W domu #4

05 maja 2015 22:21 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

Jak juz coś będziesz wiedziała, to napisz tyle ile będziesz mogła. Bo już posiałaś ziarno niepokoju. Teraz "ileś tam" dziewczyn myśli o Tobie i Twojej mamie. 

Jedna nerka nie pracuje, druga ledwo, wyniki są fatalne. W najbliższy czwartek prywatna wizyta u nefrologa. 
Je prawie NIC, wrróbelek je więcej. Codziennie wymiotuje, a w wymiocinach widać pokarm z kilku dni.
W telegraficznym skrócie piszę i dziękuję Waszystkim za miłe słowa otuchy.
05 maja 2015 22:45
basiaim

Izanami,będziesz w domu jeszcze 19 maja? Szykuje się spotkanie śląskie.

na chwilę obecną trudno mi powiedzieć, bo zgłosiłam dzisiaj gotowość od 18-stego, ale jak będę coś więcej wiedzieć to dam znać, a gdzie je organizujecie?
06 maja 2015 06:02 / 1 osobie podoba się ten post
izanami

na chwilę obecną trudno mi powiedzieć, bo zgłosiłam dzisiaj gotowość od 18-stego, ale jak będę coś więcej wiedzieć to dam znać, a gdzie je organizujecie?

W temacie Sląskie jest dyskusja.
Zaczynamy spotkanie od zbiórki pod Żyrafą w Parku Sląskim,a potem to się zobaczy....  ;)))))
06 maja 2015 13:11 / 1 osobie podoba się ten post
bieta

Jedna nerka nie pracuje, druga ledwo, wyniki są fatalne. W najbliższy czwartek prywatna wizyta u nefrologa. 
Je prawie NIC, wrróbelek je więcej. Codziennie wymiotuje, a w wymiocinach widać pokarm z kilku dni.
W telegraficznym skrócie piszę i dziękuję Waszystkim za miłe słowa otuchy.

To pozostaje nam za Ciebie kciuki trzymać, żebyś dała radę. Trudno jest jak choroba najbliższych dopada. Dasz radę, nie masz wyjścia Bieta. Jak Ci braknie energii to pomyśl o nas, podrzucimy Ci trochę. 

06 maja 2015 13:37 / 1 osobie podoba się ten post
teresadd

Do Mzap88  .To ja do granicy z domu mam 600 km a potem to jak sztela trafi.Do Ulm jechałam Eurobusem 23 h   1550 km.A najdłużej  miałam wycieczkę krajoznawczą po De .38 h. małym guzikiem.

ło matulu.......
06 maja 2015 14:45 / 3 osobom podoba się ten post
Kurcze, dostałam większy przelew niż się spodziewałam. Niech tak zostanie, podoba mi się ;-)) No no !!
08 maja 2015 08:35 / 4 osobom podoba się ten post
Rozpoczęto u mnie remont elewacji bloku,w którym mieszkam.
Akurat robią balkony.
Od poniedziałku jestem bez TV,trzeba było zdemontować anteny.
W tej chwili skuwają podłogę na moim balkonie. Wibracje i łomot odczuwam po całym ciele...

Ech..gdybym ja to wiedziała wczesniej,w pracy bym została :p
08 maja 2015 08:40
basiaim

Rozpoczęto u mnie remont elewacji bloku,w którym mieszkam.
Akurat robią balkony.
Od poniedziałku jestem bez TV,trzeba było zdemontować anteny.
W tej chwili skuwają podłogę na moim balkonie. Wibracje i łomot odczuwam po całym ciele...

Ech..gdybym ja to wiedziała wczesniej,w pracy bym została :p

To samo było w moim bloku rok temu,na szczęście dla mnie cały ten syf i hałas w De przesiedziałam :) Wspóółczuje Basiu.
08 maja 2015 11:16 / 3 osobom podoba się ten post
Witajcie dotarłam i nocka już u siebie z moim ślubnym :) podróż z niespodziankami ale będzie co wspominać Wiola jeśli czytasz nasze forum i wczoraj leciałaś z Dortmund -Koln hihihi odezwij się do mnie :)
08 maja 2015 12:36 / 1 osobie podoba się ten post
Właśnie dzwoniła pani z agencji, życząc mi szczęśliwej podróży. Miło.
08 maja 2015 16:10 / 1 osobie podoba się ten post
mzap88

To ja się dołączam do życzeń.
Masz tak sympatyczny awatarek, że gdybym szukała opiekunki bez wahania bym cię zatrudniła:DDDDD
08 maja 2015 16:15 / 1 osobie podoba się ten post
mzap88

Jaka ładna fotka,:)
09 maja 2015 07:49 / 7 osobom podoba się ten post
Dzien dobry - u nas (jak mówił mo tato) jest przekropnie:) odpało mi poranne podlewanie kwiatów w skrzynkach.Miałam zaplanowane opryski,ale z powodu,ktory wymieniłam nie zrobie tego.Byłam juz na "polataniu" z psem adrenalina zwyżkuje.Jednak ja jestem wzrokowiec wystarczy nie wiele,żeby wpaść w zachwyt.Jest cudnie.

Wszystkim dobrego dnia.
09 maja 2015 08:21 / 1 osobie podoba się ten post
agrafka

To ja się dołączam do życzeń.
Masz tak sympatyczny awatarek, że gdybym szukała opiekunki bez wahania bym cię zatrudniła:DDDDD

Agrafko, a co Tobie brakuje?? no powiedz... Ty jestes śliczniutka:))
09 maja 2015 10:02 / 2 osobom podoba się ten post
W domku jest super kosmetyczka zaliczona teraz kawka w szlafroczku i mogę jechać po nowy kolorek i fryzurkę zrobić a potem fruuu na Bytom jutro komunija siostrzeńca :)