jutro koło 10 rano przywitam nową ;)
jutro koło 10 rano przywitam nową ;)
nie jest to złosliwie - ale ukuło mnie w oczy i po prostu cię poprawiam ------ : szfankuje :((((( szwankuje :))))
SUPER :)
Ty naprawdę wyglądasz tak jak na tym zdjęciu w Twoim profilu? nie żebym był złośliwy ;) ale stara już jesteś ;))
nie jest to złosliwie - ale ukuło mnie w oczy i po prostu cię poprawiam ------ : szfankuje :((((( szwankuje :))))
Bez złozliwości :) ,czywiście, że szwankuje, szczególnie jak kogoś w oczy.....kłuje ;)))))))))))) a nie kuje:(((((((((((((
zapraszam na pożegnalną kawę ;)
Bez złozliwości :) ,czywiście, że szwankuje, szczególnie jak kogoś w oczy.....kłuje ;)))))))))))) a nie kuje:(((((((((((((
nie będę złośliwy i nic nie dodam odpowiadając tej starej kobiecie ze zdjęcia ;) ale często -to fakt popełniam błędy ort., z pośpiechu itd. ;) ale bardziej interesuje mnie poprawność w j.niemieckim (może najpierw polski do poprawki ?! :) ).
zapraszam na pożegnalną kawę ;)
ja tez nie będe złośliwa odpowiadając temu Młodemu :) ze zdjęcia ale zapytam jechałeś z firmy z Krakowa - jesteś z Krakowa ? - bo jak tak i będziesz np na Boże Narodzenie w Polsce - to możemy się spotkać - dam ci wtedy ksiązke z płytami do nauki języka niemieckiego , dorzucę jeszcze w bonusie na pendriwe Euro ++ w moim profilu masz mojego maila .
Ania ja nie wiem czy on się zdecyduje na spotkanie???? Ja bym się obawiała na jego miejscu??? Potrecik sobie strzeliłaś nieziemski hahahah
Co spojrze to sie nie mogę pochamować i sie chichram sama do siebie :)))