Na wyjeździe #20

25 stycznia 2015 15:29 / 11 osobom podoba się ten post
A napiszę sobie na wyjeździe, bo w sumie jestem na wyjeździe. Tylko nie zawodowo, ale prywatnie :)))))))))))) W kraju ferie, więc zapakowałam maluchy i teściową do auta i do De, gdzie teraz na śliczne euraski pracuję moja druga połowa. Rzadko zaglądam na forum, a piszę jeszcze rzadziej, ale całkowicie odciąć pępowinki nie umiem. Zżyłam się z tym miejscem i wpadam czasem zobaczyć co się dzieje u moich ulubionych opiekunek na świecie. Dlatego korzystam, że ma wolną chwilę i przesyłam wszystkim pozdrowienia :))))))))))
25 stycznia 2015 15:42
Czasem zaglądam, poczytam nawet bez logowania. Jak znajdę ważny temat, o któym mam pojęcie to napiszę co wiem. I spadam sobie dalej do mojego nudnego życia bez kłótni i awantur. I dobrze mi tak :))))))))))
25 stycznia 2015 16:03
Gabrysia

Dzięki Tina - zapomniałam o pyralginie (w szpitalu oprócz innych dostawałam po 2 tabl.)
Chyba jednak muszę się wybrać do lekarza (jeśli dojdę), bo kontrola w szpitalu dopiero 3.02.
Tramalu niestety już nie mam.
Antidol 15 mam....ale w DE :((

Jak Tobie lekarz zalecił ibuprofen i paracetamol przyjmować, bo stosuje się również leczenie skojarzone tych dwoch preparatów i daje to dobry efekt przeciwbólowy.Są preparaty zawierające obydwie substancje razem np. Metafen, bodajże 200 mg ibuprofenu i 325 paracetamolu.Napisz co masz w domu, może coś zaradzimy.
25 stycznia 2015 17:44
dziewczyny i chłopaki:)
potrzebuję dużo ćwiczeń z gramatyki niemieckiej ze strony biernej czasu teraźniejszego, przeszłego Imperfekt i Prefekt
jeżeli macie jakieś gotowe linki u siebie w komputerach chętnie przyjmę je do siebie :))
25 stycznia 2015 17:55 / 6 osobom podoba się ten post
Witam wieczorową porą!
Chciałabym (za zgodą) powiadomić Was ze nasza forumowa koleżanka Aniananowo wczoraj wyszła za mąż.
Szczęście promieniuje od niej na kilometr, od jej małżonka również. Pozdrawia Was :)
25 stycznia 2015 17:58 / 1 osobie podoba się ten post
Lili

Witam wieczorową porą!
Chciałabym (za zgodą) powiadomić Was ze nasza forumowa koleżanka Aniananowo wczoraj wyszła za mąż.
Szczęście promieniuje od niej na kilometr, od jej małżonka również. Pozdrawia Was :)

Aniananowo taki nik?
25 stycznia 2015 18:00
agamor

Aniananowo taki nik?

Tak. Już jej tu nie ma, ale sadzę że jest kilka osób które ją pamiętają :)
25 stycznia 2015 18:03 / 1 osobie podoba się ten post
Lili

aha, ale w każdym razie życze jej wszystkiego dobrego :))
25 stycznia 2015 18:58 / 4 osobom podoba się ten post
Spedzilam dzis fajne popoludnie z kolezanka ,wreszcie mam towarzyszke niedoli haha .
Razem to ta niedziela zleciala jak z bicza strzelil.
25 stycznia 2015 19:08 / 1 osobie podoba się ten post
Lili

Oczywiście,że pamiętam , wszystkiego naj na szerokiej drodze życia.
25 stycznia 2015 19:18
Gieronimo, z tego co wiem jesteś na wyjeździe, ale Ciebie nie ma:( A ja potrzebuje pomocy, prosze!!!!:)
25 stycznia 2015 19:22
Oj, a to nie Orim, jest fotografem i zna sie na tych "drobiazgach"?
25 stycznia 2015 19:24
alinka1339

Spedzilam dzis fajne popoludnie z kolezanka ,wreszcie mam towarzyszke niedoli haha .
Razem to ta niedziela zleciala jak z bicza strzelil.

och Alinka jak ja Ci zazdroszczę :)))))))
25 stycznia 2015 20:03 / 2 osobom podoba się ten post
Andrea, litości !!!! Zmień sobie awatar, bo patrzec nie idzie :)))))))))))))))
25 stycznia 2015 20:07 / 5 osobom podoba się ten post
doda1961

Andrea, litości !!!! Zmień sobie awatar, bo patrzec nie idzie :)))))))))))))))

A dlaczego? No nareszcie andrea, zamiast udawać,że ta epatująca seksapilem blondynka to ona, pokazała wreszcie swoją prawdziwą twarz "saute".
:D
Ja jestem zachwycona.
:D