Ja zazwyczaj biore lekkie tylko na miejscu okazuje sie co innego:) Pozdrawiam serdecznie:)
Ja zazwyczaj biore lekkie tylko na miejscu okazuje sie co innego:) Pozdrawiam serdecznie:)
Bardzo dobrze zrobilas
Ze tu jestes z Nami.
Tu jes "Bank" wiedzy,na kazdy
Temat. Powodzenia Ci zycze
I bierz na poczatek lekkie oferty.
Pozdrawiam serdecznie;))
oooooooooo tak my jesteśmy takim bankiem wiedzy że nawet niejaka pani "koordynator" wysiadła przy naszej wiedzy :))))a sam Moderator to czasem pewnie się zastanawia której z nas przyznać Nobla........
nasze drugie imie to wikipedia :)))
oooooooooo tak my jesteśmy takim bankiem wiedzy że nawet niejaka pani "koordynator" wysiadła przy naszej wiedzy :))))a sam Moderator to czasem pewnie się zastanawia której z nas przyznać Nobla........
nasze drugie imie to wikipedia :)))
Zła!!!Już 3 zbieram się do wioski,a tu co chwila ulewa:( Na rower nie da rady ,na stopa tez żadna wredota się nie zatrzymała:(Za pół godziny bus jest jakiś -oby przyjechał.Wrrrrrr
Ubierz mini, i na stopa
To dziala...hee
Ubierz mini, i na stopa
To dziala...hee
działa ???? Tj. tzw branie na litosc :-)
E tam na litosc
Na naiwnosc mezczyzn
To jest
Ps. Zamiast powyzszy
Post edytowac, to sie
Sama zacytowalam
Ufff.
Ubierz mini, i na stopa
To dziala...hee
uwierz mi ze na litosc :-) stoi bibula na poboczu w kusej sukienuni,dwa patyczki i to jeszcze krzywe w pupe wetkniete ( nogi) i jak tu jej nie zabrac:-) do konca swiata tak bedzie stac a padac zaczyna:-)
uwierz mi ze na litosc :-) stoi bibula na poboczu w kusej sukienuni,dwa patyczki i to jeszcze krzywe w pupe wetkniete ( nogi) i jak tu jej nie zabrac:-) do konca swiata tak bedzie stac a padac zaczyna:-)
Widziałaś kiedyś fokę w miniówie????No,właśnie!!!:):):):)Niedzielnie byłam ubrana jak na nadmorską wioseczkę-dżinsy ,kurtałka:)W miniówkach przy drodze to u nas tylko "ssaki leśne" stoją:)hi hi hi