Taki styl pisania to nowomowa...Język totalitarnej władzy.Nie do przyjęcia dla myślącego człowieka
Taki styl pisania to nowomowa...Język totalitarnej władzy.Nie do przyjęcia dla myślącego człowieka
Może się i dzieje;) Ale skąd mam wiedzieć skoro jestem w D.Tak,ten topik powinien być dla tych co są aktualnie w domu.
Znikam już stąd.
E , to ja też stąd wypad robię , bo się właśnie dowiedziałam , że mam sprany mózg ! .......niestety , lubię poczytać " Wyborczą " a TVN to dla mnie najfajniejsza stacja tv ......matuchno , bezmózgowiec jestem ! :-))))))))
E , to ja też stąd wypad robię , bo się właśnie dowiedziałam , że mam sprany mózg ! .......niestety , lubię poczytać " Wyborczą " a TVN to dla mnie najfajniejsza stacja tv ......matuchno , bezmózgowiec jestem ! :-))))))))
Ja wyborczej, niet niet niet! Syf i mogila, aleeeeeeeeeeeeeeeee lubie tvn, no tam sa najfajniesze programy i wgl nie ? A najbardziej lubie ogladac Dzien Dobry TVN :D ohh jak wlacze o 8 tak do 18 mam wlaczony dopoki pierwsza milosc na polsacie sie nie zacznie :D
Wolę " Wyborczą " od kolorowych piśmideł , gdzie tylko piszą o tym kto , gdzie , z kim i za ile :-)
Wolę " Wyborczą " od kolorowych piśmideł , gdzie tylko piszą o tym kto , gdzie , z kim i za ile :-)
No myślę że Jolek żartował z tym TVN przez cały dzień.Lubię czytać Angorę,Politykę ,Wprost,Zwierciadło ,a Wyborczą wydanie warszawskie bo w tym połockim to plociuch się zrobił.
ockich się zrobił.
A mnie tam Wyborcza na mózg nie szkodzi;)
Nie ma nic co by mnie "odmóżdżyło".Żadna gazeta nie ma na mnie tak wielkiego wpływu;)
Czyli od lewej strony do centrum:-)))) ma sie wtedy jakis osad:))) polityka,zwierciadlo, kiedys wyborcza, gosc niedzielny, tygodnik powszechny. Male litery wyszly:-((
No cóż .O gustach się nie dyskutuje ,ale bardziej na prawo niż do centrum.