W domu #4

05 maja 2015 09:27
Barbara niepowtarzalna

Jak było jeszcze 49 województw to wieś , gdzie mieszka mój brat należała do włocławskiego a 3- 4 km w drugą stronę było płockie , 3 km od nich jest wieś gdzie się urodził Wałęsa . Oj tam , co bedę zgadywanki robiła - mieszka 1,5 km od Dobrzynia n /Wisłą :-)))))))))

Basiu sporadycznie tamta strona Wisły jeżdże do Płocka .Jeśli jadę to od drugiej strony bo moja mam mieszka w okolicach Płocka . Jej miejscowość  jest położona na przeciwko  Dobrzynia tylko po drugiej stronie Wisły ...
05 maja 2015 09:48 / 6 osobom podoba się ten post
Jeśli o ryby chodzi to on lubi łowić ale jeść nie lubi a ja całkiem na odwrót
Witam was z autokaru
Czy ja dojadę w końcu do tego domu...
Miałam napisać dopiero z następnej steli,hi hi właśnie widać jak długo wytrzymałam:)
Poczytam co tam u Was ,czas szybciej może zleci;)
05 maja 2015 10:27 / 2 osobom podoba się ten post
Marta

Jeśli o ryby chodzi to on lubi łowić ale jeść nie lubi a ja całkiem na odwrót
Witam was z autokaru
Czy ja dojadę w końcu do tego domu...
Miałam napisać dopiero z następnej steli,hi hi właśnie widać jak długo wytrzymałam:)
Poczytam co tam u Was ,czas szybciej może zleci;)

Bo bez "forum" nie da sie wytrzymać :)))
To jest jak narkotyk:))
Jak ktoś raz spróbuje - to już pogrzebany!!!
05 maja 2015 11:46
tak
05 maja 2015 11:48 / 3 osobom podoba się ten post
darekr

tak

Nie 
05 maja 2015 12:17 / 1 osobie podoba się ten post
magdzie

Nie:-) 

tez tak uwazam....
05 maja 2015 12:51 / 1 osobie podoba się ten post
ania52

tez tak uwazam....

przepraszam, a co poeta mial na myśli??
05 maja 2015 13:31
darekr

przepraszam, a co poeta mial na myśli??

co poeta na mysli mial to nie wiem...ale dl mnie forum to nie narkotyk,,,zwlaszcza w domu...
05 maja 2015 14:14 / 1 osobie podoba się ten post
ania52

co poeta na mysli mial to nie wiem...ale dl mnie forum to nie narkotyk,,,zwlaszcza w domu...

no i bardzo interesujaca dyskusja nam wyszla :)))))
Tyle faktów i argumentów, tyle zdan i opini :)))))
05 maja 2015 14:17 / 1 osobie podoba się ten post
lena46

Basiu sporadycznie tamta strona Wisły jeżdże do Płocka .Jeśli jadę to od drugiej strony bo moja mam mieszka w okolicach Płocka . Jej miejscowość  jest położona na przeciwko  Dobrzynia tylko po drugiej stronie Wisły ...

" Z tamtej strony Wisy ........"też bywałam , rodzina - rodziny tam mieszka ))))......To Ty " Kowalnka " jesteś ? ))))))
05 maja 2015 14:21 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

" Z tamtej strony Wisy ........"też bywałam , rodzina - rodziny tam mieszka :-)))))......To Ty " Kowalnka " jesteś ? :-)))))))

widzisz jaki świat mały ........hihihih Zaciekawia  Twoja tajemnicza  miejscowość ? Może znam z tamtej strony Wisły ! Jeśli to okolica Płocka to na bank .....
05 maja 2015 14:46
lena46

widzisz jaki świat mały ........hihihih Zaciekawia  Twoja tajemnicza  miejscowość ? Może znam z tamtej strony Wisły ! Jeśli to okolica Płocka to na bank .....

Soczewka , ale tu nad sama Wisłą , Wola Brwileńska  i dalej miejscowość , chyba na D ? tam jest nauczycielką ( dyrektorką ? ) synowa brata ))))))
05 maja 2015 14:52 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Soczewka , ale tu nad sama Wisłą , Wola Brwileńska  i dalej miejscowość , chyba na D ? tam jest nauczycielką ( dyrektorką ? ) synowa brata :-)))))))

Teraz to nie wiem kto tam jest dyrektorem .A moje dzieciaki chodziły tam do przedszkola .Wiem o jakiej miejscowości mówisz na D.......Soczewka jest ładnie położona a największą atrakcją jest jezioro .....
05 maja 2015 14:59 / 1 osobie podoba się ten post
no, nareszcie jadę do roboty.
Będę 2 miechy (o zgrozo) we Freiburgu.
Wyjazd w sobotę.
05 maja 2015 14:59
lena46

Teraz to nie wiem kto tam jest dyrektorem .A moje dzieciaki chodziły tam do przedszkola .Wiem o jakiej miejscowości mówisz na D.......Soczewka jest ładnie położona a największą atrakcją jest jezioro .....

Mhmmmm ! tylko " oni " mieszkają tu nad samą Wisłą , jakoś tak nazywają " Żabia Wola , Woda ??? " , ale adres to Soczewka )))