a ja seksowac sie bede,wodke pic ,tanczyc i spiewac....jeszcze troche
A się bedę tylko sexować...a, co! A jak już będę miała chwilowo dość (?) to zajme się nicnerobieniem...Ale to musi jeszcze poczekać...jeszcze mam pod górkę :)
A się bedę tylko sexować...a, co! A jak już będę miała chwilowo dość (?) to zajme się nicnerobieniem...Ale to musi jeszcze poczekać...jeszcze mam pod górkę :)
daj znac jak bedziesz miala juz z gorki :-)
Lekarz kazał mi smarować liotonem 1000 i przykładać altacet. Niestety, jest większy niż pięciozłotówka. Za 3 tyg dostanę wyniki biopsji i wtedy pokażę lekarzowi tę pierś.
Orim, dla kobiety akurat ta część ciała jest ważna. Tak jak dla Was, już nie napiszę co:DDD
:-) we wrześniu odpoczywam na Azaliowej - (tu cos napisałam, ale skasowałam hahaha) - to zapraszamy z mężem na kawę :-). Masz przecież niedaleko :))))
Zapraszamy - ja i mój mąż - no fakt, smiesznie wyszło :) Choć nie jest to niemożliwe...córka mojego POP ma żonę i obchodzić będzie w sobotę 10 rocznicę ślubu!
Rubinem owoców drzewo mi się kłania ,
w mojej ziemi , moja ręka życie mu tu dała
Nagietki skromne kwiatki słońca ślą promienie,
jesteś wreszcie , wyrwiesz chwasty i nawilżysz ziemię
kot znajomy na mój widok też radośnie mruczy :
jesteś , jesteś , znowu jesteś , już nas nie porzucisz ?
moim drzewom, kwiatom, kotom - jak mam wytłumaczyć ,
że przypadł mi w udziale smutny los tułaczy ?
Rob galaretkę czereśniową,jest pyszna.Tu serce mi sie krajało olbrzymie sady czereśniowe w ktorych nikt nie zrywał owoców.Wszystko spadło albo wyschło na drzewie.Chodziłam kilkakrotnie zrywałam czarne ,słodkie,soczyste.Teraz maliny w trakcie owocowania.
Ogród to to co mnie trzyma.A swoim drzewom,kwiatom,kotom - mów,że wrocisz.Miłego urlopu:-):-):-)
Ja też jeszcze trochę i pójdę w tango.....tylko antybiotyk się skończy:-):-)