No to pakuj się pomalutku i przybywaj :agent:Bo ja czekam z niecierpliwością :modlmy sie:
No to pakuj się pomalutku i przybywaj :agent:Bo ja czekam z niecierpliwością :modlmy sie:
Jeszcze z domu ale walizka już spakowana i wieczorem kierunek DE.
Witam was juz domku po kolejnym mym turnusie ktory teraz przebieg szybko jak blyskawica,szykuje sie do imprezki 18 mojej corki jak ten czas leci hehee potem krotkie odsapniecie i kolejny turnus tuz tuz potem pod koniec wakacji odsapne i moze wrescie zrobie wymarzony urlop !!! Pracujacym zycze wytrwalosci i cierpliwosci,a urlopujacym wspanialej pogody i lenistwa:przytula:
oj, juz myslalam , ze po tym krotkim odsapnieciu od 18 -tki Twojej corki, bedzie jej slub:)))))) odpoczywaj i nabieraj sil do nowej harowki:)
Ahhhhh narazie zaczynam robic 18 nastki potem kolejne wyjazdy na sluby chyba ta harowka mnie jeszcze dlugo czeka,pozdrowki cieplutkie;-)
Witajcie :)
Na miesiąc zamieniłam staruszki na dzieciaki :)
Zajmuję się teraz swoją małą kuzynką:)
Czy poźniej śmignę do De? korci mnie, zobaczy się!
Pozdrawiam Was z Wlkp. tym razem
mzap to sa wszystko DZIECI:))) roznica polega na wzroscie. Jak Twoje plecy? moje od 3 dni nie daja mi spokoju
Mój urlop powoli zaczyna się stawać koszmarem. Ale choć problem goni problem, nie będę wylewać frustracji na forum. Jutro będzie lepiej:).