W domu #4

26 kwietnia 2015 20:22 / 2 osobom podoba się ten post
emilia

Bo były dowcipne, inteligentne, wyważone. Szkoda, że odszedł wspaniały człowiek. 

Tak, dodam jeszcze, ze mial osobowosc.

26 kwietnia 2015 20:23 / 1 osobie podoba się ten post
W domu :) # 4

Chyba więcej ogląda niż czyta.Taki fajny topik dla "domowników" a tu qrcze smietnik jak wszedzie.Przecież można załozyć temat,w ktorym można chwalić sie światopoglądem i nie tylko.
26 kwietnia 2015 20:34 / 2 osobom podoba się ten post
mleczko1

W domu :) # 4

Chyba więcej ogląda niż czyta.Taki fajny topik dla "domowników" a tu qrcze smietnik jak wszedzie.Przecież można załozyć temat,w ktorym można chwalić sie światopoglądem i nie tylko.

No bo jak jest sie w domu, to o wszystkim dyskutowac mozna przeciez.
I o pogladac polityczno-prawno-gazetowych takze.
Jesli o mnie chodzi, to calkowicie gdzies "zatracil" sie moj wczesniejszy swiatopoglad.
Wszystkiemu winne sa wyjazdy do De, i tak naprawde to kazdego dnia i tygodnia, czyli powoli, zaczynam wykazywac nikle zainteresowanie sprawami naszego Kraju.
A jeszcze przed trzema laty bylam przeciwnikiem obojetnosci wszelakiej)
Ale Angore i Wprost bardzo czytac lubie, jednakze nie wszystkie tresci.
Nie czytam gazet "stronniczych", poniewaz w lot pojmuje, o co tak naprawde piszacemu chodzi.

26 kwietnia 2015 20:51 / 5 osobom podoba się ten post
Fajnie w domku było tylko za krótko jak zawsze:(Czas lapka pakowac i do zobaczenia w D.:)
26 kwietnia 2015 20:52 / 1 osobie podoba się ten post
dorotee

Co tu ma byc niby to prawo? Chyba ze swiatopoglad gazety pozmienialy.

Bez komentarza.!!
26 kwietnia 2015 20:53 / 3 osobom podoba się ten post
teresadd

Bez komentarza.!!

Chcialam wykasowac, ale sie nie da. Glupio napisalam. Przepraszam.
26 kwietnia 2015 21:36 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Fajnie w domku było tylko za krótko jak zawsze:(Czas lapka pakowac i do zobaczenia w D.:)

Kasia szerokości :) spokojnej i szybkiej drogi :)
26 kwietnia 2015 21:50
teresadd

No myślę że Jolek żartował z tym TVN przez cały dzień.Lubię czytać Angorę,Politykę ,Wprost,Zwierciadło ,a Wyborczą wydanie warszawskie bo w tym połockim to plociuch się zrobił.
ockich się zrobił.

Ale czy ja Basie urazilam, bo nie wiem? Ja na prawde mam caly dzien tvn wlaczony, chociaz nie ogladam jak mam chwile to loookne, nie wiem o co chodzi.
26 kwietnia 2015 21:54
Jolek

Ale czy ja Basie urazilam, bo nie wiem? Ja na prawde mam caly dzien tvn wlaczony, chociaz nie ogladam jak mam chwile to loookne, nie wiem o co chodzi.

A co Ty sie przejmujesz to wina ciasnego Wacka ,to on namieszal  
26 kwietnia 2015 21:57 / 1 osobie podoba się ten post
magdzie

A co Ty sie przejmujesz to wina ciasnego Wacka ,to on namieszal:-) :-) 

Nie ciasnego Wacka tylko Wieska chyba :DDDDDDDDD
26 kwietnia 2015 22:26 / 1 osobie podoba się ten post
Jolek

Pogrzało Cię ? a czym to mnie niby miałaś urazić ?A jeszcze tym bardziej , że tvn lubisz - wszystkiego mi nie wyoglądasz , dla mnie też wystarczy jak będę w domku )))))))
26 kwietnia 2015 22:29 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Pogrzało Cię ? a czym to mnie niby miałaś urazić ?A jeszcze tym bardziej , że tvn lubisz - wszystkiego mi nie wyoglądasz , dla mnie też wystarczy jak będę w domku :-))))))))

Abrabab, a kaj zes jest ?? bo jak w domu to mi opowiedz jutroco w ddtvn bylo i w na wspolnej?:P nie mam stalych laczy i zas ogladac 2 miesiace nie bede ;////
26 kwietnia 2015 22:39
Jolek

Abrabab, a kaj zes jest ?? bo jak w domu to mi opowiedz jutroco w ddtvn bylo i w na wspolnej?:P nie mam stalych laczy i zas ogladac 2 miesiace nie bede ;////

Jestem w pracy ...... Na wspólnej to ogladałam wieki temu a jak jestem w domu to mąż ma tak opracowane wszelakie " wiadomości " , że tylko pilot pstryka aż oczopląsu można dostać czasem uda mi się uspić jego czujność i przechwycę pilota a tak wogóle to wolę ksiązki czytać bo lubię bardziej słowo pisane bo jest ciche i lubię też szelest kartek kropka uczę sie pomalutku pisać bez wykrzykników znaków zapytania przecinków i kropek może jeszcze będą ze mnie ludzie tutaj powinna być kropka i uśmieszki 
26 kwietnia 2015 22:42
Barbara niepowtarzalna

Jestem w pracy :-)...... Na wspólnej to ogladałam wieki temu a jak jestem w domu to mąż ma tak opracowane wszelakie " wiadomości " , że tylko pilot pstryka aż oczopląsu można dostać czasem uda mi się uspić jego czujność i przechwycę pilota a tak wogóle to wolę ksiązki czytać bo lubię bardziej słowo pisane bo jest ciche i lubię też szelest kartek kropka uczę sie pomalutku pisać bez wykrzykników znaków zapytania przecinków i kropek może jeszcze będą ze mnie ludzie tutaj powinna być kropka i uśmieszki 

A Ty wiesz ze ja na jednym wdechu przeczytalam Twojego posta. Hahahah nie nie Basiu pisz jak zawsze :D
26 kwietnia 2015 22:42
Jolek

Zostaje ci czytac streszczenia świat seria ja tez czytam