Czytałyscie dziesiejsze ogłoszenia? Sami panowie do opieki,jakiś wysyp ostatnio panów zauważyłam,czyżby agencje brały nas pod włos?
Czytałyscie dziesiejsze ogłoszenia? Sami panowie do opieki,jakiś wysyp ostatnio panów zauważyłam,czyżby agencje brały nas pod włos?
Kuna no pol Polski siedzi teraz tu i czyta ,ze jakies stowarzyszenie powstaje,bo tak mi wolno chodzi net i nie moglam sie zalogowac )))
Tak samo miałam przed chwilą ! A może to przez nas " obadwie " tak się działo ??? -:)))).....idę na ostatnią fajkę , bo o 22 -ej idę lulać ! -:)))))
Też tak miałam,a nawet ruter mi wysiadł i msiałam restertować,a wszystko przez powstające stowarzyszenie,za dużo prądu zabiera :)))
Dziś euro troszkę potaniało,czyli jednak zrobiłam wczoraj interes życia,sprzedając drożej :) Co ja z taką nadwyzką zrobię :)))
Dzisiaj Dziadek się mnie zapytał, czy mogłabym zostać 2 tygodnie dłużej. On 9 marca idzie do szpitala na tydzień, gdzie będzie miał intensywne ćwiczenia połykania i mówienia. Powiedział, że jak pojadę, to nie wie kogo tutaj przyślą i jak ten ktoś będzie mówił po niemiecku.
Żal mi się go zrobiło, tylko że ja zaplanowałam sobie pobyt do ostatniego lutego, czyli na 6 tygodni. Później ta nowa osoba i tak będzie miała ponad tydzień czasu aby przywyknąć. 6 marca mama Rafała ma urodziny i przyjeżdża też jego córka z wnusiem, którego Rafał jeszcze nie widział, a który będzie miał roczek. Oczywiście może jechać sam do Malborka ale znów wyjdzie na to, że uciekają mi wszelakie spotkania rodzinne i wszystko toczy się gdzieś daleko ode mnie. Oprócz tego chcę zmienić firmę, bo składki od 300 złotych jakoś mnie nie pociągają. Myślałam, ze wrócę 1 marca, na spokojnie pojedziemy sobie w odwiedziny, no i później nie będzie problemu znaleźć wyjazd gdzieś od 20 marca, bo to będzie okres przedświąteczny.
Dziadka mi żal, to prawda. Źle się z tym wszystkim czuję, bo to złoty człowiek