Mhmmmm ! tylko " oni " mieszkają tu nad samą Wisłą , jakoś tak nazywają " Żabia Wola , Woda ??? " , ale adres to Soczewka :-))))
Mhmmmm ! tylko " oni " mieszkają tu nad samą Wisłą , jakoś tak nazywają " Żabia Wola , Woda ??? " , ale adres to Soczewka :-))))
żabia wola ?........To chyba jakiś ich slogan ........Tam jest kod pocztowy Soczewki ....od Duninowa do samej Soczewki to wszyscy mieszkają prawie nad samą Wisła .W tej chwili to koryto rzeki bardzo się powiększyło i nie wiele graniczy z główną trasą .Bardzo lubię tamte strony a Wisła nadaje im cały urok .Najgorzej jest latem bo wtedy nie za ciekawy jest zapach od Wisły
żabia wola ?........To chyba jakiś ich slogan ........Tam jest kod pocztowy Soczewki ....od Duninowa do samej Soczewki to wszyscy mieszkają prawie nad samą Wisła .W tej chwili to koryto rzeki bardzo się powiększyło i nie wiele graniczy z główną trasą .Bardzo lubię tamte strony a Wisła nadaje im cały urok .Najgorzej jest latem bo wtedy nie za ciekawy jest zapach od Wisły
No mówię , że tak nazywają tylko a jest to Soczewka . A jak pięknie po zimie jest jak lody " puszczą " , jak się rzeka wyleje po okolicy .......normalnie jak w bajce :-)))))))))))
Tak,bo latem bywam na urlopie,a blisko mam do Wisły :)
Wiem mieszkałam tam bardzo długo ........ale pomimo to i tak mi się podoba i tęsknie za tymi miejscami ....
no, nareszcie jadę do roboty.
Będę 2 miechy (o zgrozo) we Freiburgu.
Wyjazd w sobotę.
Mieszkam w okolicach Płocka i znam Soczewkę.Piękne plenery nad Wisłą.Zimą i latem.
Byłam 2 lata we Freiburgu.Zazdraszczam Ci tego pięknego miasta.
Widziałam w necie miasto. Piękne!!
Szkoda, że póki co to mój najdalszy wyjazd.... 850 km, ocipieję w busie na 100%.
jednak to prawda ,ze świat jest mały .Mieszkasz od strony Soczewki ?
Z drugiej strony Płocka ale do Soczewki latem co tydzień jeżdzimy.Chociaż ostatnim czasy jestem w domu tak rzadko.....ech szkoda gadać .
widzisz jaki świat mały ........hihihih Zaciekawia Twoja tajemnicza miejscowość ? Może znam z tamtej strony Wisły ! Jeśli to okolica Płocka to na bank .....
Mnie też coś z Płockiem łączy. Według kościelnego podziału administracyjnego moje miasto należy do diecezji płackiej, tylko położone jest ok. 80km na wschód od Płocka :):):)