Mam problem

25 stycznia 2016 12:53 / 2 osobom podoba się ten post
Benita

Też mi sie tak kiedyś zdażyło - gdy byłam na głuchej wsi. 
Złożyłam życzenia, podałam śniadanie na białej serwetce i - dałam na luz.
No co zrobisz, jak nic nie zrobisz ?

Dziękuję,tak też zrobiłam
25 stycznia 2016 16:45 / 2 osobom podoba się ten post
Alina65

Dziękuję,tak też zrobiłam:-)

Brawo Alinka .Ją PDP.nigdy nie kupuję prezentów.Raz kupiłam ,jak wiedziałam ,że do PDP nikt nie przyjdzie.Były to kwiaty.Babcia popłakała się ze wzruszenia.We wszystkich pozostałych domach rodzina prezenty przynosiła .
25 stycznia 2016 18:10 / 2 osobom podoba się ten post
Teresko nie będę Cię cytować,wiadomo o co chodzi,
PdP mieszka z synem,ale to dziwny młody człowiek wg.mnie
Jak przyniósł mamie ciastko ze świeczką to się zorientowałam.
A teraz ma podobno przyjść córcia,która na szczęście zagląda raz na miesiac
Nawet nosa nie wynurzę ze swojego pokoju,chyba że zawołaja
30 stycznia 2016 08:06
Kochani ratunku! mam problem ze spaniem!
Wróciłam do pdp gdzie poprzednio dobrze spałam,a teraz to koszmar! 4tydzień pracy a ja spać nie mogę,dzisiaj widziałam na zegarku 3.14 i tak jest co noc.W dzień ledwo chodzę ale nie kładę się spać żeby wieczorem jak człowiek móc zasnąć ale nic z tego i to takie błędne koło.
Już nie wiem co mam zrobić jestem wykończona brakiem snu,nie mam możliwości przestawienia łóżka,kolację jem na długo przes spaniem pomóżcie mi doradźcie coś bo przyjdzie dzień że zasnę przy gotowaniu obiadu.
30 stycznia 2016 08:11 / 1 osobie podoba się ten post
kasiachodziez

Wróciłam do pdp gdzie poprzednio dobrze spałam,a teraz to koszmar! 4tydzień pracy a ja spać nie mogę,dzisiaj widziałam na zegarku 3.14 i tak jest co noc.W dzień ledwo chodzę ale nie kładę się spać żeby wieczorem jak człowiek móc zasnąć ale nic z tego i to takie błędne koło.
Już nie wiem co mam zrobić jestem wykończona brakiem snu,nie mam możliwości przestawienia łóżka,kolację jem na długo przes spaniem pomóżcie mi doradźcie coś bo przyjdzie dzień że zasnę przy gotowaniu obiadu.

Może herbatka melisa:) albo ubek cieplego mleka przed snem:) na mnie to działa:)
30 stycznia 2016 08:18
kasiachodziez

Kasiu pewnie musisz sie wspomoc bacinym usypaczem masz jakis problem osobisty , ktory Ci spedza sen z powiek ? Nie wiem co Ci można poradzić bywaja noce , że tez mam problemy ze snem na szczeście nie zbyt często.Musisz załapac rytm dobowy . Cos Cie wytrąciło . Może nie patrz na pogodę tylko zrób przebieżkę przed snem . Takie zmeczenie fizyczne dołączone do Twojego wyczerpania może pomóc. Pozdrawiam Cie Kasieńko i wsółczuje.
30 stycznia 2016 08:26
mleczko1

Kasiu pewnie musisz sie wspomoc bacinym usypaczem :-) masz jakis problem osobisty , ktory Ci spedza sen z powiek ? Nie wiem co Ci można poradzić bywaja noce , że tez mam problemy ze snem na szczeście nie zbyt często.Musisz załapac rytm dobowy . Cos Cie wytrąciło . Może nie patrz na pogodę tylko zrób przebieżkę przed snem . Takie zmeczenie fizyczne dołączone do Twojego wyczerpania może pomóc. Pozdrawiam Cie Kasieńko i wsółczuje.

Moja babcia nie ma żadnych usypiaczy,niestety na spacer przed snem nie mam możliwości.Zastanawiam się na wcześniejszym zjechaniem stąd,atmosfera zrobiła się ciężka....ciągle tylko słyszę co ile kosztuje..... naprawdę mam dość.
Poprzednio ćwiczyłam wieczorami a teraz położę się na podłodze i ani ruszyć nogą ani ręką siły mnie opuściły i ledwo podnosze się z podłogi.

30 stycznia 2016 08:30
kasiachodziez

Moja babcia nie ma żadnych usypiaczy,niestety na spacer przed snem nie mam możliwości.Zastanawiam się na wcześniejszym zjechaniem stąd,atmosfera zrobiła się ciężka....ciągle tylko słyszę co ile kosztuje..... naprawdę mam dość.
Poprzednio ćwiczyłam wieczorami a teraz położę się na podłodze i ani ruszyć nogą ani ręką siły mnie opuściły i ledwo podnosze się z podłogi.

A może jednak spróbuj troche sie w dzień zdrzemnąc?, ja jak jestem za bardzo zmeczona , też nie moge  w nocy spac:(
30 stycznia 2016 08:40
kasiachodziez

Kasia to takie gadanie dla samego gadania ja zawsze mowię jak do mnie skierowane sa takie slowa , że u nas drożej dlatego pracuję. Wpadłaś w marazm kup sobie coś , włącz ulubiona muzykę , sprawdz stan konta , pogadaj z kims kogo lubisz i nie o problemach. Sama wpędzasz się w stan uspienia. Wiosna idzie , spojrz za okno . Bazie kwitna, tłusty czwrtek sie zbliża. Jak mnie łamie to wyszukam coś co sprawia mi przyjemność i tego sie trzymam.
30 stycznia 2016 10:04 / 4 osobom podoba się ten post
kasiachodziez

Kasiu, piszesz że nie kładziesz się w dzień. A ja ci powiem - właśnie kładź się. Nastaw się na początek na nie więcej niż godzinę snu. Nastaw budzik i połóż się. Jeśli masz jakiś problem który Cię gniecie to postaraj się o nim nie myśleć. Przemęczenie, jakakolwiek zmiana - klimatu, rodzaju zajęć, w organizmie - to wszystko składa się na rozregulowanie rytmu. Nie możesz spać i robisz się jeszcze bardziej zmęczona, a przemęczony organizm też ma problem z zaśnięciem. W ten idiotyczny sposób zamyka się błędne koło.
Krótka drzemka w dzień może właśnie pomóc, myślę że na Twoim miejscu przynajmniej bym spróbowała. Współczuję uczucia, bo znam je doskonale - przerabiałam swego czasu...
30 stycznia 2016 10:24
kasiachodziez

meliska jest fajna z trawa cytrynowa Kasiu i jest cos takiego jak schlaf & nerwen Tee w rossmanie bodajrze 70 centow  pomaga
30 stycznia 2016 10:53
no i nie wiadomo kiedy wyjade....
30 stycznia 2016 11:00
Brzozahej

no i nie wiadomo kiedy wyjade....

Problem ze znalezieniem zmienniczki?
Jesteś przez agencję? To niech się szybciej martwią o to... Molestuj...
30 stycznia 2016 11:24 / 2 osobom podoba się ten post
kasiachodziez

Moźe melatonina.Zacznij od najmniejszej dawki.Kiedyś miałam podobnie.I przestałam się martwić na zapas,i przeżywać to co było.Komfort psychiczny.Przełączyłam głowę totalnie.W ciągu dnia jak tylko jesteś senna ,to prześpij się.Nawet 15 minut.Tyle co mogę podpowiedzxieć.
30 stycznia 2016 12:26 / 1 osobie podoba się ten post
Dziewczyny i chłopaki Czy Wy tez macie problem z Onetem? No za cholerę nie mogę poczytać tam wiadomości, bo strona zaraz po otwarciu znika i pojawia się strona ostatnia, na której byłam. Przyzwyczaiłam się do onetu i wnerwia mnie, że nie mogę z niego korzystać. Wie ktoś coś?