Na wyjeździe #19

21 stycznia 2015 10:16 / 1 osobie podoba się ten post
magdzie

Ha to twoja pdp jest bardzo podobna do mojej kolezanki))) to dobry pomysl i ja schowam cukierki i bede jej wydzielac )))))

Nie musisz chować !..... już nie masz koleżanki ! ....Bo co za dużo to i świnie nie chcą ! -:(((((((
21 stycznia 2015 10:16 / 4 osobom podoba się ten post
kasia63

Podziwiam, bo ja tez bym nie wróciła.

Też bym nie wróciła, gdyby nie to, ze bałam się, że w styczniu nie znajdę zlecenia. No i tutaj mogłam przyjechać na 6 tygodni.  Przeleci, a później poszukam czegoś. Koordynatorowi już powiedziałam, że nie wracam. Zdziwiony był bardzo .
A ten obiad o takiej porze to kwestia przyzwyczajenia. Później mogę i tak jeść na co mam ochotę i kiedy chcę, bo sama robię zakupy i nie mam wyliczanych pieniędzy. No i w ramach powiedzenia, ze po obiedzie dzień się kończy, to mój ma szybko swój koniec .
Chciałam przeczekać to zamieszanie z płacą minimalną w firmie, która deklarowała, ze będzie płaciła od średniej krajowej, a wyszło jak zwykle
21 stycznia 2015 10:17 / 3 osobom podoba się ten post
magdzie

Ha to twoja pdp jest bardzo podobna do mojej kolezanki))) to dobry pomysl i ja schowam cukierki i bede jej wydzielac )))))

no uwazaj zebys zaraz pala nie dostala hahahha ta mietka :))))))))))))))))
21 stycznia 2015 10:20 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Nie musisz chować !..... już nie masz koleżanki ! ....Bo co za dużo to i świnie nie chcą ! -:(((((((

A to i prawde powiedzialas ,musze Ci przyznac ))
21 stycznia 2015 10:22 / 1 osobie podoba się ten post
magdalena_k

mietka nie,ale chyba twadra poszla w ruch ((((
21 stycznia 2015 10:22 / 2 osobom podoba się ten post
magdalena_k

Magdalenko z literką " k " jak kochana ! .... Daj mi czas do popołudnia , bom jak zwykle jeszcze nie domyta i nie ubrana - muszę się ogarnąć , aleeeee ! jak już będę u siebie w domu ? to komuś się oberwie ....... a miałam pisać słodko ( czyt. kłamać ) , ale nie ma wentla , będę pisała szczerze do bólu ! -:))))))))))))
21 stycznia 2015 10:23 / 1 osobie podoba się ten post
magdzie

mietka nie,ale chyba twadra poszla w ruch ((((

doigralas sie......
21 stycznia 2015 10:27 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Magdalenko z literką " k " jak kochana ! .... Daj mi czas do popołudnia , bom jak zwykle jeszcze nie domyta i nie ubrana - muszę się ogarnąć , aleeeee ! jak już będę u siebie w domu ? to komuś się oberwie ....... a miałam pisać słodko ( czyt. kłamać ) , ale nie ma wentla , będę pisała szczerze do bólu ! -:))))))))))))

Pisz, pisz już ci twój osobisty notatnk pod nos podstawiłam ..............................
21 stycznia 2015 10:28 / 2 osobom podoba się ten post
No i polecialam na Moje i juz, zeby sprawdzic jak to wczoraj z tymi schabowymi i landrynkami bylo, a tam nic:( Cisza..... Albo przekarmilas i leniwa sie zrobila, albo z glodu sil pisac nie miala, bidulka;););););)
21 stycznia 2015 10:36 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

To w koncu chociaz raz napiszesz prawde,jak Ci sie uda,nota bene nie wierze ))))
21 stycznia 2015 10:37 / 1 osobie podoba się ten post
magdzie

To w koncu chociaz raz napiszesz prawde,jak Ci sie uda,nota bene nie wierze ))))

No wiesz ? chyba , że to taki paradoks ! -:)))))
21 stycznia 2015 10:39 / 1 osobie podoba się ten post
moncherie

No i polecialam na Moje i juz, zeby sprawdzic jak to wczoraj z tymi schabowymi i landrynkami bylo, a tam nic:( Cisza..... Albo przekarmilas i leniwa sie zrobila, albo z glodu sil pisac nie miala, bidulka;););););)

No popatrz jakie to wszystko ciekawe sa ,tak nakarmilam ,ze dzis leniwa jest moja kolezanka i perelki rozdaje i mnie tez wczoraj obdarzyla )))
21 stycznia 2015 11:02 / 3 osobom podoba się ten post
Wiesz, ja tak nawet myslalam, ze Ona taka zla, bo glodna;););) Ale mozliwe, ze nie zmeczy sie w pracy, bo przeciez wiecej sie obija teraz;) i z nudow tak ma;););)
Dobra, a teraz powaga na twarz, bo jeszcze PDP uzna, ze jeden wariat na jedno mieszkanie tylko przypada i znowu mnie za drzwi wystawi;););)
21 stycznia 2015 11:04
Kurcze, wyszlo jakbym ONA o takie bezecenstwa podejrzewala.... ONA wybacz:):):)
21 stycznia 2015 11:12 / 1 osobie podoba się ten post
moncherie

Wiesz, ja tak nawet myslalam, ze Ona taka zla, bo glodna;););) Ale mozliwe, ze nie zmeczy sie w pracy, bo przeciez wiecej sie obija teraz;) i z nudow tak ma;););)
Dobra, a teraz powaga na twarz, bo jeszcze PDP uzna, ze jeden wariat na jedno mieszkanie tylko przypada i znowu mnie za drzwi wystawi;););)

Glodnej toc jej jeszcze nie widzialam i szczerze!!! ale szczerze !! to nie chce ogladac , Jak to mowia Polak glodny to zly a w tym wypadku to za slabe okreslenie dla tej osoby ))))