Bo były dowcipne, inteligentne, wyważone. Szkoda, że odszedł wspaniały człowiek.
Bo były dowcipne, inteligentne, wyważone. Szkoda, że odszedł wspaniały człowiek.
W domu :) # 4
Chyba więcej ogląda niż czyta.Taki fajny topik dla "domowników" a tu qrcze smietnik jak wszedzie.Przecież można załozyć temat,w ktorym można chwalić sie światopoglądem i nie tylko.
Co tu ma byc niby to prawo? Chyba ze swiatopoglad gazety pozmienialy.
Bez komentarza.!!
Fajnie w domku było tylko za krótko jak zawsze:(Czas lapka pakowac i do zobaczenia w D.:)
No myślę że Jolek żartował z tym TVN przez cały dzień.Lubię czytać Angorę,Politykę ,Wprost,Zwierciadło ,a Wyborczą wydanie warszawskie bo w tym połockim to plociuch się zrobił.
ockich się zrobił.
Ale czy ja Basie urazilam, bo nie wiem? Ja na prawde mam caly dzien tvn wlaczony, chociaz nie ogladam jak mam chwile to loookne, nie wiem o co chodzi.
A co Ty sie przejmujesz to wina ciasnego Wacka ,to on namieszal:-) :-)
Ale czy ja Basie urazilam, bo nie wiem? Ja na prawde mam caly dzien tvn wlaczony, chociaz nie ogladam jak mam chwile to loookne, nie wiem o co chodzi.
Pogrzało Cię ? a czym to mnie niby miałaś urazić ?A jeszcze tym bardziej , że tvn lubisz - wszystkiego mi nie wyoglądasz , dla mnie też wystarczy jak będę w domku :-))))))))
Abrabab, a kaj zes jest ?? bo jak w domu to mi opowiedz jutroco w ddtvn bylo i w na wspolnej?:P nie mam stalych laczy i zas ogladac 2 miesiace nie bede ;////
Jestem w pracy :-)...... Na wspólnej to ogladałam wieki temu a jak jestem w domu to mąż ma tak opracowane wszelakie " wiadomości " , że tylko pilot pstryka aż oczopląsu można dostać czasem uda mi się uspić jego czujność i przechwycę pilota a tak wogóle to wolę ksiązki czytać bo lubię bardziej słowo pisane bo jest ciche i lubię też szelest kartek kropka uczę sie pomalutku pisać bez wykrzykników znaków zapytania przecinków i kropek może jeszcze będą ze mnie ludzie tutaj powinna być kropka i uśmieszki
Abrabab, a kaj zes jest ?? bo jak w domu to mi opowiedz jutroco w ddtvn bylo i w na wspolnej?:P nie mam stalych laczy i zas ogladac 2 miesiace nie bede ;////