W zachodniopomorskim też cudnie, wiosna w pełnej krasie.Cudownie rozkoszować się taką pogodą, czy to na spacerze, grillu, czy zbiorowym melanżu;)). No, ale na razie stopuję, rano trza wstać i załatwić to, co do załatwienia jest:)
W zachodniopomorskim też cudnie, wiosna w pełnej krasie.Cudownie rozkoszować się taką pogodą, czy to na spacerze, grillu, czy zbiorowym melanżu;)). No, ale na razie stopuję, rano trza wstać i załatwić to, co do załatwienia jest:)
A Ty już w domku? Ja myślałam, ze masz odsiadke do końca maja?
A Ty już w domku? Ja myślałam, ze masz odsiadke do końca maja?
Pochwal się gdzie?
Ja też jestem wędkarzem.
Pochwal się gdzie?
Ja też jestem wędkarzem.
Nasze jezioro Graniczne - 2 km od mojego domu :-) Kaszuby, powiat Bytowski. Szczupak miał 85 cm długości, a ważony nie był, bo nie mam jeszcze takiej wędkarskiej wagi :-(
W sumie złapaliśmy komplet, chociaż pierwszemu brakował centymetr do wymiaru i wrócił do wody. Ale ten drugi - 55 cm przy tym dużym wygląda jak ... pistolecik :-)
:) ... a może jezioro Wielimie ? albo Zalewy Nadarzyckie? albo ... Wilczkowo , Wierzchowo , Dołgie , Radacz ,Damskie ... Okole z zerową klasą wody , a jest tego w okolicach !od metra i ciut ! A w nich: szczupaki , leszcze , sandacze ...
Nasze jezioro Graniczne - 2 km od mojego domu :-) Kaszuby, powiat Bytowski. Szczupak miał 85 cm długości, a ważony nie był, bo nie mam jeszcze takiej wędkarskiej wagi :-(
W sumie złapaliśmy komplet, chociaż pierwszemu brakował centymetr do wymiaru i wrócił do wody. Ale ten drugi - 55 cm przy tym dużym wygląda jak ... pistolecik :-)
Oj w Szczeinku to też ostatni raz byłem chyba 20 lat temu :(
noooo... to chyba już pora spojrzeć na nasze jeziora :) :) :) a jeszcze dorzucę Czaple (regaty ) i Żerdno ( zamek joanitów w St. Drahimiu , jakie tam noce świętojańskie bywają !!!! ) o pomniejszych wodach to już nawet nie wspomnę ... ani : o grzybnych lasach , o bunkrach Wału Pomorskiego , o piknikach lotniczych w Świdwinie i Mirosławcu . o zlocie pojazdów militarnych w Bornem Sulinowie , o spotkaniach łowieckich w Połczynie Zdroju .... ech , zachodniopomorskie ....