W domu #4

29 kwietnia 2015 22:36 / 2 osobom podoba się ten post
No nic tylko Ślązaczką była !!!
29 kwietnia 2015 22:37 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Bietka, życzę Twojej mamie zdrówka. Mam nadzieję,ze będzie dobrze.

Bietka, trzymaj się, ja tez to przechodziłam z Mama i jest narazie dobrze.Życze dla Mamy zdrowia a dla ciebie siły i pozytywnej energii. 
29 kwietnia 2015 22:37 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Bietka, życzę Twojej mamie zdrówka. Mam nadzieję,ze będzie dobrze.

Bietka, trzymaj się, ja tez to przechodziłam z Mama i jest narazie dobrze.Życze dla Mamy zdrowia a dla ciebie siły i pozytywnej energii. 
29 kwietnia 2015 22:38 / 3 osobom podoba się ten post
bieta

Melduję, że jestem w domu od kilku dni, ale NIE ODPOCZYWAM !!! Ciągła bieganina od lekarza-do lekarza, z mamą jest b.b. żle.

Jak juz coś będziesz wiedziała, to napisz tyle ile będziesz mogła. Bo już posiałaś ziarno niepokoju. Teraz "ileś tam" dziewczyn myśli o Tobie i Twojej mamie. 
29 kwietnia 2015 23:37
michasia

Chciałam zmiany i mam,jeszcze tylko 3 dni i jadę do Regensbrug /Ratyzbona/. Mam juz bilet dane PDP.- jadę nastawiona pozytywnie a reszta okaże się na miejscu.Meldować się będdę bo jest internet. Pozdrawiam 

Michasiu, małymi krokami zmierzasz we właściwym kierunku ;)..
Może za parę miesięcy zawitasz do Monachium :)?

Regensburg jest bardzo ładny, most jest teraz w remoncie, ale fragmenty można podziwiać, bo remontują go po kawałku. Stare miasto przepiękne, jest na liście Światowego Dziedzictwa UNESCO.

Michasiu, pozdrawiam i melduj się :)!
29 kwietnia 2015 23:59 / 3 osobom podoba się ten post
salazar

Michasiu, małymi krokami zmierzasz we właściwym kierunku ;)..
Może za parę miesięcy zawitasz do Monachium :)?

Regensburg jest bardzo ładny, most jest teraz w remoncie, ale fragmenty można podziwiać, bo remontują go po kawałku. Stare miasto przepiękne, jest na liście Światowego Dziedzictwa UNESCO.

Michasiu, pozdrawiam i melduj się :)!

Dziekuję i mam nadzieję że most zobaczę i nie będę musiała z niego skakać:) Patrzyłam na mapie to około godziny spacerkiem z mojej ulicy... Czarna wełenka na szal jedzie ze mną :) pozdrawiam.
30 kwietnia 2015 06:20
bieta

Melduję, że jestem w domu od kilku dni, ale NIE ODPOCZYWAM !!! Ciągła bieganina od lekarza-do lekarza, z mamą jest b.b. żle.

Polubilam dlatego,ze szczęśliwie dojechalas.

Tobie zycze duzo siły,a Mamie dużo zdrowia.
30 kwietnia 2015 08:07 / 2 osobom podoba się ten post
bieta

Dużo siły i spokoju ducha, odpoczniesz w pracy
Ja tez nie odpoczywam, załatwiam lekarzy i wydzieram "gołymi ręcami" chwastom po kawałku ogródka ;-)
Jeszcze czeka mnie ocieplanie domu (właściwe upiększanie elewacji) i wymiana ostatniego okna na drzwi balkonowe. Może koniec remontu trafi na mój następny wyjazd? Dziś mam w planie popełnić jakieś ciasto na weekend i skończyć odchwaszczanie frontowego ogródka. Oczywiście po wizycie u lekarza i w fabryce okien
30 kwietnia 2015 08:37 / 1 osobie podoba się ten post
Bietko również trzmam kciuki za Ciebie i Twoja mamę . Pozdrawiam cieplutko !
30 kwietnia 2015 08:41 / 2 osobom podoba się ten post
Malgi

Dużo siły i spokoju ducha, odpoczniesz w pracy :-)
Ja tez nie odpoczywam, załatwiam lekarzy i wydzieram "gołymi ręcami" chwastom po kawałku ogródka ;-)
Jeszcze czeka mnie ocieplanie domu (właściwe upiększanie elewacji) i wymiana ostatniego okna na drzwi balkonowe. Może koniec remontu trafi na mój następny wyjazd? Dziś mam w planie popełnić jakieś ciasto na weekend i skończyć odchwaszczanie frontowego ogródka. Oczywiście po wizycie u lekarza i w fabryce okien :-)

Malgi,najlepiej będzie jak zamordujesz rabarbar,bo jest sezon,a potem popełnisz z niego ciasto,najlepiej jak będzie jeszcze ciepły ten rabarbar:))))))))
30 kwietnia 2015 18:42 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Malgi,najlepiej będzie jak zamordujesz rabarbar,bo jest sezon,a potem popełnisz z niego ciasto,najlepiej jak będzie jeszcze ciepły ten rabarbar:))))))))

Ivanilko, jeszcze tej roślinki nie posadziłam, ale jabłka też mogą być jako wkład do ciasta
30 kwietnia 2015 18:53
ivanilia40

Ja uwielbiam placek z rabarbarem , ale rabarbaru jesc nie moge.. :((((
30 kwietnia 2015 19:32 / 2 osobom podoba się ten post
Malgi

Ivanilko, jeszcze tej roślinki nie posadziłam, ale jabłka też mogą być jako wkład do ciasta :-)

ivanilia40 to ja też łapię się z Tobą na ten placek do Malagi:))))
Może być i z jabłkami:))
A jak grządkę przepielimy to i rabarbar posadzimy :)))
01 maja 2015 07:03 / 2 osobom podoba się ten post
darekr

ivanilia40 to ja też łapię się z Tobą na ten placek do Malagi:))))
Może być i z jabłkami:))
A jak grządkę przepielimy to i rabarbar posadzimy :)))

Zapraszam, zwłaszcza do pomocy przy ogródku, a ciacho zawsze się znajdzie
01 maja 2015 08:53 / 3 osobom podoba się ten post
Malgi

Zapraszam, zwłaszcza do pomocy przy ogródku, a ciacho zawsze się znajdzie :-)

Malgi mam jeszcze ponad 2 tygodnie  roboczo-dni.Pomogę! Ogród dla mnie nawet bez ciasta to frajda.