W domu #4

16 lipca 2015 14:21 / 3 osobom podoba się ten post
ania52

a ja seksowac sie bede,wodke pic ,tanczyc i spiewac....jeszcze troche

A się bedę tylko sexować...a, co! A jak już będę miała chwilowo dość (?) to zajme się nicnerobieniem...Ale to musi jeszcze poczekać...jeszcze mam pod górkę :)
16 lipca 2015 14:23 / 2 osobom podoba się ten post
Ola55

A się bedę tylko sexować...a, co! A jak już będę miała chwilowo dość (?) to zajme się nicnerobieniem...Ale to musi jeszcze poczekać...jeszcze mam pod górkę :)

no...to dopiero fajny urlop....ja doi doktora ewentualnie pojde jak przedobrze...
16 lipca 2015 14:25 / 1 osobie podoba się ten post
Ola55

daj znac jak bedziesz miala juz z gorki 
16 lipca 2015 14:36 / 6 osobom podoba się ten post
HA !!! Dziewczyny , sex , lekarze i nicnierobienie na urlopach ! a juści !!! po dwóch miesiącach pracy powitało mnie :
zielsko w ogrodzie
chałupa jak stajnia Augiasza: Znalezione obrazy dla zapytania sprzątanie
sad pełen owoców : Znalezione obrazy dla zapytania przetwory

i se łodpocne ze hej ! Znalezione obrazy dla zapytania padniętaZnalezione obrazy dla zapytania padnięta
16 lipca 2015 14:45
ORIM

daj znac jak bedziesz miala juz z gorki :-)

we wrześniu odpoczywam na Azaliowej - (tu cos napisałam, ale skasowałam hahaha) - to zapraszamy z mężem  na kawę . Masz przecież niedaleko :))))
16 lipca 2015 14:48 / 1 osobie podoba się ten post
agrafka

Lekarz kazał mi smarować liotonem 1000 i przykładać altacet. Niestety, jest większy niż pięciozłotówka. Za 3 tyg dostanę wyniki biopsji i wtedy pokażę lekarzowi tę pierś. 

Orim, dla kobiety akurat ta część ciała jest ważna. Tak jak dla Was, już nie napiszę co:DDD

dla faceta ta czesc ciala kobiety tez jest wazna
Chcialem tylko podkreslic ze masz zapewne wiele atutow nie tylko tych cielesnych
16 lipca 2015 14:49 / 2 osobom podoba się ten post
Ola55

:-) we wrześniu odpoczywam na Azaliowej - (tu cos napisałam, ale skasowałam hahaha) - to zapraszamy z mężem  na kawę :-). Masz przecież niedaleko :))))

pasuje Ja tez we wrzesniu jestem w Polsce
Ps napisalas zapraszam z mezem Ja nie mam meza
16 lipca 2015 15:00 / 1 osobie podoba się ten post
Zapraszamy - ja i mój mąż - no fakt, smiesznie wyszło :) Choć nie jest to niemożliwe...córka mojego POP ma żonę i obchodzić będzie w sobotę 10 rocznicę ślubu!
16 lipca 2015 15:07
Ola55

Zapraszamy - ja i mój mąż - no fakt, smiesznie wyszło :) Choć nie jest to niemożliwe...córka mojego POP ma żonę i obchodzić będzie w sobotę 10 rocznicę ślubu!

ok 
Chociaz troszke mnie zaskoczylo ze potrzebujesz az tylu chlopa.Mysle o tym co napisalas o robieniu na urlopie
16 lipca 2015 15:11 / 4 osobom podoba się ten post
Zdecydowanie jeden mi wystarcza :) ciągle i niezmiennie od 36 lat ten sam...:) Ma krzepę choć niewielki :)
16 lipca 2015 17:19 / 6 osobom podoba się ten post
Rubinem owoców drzewo mi się kłania ,
w mojej ziemi , moja ręka życie mu tu dała 

Nagietki skromne kwiatki słońca ślą promienie,
jesteś wreszcie , wyrwiesz chwasty i nawilżysz ziemię 

kot znajomy na mój widok też radośnie mruczy :
jesteś , jesteś , znowu jesteś , już nas nie porzucisz ?

moim drzewom, kwiatom, kotom - jak mam wytłumaczyć ,
że przypadł mi w udziale smutny los tułaczy ?
16 lipca 2015 17:31 / 1 osobie podoba się ten post
tyciek

Rubinem owoców drzewo mi się kłania ,
w mojej ziemi , moja ręka życie mu tu dała 

Nagietki skromne kwiatki słońca ślą promienie,
jesteś wreszcie , wyrwiesz chwasty i nawilżysz ziemię 

kot znajomy na mój widok też radośnie mruczy :
jesteś , jesteś , znowu jesteś , już nas nie porzucisz ?

moim drzewom, kwiatom, kotom - jak mam wytłumaczyć ,
że przypadł mi w udziale smutny los tułaczy ?

Rob galaretkę czereśniową,jest pyszna.Tu serce mi sie krajało olbrzymie sady czereśniowe w ktorych nikt nie zrywał owoców.Wszystko spadło albo wyschło na drzewie.Chodziłam kilkakrotnie zrywałam czarne ,słodkie,soczyste.Teraz maliny w trakcie owocowania.

Ogród to to co mnie trzyma.A swoim drzewom,kwiatom,kotom - mów,że wrocisz.Miłego urlopu
16 lipca 2015 17:37
ania52

a ja seksowac sie bede,wodke pic ,tanczyc i spiewac....jeszcze troche

Ja też jeszcze trochę i pójdę w tango.....tylko antybiotyk się skończy
16 lipca 2015 17:40 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko1

Rob galaretkę czereśniową,jest pyszna.Tu serce mi sie krajało olbrzymie sady czereśniowe w ktorych nikt nie zrywał owoców.Wszystko spadło albo wyschło na drzewie.Chodziłam kilkakrotnie zrywałam czarne ,słodkie,soczyste.Teraz maliny w trakcie owocowania.

Ogród to to co mnie trzyma.A swoim drzewom,kwiatom,kotom - mów,że wrocisz.Miłego urlopu:-):-):-)

dzięki ! i przepis... przepis poproszę na galaretkę  ...  bo jest tego od metra i ciut , a ja albo kompocik , albo dżemik , ewentualnie w syropie ... 

16 lipca 2015 17:42 / 2 osobom podoba się ten post
Ewelina1

Ja też jeszcze trochę i pójdę w tango.....tylko antybiotyk się skończy:-):-)

najfajniejsze na urlopie jest to,ze w tango isc mozna kiedy sie chce bez zadnych konsekwencji...zawodowych oczywiscie..