Widzę Cię!!!! :))))))
Widzę Cię!!!! :))))))
ok-a masz dostep do moich danych np.do mail-jako przyjaciolka-ja nic nie zrobilam a martwi mnie to ze nie mozecie do niego wejsc:)
Tak,
wszystko jest ok, email widoczny.
Przyjechałam w nowe miejsce i po dwóch dniach rozchorowałam się totalnie.Banalne przeziębienie
przeszło w ropne zapalenie zatok.I człowiek teraz nie wie czy zajmowac sie PDp czy ratować siebie.
Poratowała mnie Pani doktor która przyszła do mojej Pdp i wypisała leki.A już myslałam że koniec na mnie przyszedł.
Teraz w pełni zajmuję się moją Pdp która jest kochana i warta żeby się jej poświęcić.A ja dochodzę do siebie.
a dziś nastąpiła historyczna chwila! byłam na przejażdżce rowerowej, ja, która do rowerów miała uraz, ale tym się dobrze jeździ i o ile pogoda dopisze to jeszcze skorzystam, bo pewnie tutaj zabawię tak jak miałam zjechać czyli do 18/02 więc kilka dni mi zostało, babcia w szpitalu, po operacji, niby się udała ale babcia dużo śpi, aż za dużo...a dziadka wystarczy nakarmić i jego mam z głowy :)
Fajnie że odkryłaś rower i przejażdżki na nim.Ja bardzo lubię jeżdzić, no może przy mrożnej pogodzie nie bardzo.
Odkrywaj fajne miejsca w okolicy.