Na wyjeździe #20

11 lutego 2015 14:42
scarlet

Widzę Cię!!!!   :))))))

ok-a masz dostep do moich danych np.do mail-jako przyjaciolka-ja nic nie zrobilam a martwi mnie to ze nie mozecie do niego wejsc:)

11 lutego 2015 14:44 / 1 osobie podoba się ten post
reanata

ok-a masz dostep do moich danych np.do mail-jako przyjaciolka-ja nic nie zrobilam a martwi mnie to ze nie mozecie do niego wejsc:)

Tak, 
wszystko jest ok, email widoczny.
11 lutego 2015 14:46 / 1 osobie podoba się ten post
scarlet

Tak, 
wszystko jest ok, email widoczny.

serdeczne dziekuje-uf musialam cos  poklikac i odrazu reaguje-dziekuje jeszcze raz:):):)
11 lutego 2015 15:32 / 7 osobom podoba się ten post
Przyjechałam w nowe miejsce i po dwóch dniach rozchorowałam się totalnie.Banalne przeziębienie
przeszło w ropne zapalenie zatok.I człowiek teraz nie wie czy zajmowac sie PDp czy ratować siebie.
Poratowała mnie Pani doktor która przyszła do mojej Pdp i wypisała leki.A już myslałam że koniec na mnie przyszedł.
Teraz w pełni zajmuję się moją Pdp która jest kochana i warta żeby się jej poświęcić.A ja dochodzę do siebie.
11 lutego 2015 15:46 / 1 osobie podoba się ten post
teresadd

Przyjechałam w nowe miejsce i po dwóch dniach rozchorowałam się totalnie.Banalne przeziębienie
przeszło w ropne zapalenie zatok.I człowiek teraz nie wie czy zajmowac sie PDp czy ratować siebie.
Poratowała mnie Pani doktor która przyszła do mojej Pdp i wypisała leki.A już myslałam że koniec na mnie przyszedł.
Teraz w pełni zajmuję się moją Pdp która jest kochana i warta żeby się jej poświęcić.A ja dochodzę do siebie.

kuruj się,doskonale cię rozumiem bo ja tez tu zachorowałam ,,,cięzko było, juz nawet planowałam zjazd do domu,,,ale jakoś powoli wracam do zywych,,,trzymam kciuki,wiem jak to cięzko tu chorowac....
11 lutego 2015 16:54 / 1 osobie podoba się ten post
a dziś nastąpiła historyczna chwila! byłam na przejażdżce rowerowej, ja, która do rowerów miała uraz, ale tym się dobrze jeździ i o ile pogoda dopisze to jeszcze skorzystam, bo pewnie tutaj zabawię tak jak miałam zjechać czyli do 18/02 więc kilka dni mi zostało, babcia w szpitalu, po operacji, niby się udała ale babcia dużo śpi, aż za dużo...a dziadka wystarczy nakarmić i jego mam z głowy :)
11 lutego 2015 16:59
izanami

a dziś nastąpiła historyczna chwila! byłam na przejażdżce rowerowej, ja, która do rowerów miała uraz, ale tym się dobrze jeździ i o ile pogoda dopisze to jeszcze skorzystam, bo pewnie tutaj zabawię tak jak miałam zjechać czyli do 18/02 więc kilka dni mi zostało, babcia w szpitalu, po operacji, niby się udała ale babcia dużo śpi, aż za dużo...a dziadka wystarczy nakarmić i jego mam z głowy :)

Fajnie że odkryłaś rower i przejażdżki na nim.Ja bardzo lubię jeżdzić, no może przy mrożnej pogodzie nie bardzo.
Odkrywaj fajne miejsca w okolicy.
11 lutego 2015 17:17
teresadd

Fajnie że odkryłaś rower i przejażdżki na nim.Ja bardzo lubię jeżdzić, no może przy mrożnej pogodzie nie bardzo.
Odkrywaj fajne miejsca w okolicy.

będę odkrywać i tak nie mam co robić :) byle pogoda dopisywała tak jak dzisiaj :), w ogóle córka PDP znowu mój język pochwaliła że bardzo dobrze mówię, to ja naprawdę nie wiem, jak mówiły babki przedemną, skoro ja mówię z zacięciami, a ona twierdzi że jest bardzo dobrze, jutro idziemy PDP odwiedzić bo ma urodziny, a wieczorem idę do jej córki, będziemy robić Flammkuche :) 
11 lutego 2015 19:48 / 4 osobom podoba się ten post
Hmmmmmmmmmmmm moja pdp wczoraj zapytała sie mnie !!Ela a Agata moja nowa zmienniczka kiedy  przyjedzie ? w poniedziałek odpowiadam w ten tak i ty bedziesz tydzien razem z nia i jedziesz do domu ? Odpowiadam tak juz dlugo tu jestem 7 tygodni przed swietami tydzien przerwy na siwieta no i juz tu byłam 28 rano odpowiadam no i to juz osmy tydzien!!!A on no i nie wstydzisz sie wyjezdzac? odpowiadam nie dlaczego bo jedziesz do domu!!! Ale urlop mi sie juz nalezy no tak zartuje hmmmmmmmm dobre !!Ale dzis spi do 11.30 pytam nie wstydzisz sie nie czemu no bo juz obiad a ty w łozku!!Troche ale nie chce mi sie tak fajnie w łozku lezy sie!!No ale widze ze depresja ja birze no i mysli jak to bedzie nowa osoba!!I juz nie wiem czy to dobry pomysł ze tak tydzien bede wprowadzac zmienniczke !!No ale mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze!!Ech co tez ja gadam musi byc dobrze nie ma innej opcji!!
11 lutego 2015 20:20 / 2 osobom podoba się ten post
Hejo:)
Pierwszy raz jestem w takiej pracy, gdzie nikt nie truje mi nad głową 24 h /24h... Jutro pierwsza podopieczna, ciekawe jak to będzie...choć najbardziej obawiam się mojej orientacji w terenie :D
11 lutego 2015 21:09 / 1 osobie podoba się ten post
A ja myślałam, że już poznam płeć Twoich włosów:):)
11 lutego 2015 21:09
Andrea też dziś nałożyłam tę maseczkę pod oczy i jak dla mnie super:) pomimo,że alergik jestem :) kupiłas w Dm?
11 lutego 2015 21:53 / 9 osobom podoba się ten post
Melduje sie z domciu :) Buziaki zmeczona dojechałam pozdrawiam:) buziaki zostawiam:) i nie wiem kiedy sie zamelduje :) Bo teraz jestem zarezerwowana na 24 h :) Oby wam kochane szybko czas leciał:)
11 lutego 2015 22:24 / 3 osobom podoba się ten post
Andrea włosy odrosna  w razie "W" skura tez dojdzie do normy spowrotem posmaruj bepanthen!!
12 lutego 2015 07:17 / 3 osobom podoba się ten post