Iwunia, ja koncerty Andre Rieu ogladam w internecie. Niesamowite jakim ogromnym powodzeniem się cieszą, i jakim wirtuozem batuty jest Rieu.
Iwunia, ja koncerty Andre Rieu ogladam w internecie. Niesamowite jakim ogromnym powodzeniem się cieszą, i jakim wirtuozem batuty jest Rieu.
Mam takie pytanko , a mianowicie chodzi o oferte pracy .
Do opieki malzenstwo ok lat 70 Pani na wozku , stomia i transfer czeciowy lub calkowity , a Pan ma Parkinsona ,
Czy to dobra oferta dla swiezynki czy da rade . Kasa 1350 eur netto
zalezy jak bardzo swiezynka jest ,,rozgarnieta,, przepraszam za sformuowanie i czy chce sie rzucic na gleboka wode odrazu ale ja bym nie polecala..... ciezkie miejsce
Mam takie pytanko , a mianowicie chodzi o oferte pracy .
Do opieki malzenstwo ok lat 70 Pani na wozku , stomia i transfer czeciowy lub calkowity , a Pan ma Parkinsona ,
Czy to dobra oferta dla swiezynki czy da rade . Kasa 1350 eur netto
Dzięki Tina,
Nie przepuklina a przeczulica :))
Nie chodzi o ranę (duża, ok. 30 cm, ale ukosem tylko po lewej stronie) ...ale o cały brzuch.
No nic...muszę przeczekać, a już powinnam jechać do DE, wydzwaniają bo miesiąc minął, dziadki czekają , mam już nowe A1 i EKUZ ....no ale przy takich bólach nie wyobrażam sobie nawet podróży.
Contatubex kupię :)
Alinko ja napisze tak to miejsce napewno nie dla ,,swiezynki,,..Doswiadczona opiekunka zdecydowanie za te pieniazki -powiedzialaby Nie-;););)
Możesz mieć jakieś nerwobóle, ale nie zakładaj jeszcze najczarniejszego scenariusza:)
Reagujesz na jakieś środki przeiwbólowe?
Jestem tego samego zdania , ale Dziewcze musi samo podjac decyzje .
kusza ja napewno pieniazki.......ale to ciezkie miejsce i dziwie sie agencji ze swiezynke wysylaja
Niestety, żadne nie pomagają ...a wypróbowałam już prawie wszystko (również łączenie).
Ta przeczulica to właśnie nerwobóle. Najbardziej zastanawia/wkurza mnie to, że drętwa jest i boli również prawie cała połowa brzucha po prawej stronie (cięcie było po lewej).
Jeszcze do tej pory żadnej nocy spokojnie nie przespałam ....
Niestety, żadne nie pomagają ...a wypróbowałam już prawie wszystko (również łączenie).
Ta przeczulica to właśnie nerwobóle. Najbardziej zastanawia/wkurza mnie to, że drętwa jest i boli również prawie cała połowa brzucha po prawej stronie (cięcie było po lewej).
Jeszcze do tej pory żadnej nocy spokojnie nie przespałam ....
Są srodki na receptę, które mogą pomóc ,ale do lekarza trzeba.Przy tak rozleglej ranie może się coś takiego dziać, ale nie musisz się męczyć.
Spróbuj najpierw do rodzinnego, może co doradzi, przynajmniej nie będziesz musiała tyle czekać.U mojego syna rana była wielkości 12 cm, dopiero przestała ciągnąć, pobolewać, kłuć tak po 3 mcach. Miał drętwienia też w okolicach pachwiny, ale nie promieniowało to na tak duży obszar jak u Ciebie, no ale rana mniejsza.