Kawka wypita,sniadanko zjedzone i tak mysle sobie jaka mialam poprzednia PDP jak dojechalam na miejsce okazalo sie ze POD dane mialam falszywe nie bylo skarpetek gumowych,demencja zaawansowana,13 euro na tygodniowe wyzywienie,kulture do jedzenia moge zrozumiec. Bardzo bogata rodzina a jak wzielam 2 kawalki chleba to uslyszalam ze za duzo jem na wedline nie moglam pomidorka polozyc,miesa to niewidzialam wogole ale to nic w pewnym momencie uslyszalam ze jestem swinia Polska a to juz bylo za wiele bylam 5 opiekunka od lutego w tamtym domu mojej zmienniczce poprzedniej to babka octu do herbaty wlala wymiotywala 4 dni.Jak zadzwonila do mnie kordynatorka powiedziala mi ze nie nadaje sie na Opiekunke i ze powinnam zmienic branze i nie umiem sobie radzic z Demencja zadzwonilam do firmy i powiedzialam wszystko a tam uslyszalam ach acha acha,a ta kordynatorka co sie dowiedzialam ze mowila moim poprzedniczkom ze jedna za stara,druga za mloda i tak w kolko jak jej to powiedzialam to ona no Pani mnie chyba z kims pomylila a ja ze nie sadze bydz moze:) zjechalam z tamtad po 10 dniach i oczywicie dalam wypowiedzenie do firmy bo oklamala mnie tam osoba ktora tam pracuje czekalam 2 tygodnie na rodzine nierozumiem wysylalajac kogos tyle kilometrow i tak oklamywac żal.Acha jeszcze L4 zwolnienie lekarskie sobie zażyczyli gdzie ja pracuje na umowe zlecenie,a do tego jak wyslalam wypowiedzenie i L4 poczta to okazalo sie ze nie odebrali tego bo ponoc blad adresu a adres prawidlowy mialam napisane,wyslalam na inna siedzibe moze w koncu odbiora.