Jak juz coś będziesz wiedziała, to napisz tyle ile będziesz mogła. Bo już posiałaś ziarno niepokoju. Teraz "ileś tam" dziewczyn myśli o Tobie i Twojej mamie.
Jak juz coś będziesz wiedziała, to napisz tyle ile będziesz mogła. Bo już posiałaś ziarno niepokoju. Teraz "ileś tam" dziewczyn myśli o Tobie i Twojej mamie.
Izanami,będziesz w domu jeszcze 19 maja? Szykuje się spotkanie śląskie.
na chwilę obecną trudno mi powiedzieć, bo zgłosiłam dzisiaj gotowość od 18-stego, ale jak będę coś więcej wiedzieć to dam znać, a gdzie je organizujecie?
Jedna nerka nie pracuje, druga ledwo, wyniki są fatalne. W najbliższy czwartek prywatna wizyta u nefrologa.
Je prawie NIC, wrróbelek je więcej. Codziennie wymiotuje, a w wymiocinach widać pokarm z kilku dni.
W telegraficznym skrócie piszę i dziękuję Waszystkim za miłe słowa otuchy.
Do Mzap88 .To ja do granicy z domu mam 600 km a potem to jak sztela trafi.Do Ulm jechałam Eurobusem 23 h 1550 km.A najdłużej miałam wycieczkę krajoznawczą po De .38 h. małym guzikiem.
Rozpoczęto u mnie remont elewacji bloku,w którym mieszkam.
Akurat robią balkony.
Od poniedziałku jestem bez TV,trzeba było zdemontować anteny.
W tej chwili skuwają podłogę na moim balkonie. Wibracje i łomot odczuwam po całym ciele...
Ech..gdybym ja to wiedziała wczesniej,w pracy bym została :p
Właśnie dzwoniła pani z agencji, życząc mi szczęśliwej podróży. Miło.
Właśnie dzwoniła pani z agencji, życząc mi szczęśliwej podróży. Miło.
To ja się dołączam do życzeń.
Masz tak sympatyczny awatarek, że gdybym szukała opiekunki bez wahania bym cię zatrudniła:DDDDD