Bietka, życzę Twojej mamie zdrówka. Mam nadzieję,ze będzie dobrze.
Melduję, że jestem w domu od kilku dni, ale NIE ODPOCZYWAM !!! Ciągła bieganina od lekarza-do lekarza, z mamą jest b.b. żle.
Chciałam zmiany i mam,jeszcze tylko 3 dni i jadę do Regensbrug /Ratyzbona/. Mam juz bilet dane PDP.- jadę nastawiona pozytywnie a reszta okaże się na miejscu.Meldować się będdę bo jest internet. Pozdrawiam
Michasiu, małymi krokami zmierzasz we właściwym kierunku ;)..
Może za parę miesięcy zawitasz do Monachium :)?
Regensburg jest bardzo ładny, most jest teraz w remoncie, ale fragmenty można podziwiać, bo remontują go po kawałku. Stare miasto przepiękne, jest na liście Światowego Dziedzictwa UNESCO.
Michasiu, pozdrawiam i melduj się :)!
Melduję, że jestem w domu od kilku dni, ale NIE ODPOCZYWAM !!! Ciągła bieganina od lekarza-do lekarza, z mamą jest b.b. żle.
Dużo siły i spokoju ducha, odpoczniesz w pracy :-)
Ja tez nie odpoczywam, załatwiam lekarzy i wydzieram "gołymi ręcami" chwastom po kawałku ogródka ;-)
Jeszcze czeka mnie ocieplanie domu (właściwe upiększanie elewacji) i wymiana ostatniego okna na drzwi balkonowe. Może koniec remontu trafi na mój następny wyjazd? Dziś mam w planie popełnić jakieś ciasto na weekend i skończyć odchwaszczanie frontowego ogródka. Oczywiście po wizycie u lekarza i w fabryce okien :-)
Malgi,najlepiej będzie jak zamordujesz rabarbar,bo jest sezon,a potem popełnisz z niego ciasto,najlepiej jak będzie jeszcze ciepły ten rabarbar:))))))))
Malgi,najlepiej będzie jak zamordujesz rabarbar,bo jest sezon,a potem popełnisz z niego ciasto,najlepiej jak będzie jeszcze ciepły ten rabarbar:))))))))
Ivanilko, jeszcze tej roślinki nie posadziłam, ale jabłka też mogą być jako wkład do ciasta :-)
ivanilia40 to ja też łapię się z Tobą na ten placek do Malagi:))))
Może być i z jabłkami:))
A jak grządkę przepielimy to i rabarbar posadzimy :)))
Zapraszam, zwłaszcza do pomocy przy ogródku, a ciacho zawsze się znajdzie :-)