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

E , no Zosieńka !  To Ty chociaż wiesz , że tamto świństwo " wali " .... cholewcia , tyle lat przezyłam i nawet raz na żywo nie widziałam ani nie czułam zapachu ...... może już czas spróbować ? jakaś taka nie moderna jestem -:))))))))))))))

Hahaha, ja to wiem ze słyszenia od młodszego pokolenia:):):)
19 stycznia 2015 17:22 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

A moze i chcę ? ale jeśli już to dla mnie musi kosztować nur 10 ojro ! na taką mnie tylko stać - posiadaną aktualnie gotówkę przeznaczę na fajeczki ! -:)))))))

To do Kika musisz maszerowac,ale watpie,czy cos znajdziesz tam jest do rozmiaru 48-50 ))))
19 stycznia 2015 17:30 / 1 osobie podoba się ten post
Zofija

Hahaha, ja to wiem ze słyszenia od młodszego pokolenia:):):)

Nie wali,nie wali-pachnie słodkawo jak fajkowy tytoń,wąchałam:):):):)Hi hi hi
19 stycznia 2015 17:31 / 2 osobom podoba się ten post
slonecznie

To nie kurs, a sam egzamin na konkretny poziom najlepiej.  Wszak uczyć się (kurs) a nauczyć się (zdany egzamin) to dwie różne sprawy;)Tak jak piszesz ty Kasiu 63- najlepiej zdać ogólnoeuropejski certyfikat.

Ja w zamierzchłych czasach (połowa lat 90-tych), gdy wróciłam z moich pierwszych saksów i chciałam rozwijać swoje napoczęte Sprachkenntnisse, to zgłosiłam sie do Geothe Institut w Warszawie. Po napisaniu testów zakwalifikowali mnie na 3 semestr w 6-semestralnym kursie dla średniozaawansowanych. Uczyłam się 4 semestry  po 3 godz. 2 razy w tygodniu. Na koniec zgałam egzaminy na ZMP (Zentrale Mittelstufe Pruefung). Egzaminy były dość trudne i wszechstronne, ale było warto. Po pierwsze podszkoliłam się dość mocno w języka, a po drugie dało mi to przepustkę do zdobycia fajnej pracy.
19 stycznia 2015 17:33 / 3 osobom podoba się ten post
kasia63

Nie wali,nie wali-pachnie słodkawo jak fajkowy tytoń,wąchałam:):):):)Hi hi hi

To coś Ty Kasiu wąchala jak czułaś fajkowy tytoń??? Jak mieszkałam jeszcze w kamienicy przyjechała do mnie mama w odwiedziny ze swoja siostrą a na klatce malolaci przesiadywali. Weszły do domu rozsiadły się i ciotka mówi do mnie ze na klatce to taka oborą śmierdzi na co  moja mamcia "Jaka oborą?? To maryśka przecież!" I skąd moja mamcia wiedziała???
19 stycznia 2015 17:36 / 3 osobom podoba się ten post
magdzie

To do Kika musisz maszerowac,ale watpie,czy cos znajdziesz tam jest do rozmiaru 48-50 ))))

guzik wiesz ! juz dwa razy tam byłam i widziałam , że nawet w Twoim rozmiarze " 54 " tam tez są strasznie eleganckie rzeczy ! -:)))))))))))))))))
19 stycznia 2015 17:39 / 1 osobie podoba się ten post
esmeralda

To coś Ty Kasiu wąchala jak czułaś fajkowy tytoń??? Jak mieszkałam jeszcze w kamienicy przyjechała do mnie mama w odwiedziny ze swoja siostrą a na klatce malolaci przesiadywali. Weszły do domu rozsiadły się i ciotka mówi do mnie ze na klatce to taka oborą śmierdzi na co  moja mamcia "Jaka oborą?? To maryśka przecież!" I skąd moja mamcia wiedziała???

Nie wiem skąd mamcia wiedziała i co wąchała,wiem z cała pewnością ,że to co ja wąchałam to była "maryśka",Jak dzieci były w LO, to były takie szkolenia dla rodziców prowadzone przez policję o rozpoznawaniu narkotyków- na bank to marihuana była:)
19 stycznia 2015 17:45 / 4 osobom podoba się ten post
kacha25

kilka fotek z naszego spotkania w Wałbrzychu:))patrzcie i zazdrośccie i załujcie Ci którzy niemogli,lub niechcieli byc i poznac tak cudowne osoby jak my:))))

na pierwszym jestem ja czyli kacha25:) z ziólkowa:),na drugim pierwsza stoi lena7,kacha25,JunonaS.i nasz wspaniaały Orimek:),na trzecim zdjeciu od lewej ja.natka.;Lena7,JunonaS I DALEJ JUZ WIECIE:)))
19 stycznia 2015 17:53 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

Nie wiem skąd mamcia wiedziała i co wąchała,wiem z cała pewnością ,że to co ja wąchałam to była "maryśka",Jak dzieci były w LO, to były takie szkolenia dla rodziców prowadzone przez policję o rozpoznawaniu narkotyków- na bank to marihuana była:)

Faktycznie małolaci wtedy palili maryśkę. Ciocia stwierdzila ze to zapach obory, tak jej się kojarzył. Mamcia wiedziała od razu co to, ale mamitka może i też gdzieś na szkoleniu była. Troje dzieci a poza tym pracuje w MOPS-ie jak pytalam to powiedziala ze wie i tyle. :))))szlona kobita moze siedzi wieczorami na tarasie na bujanym fotelu i jointy popala, a my nic nie wiemy :)))))
19 stycznia 2015 17:54 / 1 osobie podoba się ten post
Nie chce Cytowac. Bardzo fajne dziękujemy
19 stycznia 2015 17:57 / 2 osobom podoba się ten post
esmeralda

Faktycznie małolaci wtedy palili maryśkę. Ciocia stwierdzila ze to zapach obory, tak jej się kojarzył. Mamcia wiedziała od razu co to, ale mamitka może i też gdzieś na szkoleniu była. Troje dzieci a poza tym pracuje w MOPS-ie jak pytalam to powiedziala ze wie i tyle. :))))szlona kobita moze siedzi wieczorami na tarasie na bujanym fotelu i jointy popala, a my nic nie wiemy :)))))

Nooo,rodzice tez mają swoje tajemniece ,których nigdy nie poznamy:)Sama mam takie,o których moje dzieci się raczej nigdy nie dowiedzą:):):):)Chyba ,ze moje pamietniki przeczytają:)ha ha ha
19 stycznia 2015 18:05 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

guzik wiesz ! juz dwa razy tam byłam i widziałam , że nawet w Twoim rozmiarze " 54 " tam tez są strasznie eleganckie rzeczy ! -:)))))))))))))))))

O kochanienka ,mylisz sie roz 54 to nie dla mnie ,no chyba ze z gumy to i owszem ))))))