Ha to twoja pdp jest bardzo podobna do mojej kolezanki))) to dobry pomysl i ja schowam cukierki i bede jej wydzielac )))))
Ha to twoja pdp jest bardzo podobna do mojej kolezanki))) to dobry pomysl i ja schowam cukierki i bede jej wydzielac )))))
Podziwiam, bo ja tez bym nie wróciła.
Nie musisz chować !..... już nie masz koleżanki ! ....Bo co za dużo to i świnie nie chcą ! -:(((((((
no uwazaj zebys zaraz pala nie dostala hahahha ta mietka :))))))))))))))))
no uwazaj zebys zaraz pala nie dostala hahahha ta mietka :))))))))))))))))
mietka nie,ale chyba twadra poszla w ruch ((((
Magdalenko z literką " k " jak kochana ! .... Daj mi czas do popołudnia , bom jak zwykle jeszcze nie domyta i nie ubrana - muszę się ogarnąć , aleeeee ! jak już będę u siebie w domu ? to komuś się oberwie ....... a miałam pisać słodko ( czyt. kłamać ) , ale nie ma wentla , będę pisała szczerze do bólu ! -:))))))))))))
Magdalenko z literką " k " jak kochana ! .... Daj mi czas do popołudnia , bom jak zwykle jeszcze nie domyta i nie ubrana - muszę się ogarnąć , aleeeee ! jak już będę u siebie w domu ? to komuś się oberwie ....... a miałam pisać słodko ( czyt. kłamać ) , ale nie ma wentla , będę pisała szczerze do bólu ! -:))))))))))))
To w koncu chociaz raz napiszesz prawde,jak Ci sie uda,nota bene nie wierze ))))
No i polecialam na Moje i juz, zeby sprawdzic jak to wczoraj z tymi schabowymi i landrynkami bylo, a tam nic:( Cisza..... Albo przekarmilas i leniwa sie zrobila, albo z glodu sil pisac nie miala, bidulka;););););)
Wiesz, ja tak nawet myslalam, ze Ona taka zla, bo glodna;););) Ale mozliwe, ze nie zmeczy sie w pracy, bo przeciez wiecej sie obija teraz;) i z nudow tak ma;););)
Dobra, a teraz powaga na twarz, bo jeszcze PDP uzna, ze jeden wariat na jedno mieszkanie tylko przypada i znowu mnie za drzwi wystawi;););)