Na wyjeździe #19

21 stycznia 2015 11:29 / 8 osobom podoba się ten post
A z tym internem moim to była jeszcze taka akcja, że przysłali list z kodami do odblokowania internetu. No i na tym liście było napisane, żeby obsolutnie nie pokazywać go osobom trzecim. Dziadek mi pokazuje ten napis. Ja do niego, że ja nie jestem osobą trzecią, tylko drugą a on: "Ach sooooo!" :D
21 stycznia 2015 19:52 / 5 osobom podoba się ten post
Dziś euro troszkę potaniało,czyli jednak zrobiłam wczoraj interes życia,sprzedając drożej :) Co ja z taką nadwyzką zrobię :)))
21 stycznia 2015 19:54 / 3 osobom podoba się ten post
Co Ty,narazie to na lakier do paznokci ta nadwyżka starcza hahhahaah
21 stycznia 2015 19:57 / 6 osobom podoba się ten post
To cos na dobry humor dziewczynki i chłopcy :): Wlasnie skonczyłam rozmawiac z rodzinka na skype. Mąż z dziecmi dzis przyjmowal ksiedza no i opowiadal co i jak. Nagle moje najmłodsze czteroletnie szczescie dopadlo sie do kamerki ipokazujac obrazek krzyczy "Patrz mamo co dostałam od Pana Boga " padłam, ksiedza moja mycha awansowała :)
21 stycznia 2015 20:00 / 1 osobie podoba się ten post
Czytałyscie dziesiejsze ogłoszenia? Sami panowie do opieki,jakiś wysyp ostatnio panów zauważyłam,czyżby agencje brały nas pod włos?
21 stycznia 2015 20:03 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Czytałyscie dziesiejsze ogłoszenia? Sami panowie do opieki,jakiś wysyp ostatnio panów zauważyłam,czyżby agencje brały nas pod włos?

Albo to ciezkie przypadki,gdzie kobiety uciekaly ))))
21 stycznia 2015 20:04 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

I dużo tych ogłoszeń ostatnio zauważyłam-częściej dodają ostatnimi dni. Dobrze, dobrze, ja właśnie aplikuję więc się cieszę,a panowie ponoc mniej zrzędliwi :):)
21 stycznia 2015 21:47 / 3 osobom podoba się ten post
Kuna no pol Polski siedzi teraz tu i czyta ,ze jakies stowarzyszenie powstaje,bo tak mi wolno chodzi net i nie moglam sie zalogowac )))
21 stycznia 2015 21:50 / 3 osobom podoba się ten post
magdzie

Kuna no pol Polski siedzi teraz tu i czyta ,ze jakies stowarzyszenie powstaje,bo tak mi wolno chodzi net i nie moglam sie zalogowac )))

Tak samo miałam przed chwilą ! A może to przez nas " obadwie " tak się działo ??? -:)))).....idę na ostatnią fajkę , bo o 22 -ej idę lulać ! -:)))))
21 stycznia 2015 21:54 / 4 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Tak samo miałam przed chwilą ! A może to przez nas " obadwie " tak się działo ??? -:)))).....idę na ostatnią fajkę , bo o 22 -ej idę lulać ! -:)))))

Też tak miałam,a nawet ruter mi wysiadł i msiałam restertować,a wszystko przez powstające stowarzyszenie,za dużo prądu zabiera :)))
21 stycznia 2015 21:57 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Też tak miałam,a nawet ruter mi wysiadł i msiałam restertować,a wszystko przez powstające stowarzyszenie,za dużo prądu zabiera :)))

Tez tak mysle,jutro napisza juz w gazetach,
21 stycznia 2015 23:13 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Dziś euro troszkę potaniało,czyli jednak zrobiłam wczoraj interes życia,sprzedając drożej :) Co ja z taką nadwyzką zrobię :)))

Na stowarzyszenie daj pierwszy datek:)Odpiszesz sobie darowizne od podatku:)
22 stycznia 2015 08:33 / 5 osobom podoba się ten post
No to pora zatkać uszy i się zdrzemnąć.
Do miłego... Potem :)
22 stycznia 2015 13:50
Dzisiaj Dziadek się mnie zapytał, czy mogłabym zostać 2 tygodnie dłużej. On 9 marca idzie do szpitala na tydzień, gdzie będzie miał intensywne ćwiczenia połykania i mówienia. Powiedział, że jak pojadę, to nie wie kogo tutaj przyślą i jak ten ktoś będzie mówił po niemiecku.
Żal mi się go zrobiło, tylko że ja zaplanowałam sobie pobyt do ostatniego lutego, czyli na 6 tygodni. Później ta nowa osoba i tak będzie miała ponad tydzień czasu aby przywyknąć. 6 marca mama Rafała ma urodziny i przyjeżdża też jego córka z wnusiem, którego Rafał jeszcze nie widział, a który będzie miał roczek. Oczywiście może jechać sam do Malborka ale znów wyjdzie na to, że uciekają mi wszelakie spotkania rodzinne i wszystko toczy się gdzieś daleko ode mnie. Oprócz tego chcę zmienić firmę, bo składki od 300 złotych jakoś mnie nie pociągają. Myślałam, ze wrócę 1 marca, na spokojnie pojedziemy sobie w odwiedziny, no i później nie będzie problemu znaleźć wyjazd gdzieś od 20 marca, bo to będzie okres przedświąteczny.
Dziadka mi żal, to prawda. Źle się z tym wszystkim czuję, bo to złoty człowiek
22 stycznia 2015 13:52
Annika

Dzisiaj Dziadek się mnie zapytał, czy mogłabym zostać 2 tygodnie dłużej. On 9 marca idzie do szpitala na tydzień, gdzie będzie miał intensywne ćwiczenia połykania i mówienia. Powiedział, że jak pojadę, to nie wie kogo tutaj przyślą i jak ten ktoś będzie mówił po niemiecku.
Żal mi się go zrobiło, tylko że ja zaplanowałam sobie pobyt do ostatniego lutego, czyli na 6 tygodni. Później ta nowa osoba i tak będzie miała ponad tydzień czasu aby przywyknąć. 6 marca mama Rafała ma urodziny i przyjeżdża też jego córka z wnusiem, którego Rafał jeszcze nie widział, a który będzie miał roczek. Oczywiście może jechać sam do Malborka ale znów wyjdzie na to, że uciekają mi wszelakie spotkania rodzinne i wszystko toczy się gdzieś daleko ode mnie. Oprócz tego chcę zmienić firmę, bo składki od 300 złotych jakoś mnie nie pociągają. Myślałam, ze wrócę 1 marca, na spokojnie pojedziemy sobie w odwiedziny, no i później nie będzie problemu znaleźć wyjazd gdzieś od 20 marca, bo to będzie okres przedświąteczny.
Dziadka mi żal, to prawda. Źle się z tym wszystkim czuję, bo to złoty człowiek

wiesz ......Ty jednak jesteś złota dziewczyna..........
a tamta zmienniczka nie wraca?