Na wyjeździe #20

12 lutego 2015 13:34 / 1 osobie podoba się ten post
Nie, to jest symptom uzależnienia właśnie. Osoby uzależnione stawiają sobie takie wyzwania, aby pokazać sobie i innym, że nie mają z tym problemu. To dotyczy również innych uzależnień. Na tzw. du.....ścisku można różne rzeczy przetrzymać :):):)
12 lutego 2015 14:39
Mbank też ostrzega klientów nawet rano w RMFie słyszałam.
12 lutego 2015 14:55 / 4 osobom podoba się ten post
Jazde na rowerku mam zaliczona wiec moge zjesc jednego!!co do  sexsu kurcze podrecznego nie wziełam wiec nie bede wiecej paczkow jadła tylko tyle na ile sport pozwala hahahahaah:))
12 lutego 2015 15:03
Ja też mam w Mbanku ale wszystko ok.Nie wolno poprostu w żadnym mailu podawać swoich danych do konta i tyle! Wydaje się to logiczne ale są ludzie którrzy tego nie wiedzą i potem jest płacz i pretnesje do banku.
U mnie na stronie jest napisane dużymi literami że bank nigdy nie prosi o podanie swoich haseł do konta,trzeba być ostrożnym.
12 lutego 2015 15:18 / 4 osobom podoba się ten post
Według staropolskiej tradycji, jeśli ktoś nie zje pączka w Tłusty Czwartek, to nie będzie mu się wiodło przez cały rok.
Jeśli więc chcemy, by w najbliższym czasie sprzyjało nam szczęście, pozwólmy sobie zaszaleć.
Zapraszam Panie na pączki.
12 lutego 2015 15:35
IGGA

Według staropolskiej tradycji, jeśli ktoś nie zje pączka w Tłusty Czwartek, to nie będzie mu się wiodło przez cały rok.
Jeśli więc chcemy, by w najbliższym czasie sprzyjało nam szczęście, pozwólmy sobie zaszaleć.
Zapraszam Panie na pączki.

A  po wirtualnym paczku tez się będzie wiodło? Ja nistety,dzisiaj paczka nie zjadlam :(
12 lutego 2015 16:07 / 2 osobom podoba się ten post
Liczę na to, że po wirtualnym pączku może nawet będzie się bardziej wiodło, bo najbardziej liczy sie tradycja.
Trudno tutaj o pyszne paczki. Więc niech będą wirtualne.
12 lutego 2015 16:42 / 5 osobom podoba się ten post
"Wystraszyłam " sie ,ze nie bedzie mi sie wiodlo :):) ,nie zjadlam zadnego paczka .Gotowa bylam ,przebierac sie i "leciec" po paczki,nawet dwa :):).Jezeli wirtualny paczek spelnia swoja role to ...kamien mi z serca spadl.Hura ...bedzie mi sie wiodlo ...rownież.:):).
12 lutego 2015 16:49
MeryKy

A  po wirtualnym paczku tez się będzie wiodło? Ja nistety,dzisiaj paczka nie zjadlam :(

Ja dzisiaj też pączka nie zjadłam no to jak mnie będzie "pech śledzić"to wiem że sama sobie winna jestem :))
12 lutego 2015 17:02 / 2 osobom podoba się ten post
To u mnie NAPEWNO tEN ROK BEDZIE do kitu ,bo po 1
nie mam luski od karpia
po 2 nie zjadlam paczka,ale daiadek kupil paczki ale na te kupne nie bylo dzis polotu booo......
Upieklam ciasto z budyniem i mandarynka poszlo polowa,
a mialam sie odchudzac buuuuuuuuuuuuuu
12 lutego 2015 17:11 / 8 osobom podoba się ten post
Babcia z dziadkiem zamknęli się razem w łazience....co chwile tylko słysze jak dziadek krzyczy ałaaaa....myślę no trzeba pójść zobaczyć co tam się dzieje,a babcia z pincetą wyrywa dziadkowi włosy z ucha!!
Wyszłam.....nie pytałam o nic bo znowu mnie spyta o testament....
12 lutego 2015 17:34 / 4 osobom podoba się ten post
Zjadłam dzisiaj pączka z piekarni i sama zrobiłam oponki, takie z twarogiem. Też oczywiście zjadłam i to kilka. Będę miała szczęście i oponki.Hura!
12 lutego 2015 17:48 / 1 osobie podoba się ten post
A ja oponki hihi
12 lutego 2015 17:50
Witam:)
Ja nie zjadłam dzisiaj żadnego pączka,ale jak Was czytam to chyba zaraz pójdę do piekarni:))
12 lutego 2015 17:56 / 1 osobie podoba się ten post
Ja niestety dzisiaj paczka nie zjadlam -nie miałam możliwosci aby wyjsc do piekarni i kupić sobie:(((
Przeslijcie mi prosze choc kawałek pączkowego wirtualnego kęsa, aby mnie pech nie dopadł;) Z góry dziekuje:-*
ps. Aha! z nadzieniem rózanym najbardziej lubie:P