kto podpowie?
kto podpowie?
a jak fonetycznie to powiem? bo niektóre słowa są trudne
Kannst du mir bitte Referenzen/ein Arbeitszeugnis schreiben? Mir der Patientenbeschreibung, mit Krankheiten, die er hat, meine Pflichten sollen auch beschrieben werden.
Marschal - spróbuj troche bardziej intuicyjnie podejśc do wymawiania.Na początku nie musi byc ta wymowa super perfekcyjna -grunt żebys został zrozumiany.Dla mnie to zdanie za dlugie jest jak powiesz prościej i krótko tez będą wiedziec o co Ci chodzi:)Tak też nie będzie źle ,a krócej:) Kannst du mir Referenzen aufschreiben?-czy mozesz mi napisac referencje?"Kanst .....aufszrajben "
aufschreiben - zapisać.
Marshall poprosił o takie zdanie, to mu przetłumaczyłam.
Myślę też, że jak powie jednak to długie zdanie, to będzie lepiej. Nie każdy wie, jak referencje napisać, a dla nas to ważne, żeby opis stanu pdp się tam znalazł i nasze obowiązki.
ktoś się stęsknił za mną? ;))
aufschreiben - zapisać.
Marshall poprosił o takie zdanie, to mu przetłumaczyłam.
Myślę też, że jak powie jednak to długie zdanie, to będzie lepiej. Nie każdy wie, jak referencje napisać, a dla nas to ważne, żeby opis stanu pdp się tam znalazł i nasze obowiązki.
Marshall, żądne chyba wszystkie informacji jesteśmy! Znalazła firma zastępstwo? Jak to się odbyło?
jutro koło 10 rano przywitam nową ;)
im dłuższe zdanie ty bardziej mój windows szfankuje ;)