W domu #4

26 lipca 2015 13:06
Casandra89

Ja zazwyczaj biore lekkie tylko na miejscu okazuje sie co innego:) Pozdrawiam serdecznie:)

Ty masz 26 Lat. Hmm to moje dziecko juz do Szkoly Chodzilo,jak tyle mialam. Takie dziewczatko ,zeby nie powiedziec glupie bylo ze mnie Haa...nadal"smarkato"
Wygladam... 
26 lipca 2015 13:28 / 2 osobom podoba się ten post
Czlowiek uczy sie cale zycie czy mlody czy starszy
26 lipca 2015 13:32 / 6 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

Bardzo dobrze zrobilas
Ze tu jestes z Nami.
Tu jes "Bank" wiedzy,na kazdy
Temat. Powodzenia Ci zycze
I bierz na poczatek lekkie oferty.
Pozdrawiam serdecznie;))

oooooooooo tak my jesteśmy takim bankiem wiedzy że nawet niejaka pani "koordynator" wysiadła przy naszej wiedzy :))))a sam Moderator to czasem pewnie się zastanawia której z nas przyznać Nobla........
nasze drugie imie to wikipedia :)))
26 lipca 2015 13:37 / 1 osobie podoba się ten post
kasiachodziez

oooooooooo tak my jesteśmy takim bankiem wiedzy że nawet niejaka pani "koordynator" wysiadła przy naszej wiedzy :))))a sam Moderator to czasem pewnie się zastanawia której z nas przyznać Nobla........

Oczywiscie,ze Tak. Wszystko
Sie zgadza. :)
26 lipca 2015 13:45 / 1 osobie podoba się ten post
kasiachodziez

1)Medal za wiedze. 1)Medal za zyczliwosc 3)Medal za sarkazm 4)Medal za glupote W takich kategoriach beda Medale heee ale duzo jednak bedzie za wiedze..

26 lipca 2015 15:38
Zła!!!Już 3 zbieram się do wioski,a tu co chwila ulewa:( Na rower nie da rady ,na stopa tez żadna wredota się nie zatrzymała:(Za pół godziny bus jest jakiś -oby przyjechał.Wrrrrrr
26 lipca 2015 15:41
kasia63

Zła!!!Już 3 zbieram się do wioski,a tu co chwila ulewa:( Na rower nie da rady ,na stopa tez żadna wredota się nie zatrzymała:(Za pół godziny bus jest jakiś -oby przyjechał.Wrrrrrr

Ubierz mini, i na stopa
To dziala...hee
26 lipca 2015 15:44 / 3 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

Ubierz mini, i na stopa
To dziala...hee

działa ???? Tj. tzw branie na litosc 
26 lipca 2015 15:45 / 1 osobie podoba się ten post
Ona_Lisa

Ubierz mini, i na stopa
To dziala...hee

Albo spodniczke podciagnij
Do kolan, jak Cie juz zabierze
To opuscisz..he hee Czas 'se' radzic.:))
26 lipca 2015 15:48 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

działa ???? Tj. tzw branie na litosc :-)

E tam na litosc
Na naiwnosc mezczyzn
To jest
Ps. Zamiast powyzszy
Post edytowac, to sie
Sama zacytowalam
Ufff.
26 lipca 2015 15:52 / 1 osobie podoba się ten post
Ona_Lisa

E tam na litosc
Na naiwnosc mezczyzn
To jest
Ps. Zamiast powyzszy
Post edytowac, to sie
Sama zacytowalam
Ufff.

uwierz mi ze na litosc  stoi bibula na poboczu w kusej sukienuni,dwa patyczki i to jeszcze krzywe w pupe wetkniete ( nogi) i jak tu jej nie zabrac do konca swiata tak bedzie stac a padac zaczyna
26 lipca 2015 15:54 / 2 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

Ubierz mini, i na stopa
To dziala...hee

Widziałaś kiedyś fokę w miniówie????No,właśnie!!!:):):):)Niedzielnie byłam ubrana jak na nadmorską wioseczkę-dżinsy ,kurtałka:)W miniówkach przy drodze to u nas tylko "ssaki leśne" stoją:)hi hi hi
26 lipca 2015 15:55 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

uwierz mi ze na litosc :-) stoi bibula na poboczu w kusej sukienuni,dwa patyczki i to jeszcze krzywe w pupe wetkniete ( nogi) i jak tu jej nie zabrac:-) do konca swiata tak bedzie stac a padac zaczyna:-)

Mowisz o podopiecznych ?:D
26 lipca 2015 15:55 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

uwierz mi ze na litosc :-) stoi bibula na poboczu w kusej sukienuni,dwa patyczki i to jeszcze krzywe w pupe wetkniete ( nogi) i jak tu jej nie zabrac:-) do konca swiata tak bedzie stac a padac zaczyna:-)

No chyba,ze tak ha haa
26 lipca 2015 16:00 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Widziałaś kiedyś fokę w miniówie????No,właśnie!!!:):):):)Niedzielnie byłam ubrana jak na nadmorską wioseczkę-dżinsy ,kurtałka:)W miniówkach przy drodze to u nas tylko "ssaki leśne" stoją:)hi hi hi

No foczki w mini
Nie widzialam ha haa