W domu #4

23 marca 2015 08:45 / 5 osobom podoba się ten post
Zaczełam 3 tydzień urlopu - rowerek przygotowany do próbnej jazdy. Pogoda u nas wspaniała jest chłodno ale słonecznie.Założenia i plany mam,że oho ho tylko czy samozaparcia mi wystarczy. Chodze dwa razy w tygodniu na zumbę w poniedziałki i środy.Piatek juz odpada, bo za dużo jak dla mnie.Instruktorka młoda dziewczyna szczupła i drobna, ale tak daje czadu,że wypijam butelke wody.Towarzystwo o szerokiej rozpietosci wiekowej - cieszę sie,że zdobyłam sie na odwagę i poszłam ten pierwszy raz.Spodobało mi sie, chociaz odczułam to w kościach.

Czas kończyć pisanie,podano do stołu - urlop,kochany urlop:):):):)
23 marca 2015 10:52 / 1 osobie podoba się ten post
Ja tez chcę do łóżka, jak Ja zazdroszczę.  xD
23 marca 2015 10:55
mleczko1

Zaczełam 3 tydzień urlopu - rowerek przygotowany do próbnej jazdy. Pogoda u nas wspaniała jest chłodno ale słonecznie.Założenia i plany mam,że oho ho tylko czy samozaparcia mi wystarczy. Chodze dwa razy w tygodniu na zumbę w poniedziałki i środy.Piatek juz odpada, bo za dużo jak dla mnie.Instruktorka młoda dziewczyna szczupła i drobna, ale tak daje czadu,że wypijam butelke wody.Towarzystwo o szerokiej rozpietosci wiekowej - cieszę sie,że zdobyłam sie na odwagę i poszłam ten pierwszy raz.Spodobało mi sie, chociaz odczułam to w kościach.

Czas kończyć pisanie,podano do stołu - urlop,kochany urlop:):):):)

Fajnie ,że masz swoją zumbę ,mnie pozostaje tylko metoda  "Trepkowskiej" .  xD
23 marca 2015 11:04 / 6 osobom podoba się ten post
To ja na przerwie pojde "łapać" jakąs grype ha ha ha
23 marca 2015 11:08 / 5 osobom podoba się ten post
ORIM

To ja na przerwie pojde "łapać" jakąs grype ha ha ha

w srodeczek chcesz sie wkrecic????
23 marca 2015 21:27 / 3 osobom podoba się ten post
A ja zaczynam pakować walizkę. Tym razem w moim bagażu rządzi minimalizm, żadnych zbędnych rzeczy. To będzie ciężka przeprawa, ale dopiero po przybyciu na miejsce dowiem się, czy nie porwałam się z motyką na słońce.
23 marca 2015 21:38
agrafka

A ja zaczynam pakować walizkę. Tym razem w moim bagażu rządzi minimalizm, żadnych zbędnych rzeczy. To będzie ciężka przeprawa, ale dopiero po przybyciu na miejsce dowiem się, czy nie porwałam się z motyką na słońce.

Dasz rade.Na spokoj wszystko trzeba brac
23 marca 2015 21:38 / 4 osobom podoba się ten post
dzisiaj spędziłam dzien bardzo fajny jest to tez zasługa pogody, słoneczko stara sie jak może.Jutro mąz moj ma dzień wolny  więc wybierzemy sie gdzieś rowerami.Dzisiaj robiłam rekonesans. Moj rower nowy wprawdzie, bo dopiero "roczniak" zakonserwowany był na zimę ujrzał światło słoneczne.Jade na nim jak burza.Mam taka ulubiona polna drózkę wije się między polami uprawnymi widzialm juz sarny,żurawie  i łabędzie na oziminie.Kocham przyrodę mogę na ten temat ględzić godzinami. Spokojnej nocy wszystkim życzę a życzenia maja moc, bo z domu je wysyłam.
23 marca 2015 21:41 / 11 osobom podoba się ten post
W sobotę mój syn ożenił się.Już po stresie.Zosłam teściową ,goście pojechali.Synową mam sympatyczną oby tak dalej.
23 marca 2015 21:49
Orim, mam wrażenie, że faceci lepiej radzą sobie ze stresem, ja zawsze pisze w myślach czarne scenariusze i za cholerę nie mogę się tego oduczyć.
Teresa, gratuluję:)
23 marca 2015 21:49 / 5 osobom podoba się ten post
teresadd

W sobotę mój syn ożenił się.Już po stresie.Zosłam teściową ,goście pojechali.Synową mam sympatyczną oby tak dalej.

Teściowa to brzmi dostojnie , gratulacje , szczególnie że trafiła Ci się sympatyczna synowa , ....ale na wszelki wypadek sprawdź jednak , czy  nie używa takiej oto przyprawy : 
Znalezione obrazy dla zapytania przyprawa dla teściowej

23 marca 2015 22:03 / 2 osobom podoba się ten post
tyciek

Teściowa to brzmi dostojnie , gratulacje , szczególnie że trafiła Ci się sympatyczna synowa , ....ale na wszelki wypadek sprawdź jednak , czy  nie używa takiej oto przyprawy : 
Znalezione obrazy dla zapytania przyprawa dla teściowej

??????Gotuje dobrze ,ale po jednym dniu może się obronie.ha.ha
24 marca 2015 06:03 / 5 osobom podoba się ten post
Błyskawicznie sie rozwidnia jest tak jak lubię, lekka mgiełka na ziemią a niebo nabiera barwy .Ptaki juz od 40 min  sygnalizuję gotowość do podjęcia dzialań.Cisza, spokoj.W takich chwilach człowiek osiąga rownowagę może wtopic sie w świat i przyrodę,zapomnieć o trudach dnia codziennego.Dla tych kilku chwil z rana budzę sie z ochotą.

Dzisiaj mamy zaplanowaną wycieczke rowerową krótka wprawdze, bo paro-godzinną no coż obowiązek ponad przyjemnosc stawimy.
Dobrego dnia wszystkim.
24 marca 2015 11:41 / 8 osobom podoba się ten post
W drugim tygodniu urlopu ,juz po slubie syna zdjęłam firanki z całego domu + zasłony (z 7 pokoi)i do prania zapakowałam.
Może ktoś z familii mi pomoże, bo sama to to do Wielkanocy z tą całą chałupą będę się bujać.A mam tylko męża na składzie.
Ja chcę do mojej Pdp do De.Tam nie mam tyle roboty.
24 marca 2015 13:47 / 4 osobom podoba się ten post
teresadd

W drugim tygodniu urlopu ,juz po slubie syna zdjęłam firanki z całego domu + zasłony (z 7 pokoi)i do prania zapakowałam.
Może ktoś z familii mi pomoże, bo sama to to do Wielkanocy z tą całą chałupą będę się bujać.A mam tylko męża na składzie.
Ja chcę do mojej Pdp do De.Tam nie mam tyle roboty.

Teresa, 4 pokoje wynajmij lokatorom. Zostaną tylko 3.
A za kasę wynajmniesz sprzątaczkę ))
Pozdrawiam.