Na wyjeździe #20

25 stycznia 2015 22:04 / 1 osobie podoba się ten post
A co z kielbasa bedzie,tez jej uzyjesz ???
25 stycznia 2015 22:04
A Moderator?
Teraz to i ja bać się zaczynam. 
A przede mną droga w ciemności.  
25 stycznia 2015 22:07 / 2 osobom podoba się ten post
Pomoc forum1

Szanowna Lawendo - szokujący to był ten, którego dłoń leży przede mną.

A, zwracam honor, gdzies mi ta rączka umknęła.
To karząca ręka sprawiedliwości i przestroga. Kto złamie regulamin, ten skończy z odrabaną raczką.
Mocne und dobre. :D
25 stycznia 2015 22:09 / 8 osobom podoba się ten post
Lawenda

A, zwracam honor, gdzies mi ta rączka umknęła.
To karząca ręka sprawiedliwości i przestroga. Kto złamie regulamin, ten skończy z odrabaną raczką.
Mocne und dobre. :D

Mi niedługo same rączki odpadną.Choroba popromienna;))
25 stycznia 2015 22:16 / 2 osobom podoba się ten post
No, ja juz odpadam, czas mi do wyrka.
Fajna noc była, wyluzowalyśmy sie, pośmiałyśmy.
Jutro będzie spokojnie, ja wrócę do fioletowych kwiatków na zielonym tle, andrea znów będzie epatowac blond seksem, amelka niebieskimi oczami a tina retriverem.
Ale co nasze, to było.
:)))))

25 stycznia 2015 22:18
no, było...:((
25 stycznia 2015 22:36 / 1 osobie podoba się ten post
siwa

hahahaha,a gdzie ja mam tego awatara znaleźć,ja na komputerze znam się tak jak Andrea co baterie dziś wyjmowała

Z prawej strony  ekranu masz wiadomości,moj profil, wyloguj się. Klikasz na Mój profil . Następnie z lewej strony  będziesz miala  w ramce  miejsce na awatar . pod nim jest napisane"Profil użytkownika" Klikasz na ten biały    napis na żółtym pasku "Edytuj swój profil" następnie pod ta ramką na awatar  masz  napisane: zmień awatar przytnij awatar Klikasz zmień awatar. Nie wiem jaki masz system operacyjny , ja mam Windows XP. Jesli masz taki sam system operacyjny   to po kliknięciu na zmień awatar  pojawi się okno "Wybierz pliki do wyslania przezwww.opiekunki 24.pl Rozwijasz menu i wybierasz  szukaj w..........   (w jakim folderze masz zapisany obraz) Wczesniej wybierz obraz i zapisz na kartce albo zapamiętaj  gdzie jest ten obraz zapisany i jaka jest jego nazwa.  (np.DSC 023676) Wybierasz obraz zaznaczając go myszką na niebiesko  i na dole tego okna  masz napisane otwórz .Klikasz  na  OTWÓRZ , czekasz chwilę az  zaladuje się obraz i gotowe. . Próbuj. Najtrudniejszy pierwszy raz, potem już bez problemu. Powodzenia :)  

25 stycznia 2015 22:48 / 1 osobie podoba się ten post
No tak , z małpy przeminiłam sie w misia
25 stycznia 2015 22:51 / 1 osobie podoba się ten post
Och, dzieki Ci Andrea za ten powrót do przeszłosci, bo przed snem bałam się oczy zmrużyć, byście mi się nie przyśniły.
26 stycznia 2015 09:24 / 5 osobom podoba się ten post
Dzien dobry - u nas sniegu jak na recepte odrobinke nawet nie przykrył tulipanow,ktore zebrały sie w sobie,zeby na złośc zimie zakwitnąć.Zaczyna sie tydzien dla mnie juz bedzie wnet z górki czas leci nieubłaganie.Dzisiaj juz zaliczyłam sesje zdjęciową z naszym kotem,był troszke chory ale juz jest ok.Spi,że nawet migawka go nie obudziła.Umila mi tu zycie jak tylko może.A oto foto:
26 stycznia 2015 09:48 / 2 osobom podoba się ten post
Mleczko, ale śliczna mięciutka kicia. Tylko ją myrdać.
26 stycznia 2015 09:49 / 3 osobom podoba się ten post
Tak, to prawda. Szeroki śmiech od rana, to jest to.
26 stycznia 2015 09:55 / 3 osobom podoba się ten post
amelka

Tak, to prawda. Szeroki śmiech od rana, to jest to.

Ale fajnie,wchodzi pismo obrazkowe na forum:):)możemy porozumiewac sie za pomoca awatarów.Z Twojego odczytałam,że wbierasz sie do pulmonologa a że lekarz niczego sobie* to fryzure sobie robisz.Napalisz sie fajek w domu to i wydolność odechowa bedzie w normie:)) Czy dobrze trafiłam:) Milego dnia amelka.
26 stycznia 2015 10:00 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko47

Ale fajnie,wchodzi pismo obrazkowe na forum:):)możemy porozumiewac sie za pomoca awatarów.Z Twojego odczytałam,że wbierasz sie do pulmonologa a że lekarz niczego sobie* to fryzure sobie robisz.Napalisz sie fajek w domu to i wydolność odechowa bedzie w normie:)) Czy dobrze trafiłam:) Milego dnia amelka.

Dokładnie o taki przekaz informacyjny mi chodzi )
26 stycznia 2015 10:18 / 1 osobie podoba się ten post
Lawenda

No, ja juz odpadam, czas mi do wyrka.
Fajna noc była, wyluzowalyśmy sie, pośmiałyśmy.
Jutro będzie spokojnie, ja wrócę do fioletowych kwiatków na zielonym tle, andrea znów będzie epatowac blond seksem, amelka niebieskimi oczami a tina retriverem.
Ale co nasze, to było.
:)))))

A Moderator na tej jednej ręce poprzestanie ;-))