W domu #4

13 lipca 2015 23:04 / 6 osobom podoba się ten post
balutka

No to pakuj się pomalutku i przybywaj :agent:Bo ja czekam z niecierpliwością :modlmy sie:

Rychło zawitam:)Telefon od "głównodowodzącej" córki PDP dziś miałam:):):):)

A z innej beczki

W ramach zapewniania rozrywek gościom/teściowie córki/ zrobiliśmy dziś wycieczkę do Gąsek na latarnię morską-218 schodków razy dwa:):):)Chłopy nasze kategorycznie wpinaczki odmówiły,a my z Zochą,zziapane jak psy gończe zaliczyłyśmy tę lokalną atrakcję:)Ja po raz 3.....Schody liczyłam oczywiscie schodząc:):):)
Latarnia w Gąskach została zbudowana w 1887 roku -jest najstarszą wciąż działającą latarnią na naszym wybrzeżu,od uruchomienia nie było przez 128 lat ani jednego dnia przerwy w pracy latarni.Nawet w czasie II wojny działała pod polska obsadą:)Pogoda dopisała,rano niby lało i zimno,a od południa słonko wręcz paliło:)Jutro goście jadą,a w czwartek kolejny wnunio zawita do dziadków:) Urlopu jeszcze16 dni przede mną:) 
14 lipca 2015 10:48 / 12 osobom podoba się ten post
Leniwie płyną kolejne dni. Cieszą mnie nawet tak prozaiczne rzeczy jak mokre ręczniki w łazience. Zawsze mnie to do szału doprowadzało, a teraz cieszy, że mam wszystkich obok. Jak to dziwnie zmienia się perspektywa po dłuższej nieobecności.
Pogoda trochę się popsuła, a mnie i tak bardzo się podoba.
Staram się nie myśleć o tej ciemnej chmurze na horyzoncie zwiastującej kolejny wyjazd. Napawam się dzisiejszym dniem.
A najbardziej odpoczywam psychicznie tym, że "nic nie muszę". Nawet nie patrzę na zegarek. To najlepszy "detoks".
Miłego dnia wszystkim
14 lipca 2015 14:56 / 3 osobom podoba się ten post
Jeszcze z domu ale walizka już spakowana i wieczorem kierunek DE.
14 lipca 2015 15:31
kasiachodziez

Jeszcze z domu ale walizka już spakowana i wieczorem kierunek DE.

Kasiu, wiec szerokiej drogi i niezbyt meczacej pdrozy:)
14 lipca 2015 19:03 / 2 osobom podoba się ten post
Witam was juz domku po kolejnym mym turnusie ktory teraz przebieg szybko jak blyskawica,szykuje sie do imprezki 18 mojej corki jak ten czas leci hehee potem krotkie odsapniecie i kolejny turnus tuz tuz potem pod koniec wakacji odsapne i moze wrescie zrobie wymarzony urlop
!!! Pracujacym zycze wytrwalosci i cierpliwosci,a urlopujacym wspanialej pogody i lrnistwa
14 lipca 2015 19:04 / 2 osobom podoba się ten post
Witam was juz domku po kolejnym mym turnusie ktory teraz przebieg szybko jak blyskawica,szykuje sie do imprezki 18 mojej corki jak ten czas leci hehee potem krotkie odsapniecie i kolejny turnus tuz tuz potem pod koniec wakacji odsapne i moze wrescie zrobie wymarzony urlop !!! Pracujacym zycze wytrwalosci i cierpliwosci,a urlopujacym wspanialej pogody i lenistwa
14 lipca 2015 19:06
serce78

Witam was juz domku po kolejnym mym turnusie ktory teraz przebieg szybko jak blyskawica,szykuje sie do imprezki 18 mojej corki jak ten czas leci hehee potem krotkie odsapniecie i kolejny turnus tuz tuz potem pod koniec wakacji odsapne i moze wrescie zrobie wymarzony urlop !!! Pracujacym zycze wytrwalosci i cierpliwosci,a urlopujacym wspanialej pogody i lenistwa:przytula:

oj, juz myslalam , ze po tym krotkim odsapnieciu od 18 -tki Twojej corki, bedzie jej slub:)))))) odpoczywaj i nabieraj sil do nowej harowki:)
14 lipca 2015 19:09 / 1 osobie podoba się ten post
leni

oj, juz myslalam , ze po tym krotkim odsapnieciu od 18 -tki Twojej corki, bedzie jej slub:)))))) odpoczywaj i nabieraj sil do nowej harowki:)

Ahhhhh narazie zaczynam robic 18 nastki potem kolejne wyjazdy na sluby chyba ta harowka mnie jeszcze dlugo czeka,pozdrowki cieplutkie;-)
14 lipca 2015 19:13 / 2 osobom podoba się ten post
serce78

Ahhhhh narazie zaczynam robic 18 nastki potem kolejne wyjazdy na sluby chyba ta harowka mnie jeszcze dlugo czeka,pozdrowki cieplutkie;-)

oj nie zazdroszcze Ci tego, co jeszcze przed Toba. Ja moge poklepac sama siebie po ramieniu, ze juz te wszystkie sprawy mam poza soba i musze harowac tylko na siebie. Powodzenia:)
14 lipca 2015 19:46 / 9 osobom podoba się ten post
Witajcie :)
Na miesiąc zamieniłam staruszki na dzieciaki :)
Zajmuję się teraz swoją małą kuzynką:)
Czy poźniej śmignę do De? korci mnie, zobaczy się!
Pozdrawiam Was z Wlkp. tym razem
14 lipca 2015 19:48 / 1 osobie podoba się ten post
mzap88

Witajcie :)
Na miesiąc zamieniłam staruszki na dzieciaki :)
Zajmuję się teraz swoją małą kuzynką:)
Czy poźniej śmignę do De? korci mnie, zobaczy się!
Pozdrawiam Was z Wlkp. tym razem

mzap to sa wszystko DZIECI:))) roznica polega na wzroscie. Jak Twoje plecy? moje od 3 dni nie daja mi spokoju
14 lipca 2015 19:50 / 1 osobie podoba się ten post
leni

mzap to sa wszystko DZIECI:))) roznica polega na wzroscie. Jak Twoje plecy? moje od 3 dni nie daja mi spokoju

ha ha, no to prawda, z tym, że dzieci są ładniejsze :)))
ech, plecy w miarę spoko, ale kolano znów boli (od biegania za Małą...)
jak nie urok to sraczka- niestety
14 lipca 2015 22:11 / 1 osobie podoba się ten post
Mój urlop powoli zaczyna się stawać koszmarem. Ale choć problem goni problem, nie będę wylewać frustracji na forum. Jutro będzie lepiej:).
14 lipca 2015 22:19 / 6 osobom podoba się ten post
agrafka

Mój urlop powoli zaczyna się stawać koszmarem. Ale choć problem goni problem, nie będę wylewać frustracji na forum. Jutro będzie lepiej:).

Nie , żebym się ogólnie cieszyła !!!....jutro będzie na stówę lepiej . Trzymaj się aniołeczku 
15 lipca 2015 09:15 / 1 osobie podoba się ten post
O 9,30 fryzjer, a po 10-tej na wyprzedaży.... Zobaczymy się później - nie dzisiaj chyba nie bo cały dzień mam zajęty... ))))