W domu #4

04 maja 2015 22:32 / 2 osobom podoba się ten post
darekr

o przepraszam z tą nieznajomością j. niemeickiego!!!!
Przed wyjazdem wbiłem sobie jedno słowko - nacht-(może źle pisze)
i jakoś poszło :))))))

no bo ty te podroz kojarzyles tylko z Kochana i NOCA!!!!! Reszte potrzebnych rzeczy miales przy sobie :):):)
04 maja 2015 22:40 / 3 osobom podoba się ten post
mam nadzieję, że modi to też wędkarz,:))))))
bo inaczej to może być źle,
ale z drugiej strony patrząc, to przecież tyle wędkarek nie wyrzuci :)))
bo kto by na tym forum pisał:))))
Moderatorze, wodzu Nasz Kochany, wiem że już mam jednego minusa
04 maja 2015 22:42 / 1 osobie podoba się ten post
darekr

mam nadzieję, że modi to też wędkarz,:))))))
bo inaczej to może być źle,
ale z drugiej strony patrząc, to przecież tyle wędkarek nie wyrzuci :)))
bo kto by na tym forum pisał:))))
Moderatorze, wodzu Nasz Kochany, wiem że już mam jednego minusa

a Ty kurna za co ten minus???? Chyba u Kochanej
04 maja 2015 22:50 / 1 osobie podoba się ten post
Dziewczyny, jedno pytanie ale już tak na poważnie
co chwile klawiatura mi się na qwertz przełancza,(ciągle ten niemiecki)
muszę resetować lapka,
Jakim skrótem klawiszowym wraca się do qwerty???
04 maja 2015 22:54 / 2 osobom podoba się ten post
leni

a Ty kurna za co ten minus???? Chyba u Kochanej

Modi nie jest Moją ukochaną:))))
ale niedługo Moja ukochana będzie modim :)))))

04 maja 2015 23:09 / 3 osobom podoba się ten post
Powiem Wam po cichu (żeby Moja nie usłyszała)
Jesteście Wspaniałe,
ale od jutra tylko Moja
04 maja 2015 23:15 / 3 osobom podoba się ten post
Ja tu juz mialam puscic za Tobą list gończy,no ale się odnalazłaś :)
04 maja 2015 23:16 / 1 osobie podoba się ten post
darekr

Powiem Wam po cichu (żeby Moja nie usłyszała)
Jesteście Wspaniałe,
ale od jutra tylko Moja

Darku,jesteś tak radosny,że Twoja wraca że wszystko Cię cieszy,nawet my :) Ale przejdzie ci...:))
04 maja 2015 23:23 / 4 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Darku,jesteś tak radosny,że Twoja wraca że wszystko Cię cieszy,nawet my :) Ale przejdzie ci...:))

WY - to NIE "nawet my"!!!
ale fakt, bardzo mi Mojej brakuje,
radosny to będę za 19 godzin jak Ją przytule.
Przepraszam.
05 maja 2015 00:25 / 2 osobom podoba się ten post
jedną komunię mam za sobą kolejna w tą niedzielę, przynajmniej pogoda dopisała i jakoś nie najgorzej było, teraz zobaczymy jak ta nam wyjdzie :)
05 maja 2015 05:18 / 6 osobom podoba się ten post
Dzien dobry - już sprawdziłam słońce wstaje zanosi sie na piękny dzień.Ja już pije kawe i słucham jak ptaki stroją instymenty.Mam plan dzisiejszego dnia napięty  od rana.Ostatnia wizyta u lekarza tym razem okulista, potem optyk,zakupy,pranie z magla muszę zabrać i roboty pielęgnacyjne.Czas śmiga - szkoda,że na szteli ciągnie sie jak guma.A , zapomniałam jeszcze o aptece trzeba cos kupić jakiś magnez,krem itp.Zawsze pamietałam o kropelkach OTINUM,ale od kiedy poddałam sie akupresurze nie potrzebuję już ich.Wystarczyło uchylone okno w aucie albo lekki wiatr w czasie spaceru i juz miałam przechlapane.Zaczynam wierzyć w chińską medycyne.To już parę miesięcy jak jestem po zabiegach i to skutecznych.Tymi zabiegami pozbyć się można migreny,bóli pleców,kręgosłupa,mięśni.Uregulować prace wątroby,nerek i innych narządów.A co dla mnie było dziwne to to że moja pdp miała zimne stopy i dłonie a po akupresurze wróciło do normy.

Dobrego dnia wszystkim.
05 maja 2015 05:34 / 4 osobom podoba się ten post
ostatnie minuty z domku........... do zobaczenia po drugiej stronie..............
05 maja 2015 07:16
izanami

jedną komunię mam za sobą kolejna w tą niedzielę, przynajmniej pogoda dopisała i jakoś nie najgorzej było, teraz zobaczymy jak ta nam wyjdzie :)

Izanami,będziesz w domu jeszcze 19 maja? Szykuje się spotkanie śląskie.
05 maja 2015 09:19 / 2 osobom podoba się ten post
leni

lena a jak robisz plotki do jedzeniaß J zaprawiam w occie i troszeczke zelatyny. Po 2 tygodniach mozesz jesc nie czujac zadnych osci, i ta delikatna galaretka

Płotki robię w zalewie octowej z dodatkami przypraw .Po dwóch dniach ości miękną i są  przepyszne .....
05 maja 2015 09:23 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko1

To bardzo fajnie. Lubię zawierac nowe znajomości nie gryzę i nie kopie. Mam sporo przyjaciól nawet tu z forum. Zjemy rybke kiedys razem a jak bedzie z popitka to pojdziemy potem do Pietrka tego z filmu "Ranczo" mieszka po sąsiedzku.Ale będzie;))

wiem .Bardzo często w Lipnie goszczą na różnego rodzaju spotkaniach A ja bardzo często widuje Pana Nowickiego bo nie opodal mnie ma przepiękną wille ..........Częstym bywalcem jest także Muniek Staszczyk czy Kuba Wojewódzki .....