Mam problem

30 stycznia 2016 17:39 / 3 osobom podoba się ten post
Ewelina1

No bez zdjęcia to Ci nikt nie pomoże:)
A te kutasiki chcę zobaczyć i wcale nie jestem oburzona:-)

Też nie jestem oburzona, albowiem dość pilnie uważałam na lekcjach języka polskiego Zdaje się , że wypłynęły one przy okazji ,,obrabiania" Pana Tadeusza. Proszę mnie poprawić jeśli się mylę. Ktoś tam z kutasami odzienie przywdział , ale nie pamiętam kto. Może nawet sam tytułowy bohater. bohater.Interesuje mnie natomiast , gdzie rzeczone kutasy sa umiejscowione. Przy dekolcie czy przy mankiecikach czy gdzie? To jest w kontekscie porady , dość istotne Ale ponieważ mają one pełnić rolę ozdobną, to po co je usuwać?
30 stycznia 2016 17:41 / 1 osobie podoba się ten post
Gosia 1234

Ja mam to samo. Wskakuje mi cały czas strona poprzednia i nie mogę nic przeczytać. To musi być u nich problem w takim razie..

Oj jak to dobrze, że u Ciebie tez , bo juz myslałam ze mi lapek fiksuje.
30 stycznia 2016 17:51
doda1961

Też nie jestem oburzona, albowiem dość pilnie uważałam na lekcjach języka polskiego :-) Zdaje się , że wypłynęły one przy okazji ,,obrabiania" Pana Tadeusza. Proszę mnie poprawić jeśli się mylę. Ktoś tam z kutasami odzienie przywdział , ale nie pamiętam kto. Może nawet sam tytułowy bohater. bohater.Interesuje mnie natomiast , gdzie rzeczone kutasy sa umiejscowione. Przy dekolcie czy przy mankiecikach czy gdzie? To jest w kontekscie porady , dość istotne :-) Ale ponieważ mają one pełnić rolę ozdobną, to po co je usuwać?

Gerwazy ? 
30 stycznia 2016 18:53 / 2 osobom podoba się ten post
Lawenda

Ja też mam problem. Kupiłam dziś cud-bluzeczkę za jedyne 4,50 euro ( przeceniona z 25, ha! ).
Problem w tym,że owa bluzeczka posiada 2 długie kutasiki ( oburzonych odsyłam do staropolszczyzny, wujek googel pomoże). :)
No i mam wielki zgryz, co zrobić z tymi kutasikami - zostawić takie dyndające czy uchytolić.
Bluzeczki nie pokażę, bo sie pierze, może później.
Taki oto mam problem, bo o innym pisać mi się nie chce, kto wie, ten wie.

Zostaw kutasiki:)Po pierwszym noszeniu będziesz wiedziała czy przeszkadzają czy nie i wtedy zdecydujesz:)
30 stycznia 2016 18:58 / 4 osobom podoba się ten post
doda1961

Też nie jestem oburzona, albowiem dość pilnie uważałam na lekcjach języka polskiego :-) Zdaje się , że wypłynęły one przy okazji ,,obrabiania" Pana Tadeusza. Proszę mnie poprawić jeśli się mylę. Ktoś tam z kutasami odzienie przywdział , ale nie pamiętam kto. Może nawet sam tytułowy bohater. bohater.Interesuje mnie natomiast , gdzie rzeczone kutasy sa umiejscowione. Przy dekolcie czy przy mankiecikach czy gdzie? To jest w kontekscie porady , dość istotne :-) Ale ponieważ mają one pełnić rolę ozdobną, to po co je usuwać?

Kutasiki zwisaja u dekoltu i są długie z frędzlem pędzelkowym na końcu. Sa wszyte. Mozna je związać i wtedy tak  nie zwisają ale i tak zwisają. Rozpuszczone są tak długie, jak sama bluzka. Koloru białego, bluzka ciapkowana czarno- biała.
Dziwnie to wygląda. No ale za 4,50 to nie będe wybrzydzać.

30 stycznia 2016 19:04 / 12 osobom podoba się ten post
Lawenda

Kutasiki zwisaja u dekoltu i są długie z frędzlem pędzelkowym na końcu. Sa wszyte. Mozna je związać i wtedy tak  nie zwisają ale i tak zwisają. Rozpuszczone są tak długie, jak sama bluzka. Koloru białego, bluzka ciapkowana czarno- biała.
Dziwnie to wygląda. No ale za 4,50 to nie będe wybrzydzać.

Dobrze nakrochmalisz kutasika i bedzie stojał jak ....ch..oinka w lesie !
30 stycznia 2016 19:07 / 4 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Dobrze nakrochmalisz kutasika i bedzie stojał jak ....ch..oinka w lesie ! :-):-):-)

Idź, cholerko, śmiać sie nie mogę, bo mnie mięśnie brzucha bolą, za dużo wczoraj ćwiczyłam a ty mi tu fundujesz skurcz mięśni. :)))
30 stycznia 2016 20:16 / 4 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Dobrze nakrochmalisz kutasika i bedzie stojał jak ....ch..oinka w lesie ! :-):-):-)

Ciekawe po co komu choinka pod brodą goopia....to już lepiej niek stoi jak kutasek
30 stycznia 2016 20:18 / 1 osobie podoba się ten post
Lawenda

:lol3:
Idź, cholerko, śmiać sie nie mogę, bo mnie mięśnie brzucha bolą, za dużo wczoraj ćwiczyłam a ty mi tu fundujesz skurcz mięśni. :)))

A co ćwiczyłaś?:)
30 stycznia 2016 20:59 / 10 osobom podoba się ten post
Ewelina1

A co ćwiczyłaś?:)

Nic zdrożnego w każdym razie.
Mam taki zestaw ćwiczeń na brzuch na youtubie.
Mam już sześciopaka czy tez kaloryfer, jak to mówia kulturyści.
Tylko go nie widać, ale wiem w głębi duszy, że on tam gdzieś jest.....:)
30 stycznia 2016 21:43
doda1961

Nie mylisz się (z Panem Tadeuszem),ja to też samtąd zapamiętałam.
Takie "wyjątkowe" slowa zapadają w pamięć ;)

30 stycznia 2016 21:45 / 2 osobom podoba się ten post
Lawenda

Ja wolę "czteropaki"      
30 stycznia 2016 21:56 / 3 osobom podoba się ten post
Lawenda

Ten zestaw to dla zaawansowanych,czy takich kulających się Waniek ,wstaniek jak ja przy dobrej kości.Bo jak Mel B to nie,ale inny to zapodaj .
30 stycznia 2016 22:30 / 1 osobie podoba się ten post
teresadd

Ten zestaw to dla zaawansowanych,czy takich kulających się Waniek ,wstaniek jak ja przy dobrej kości.Bo jak Mel B to nie,ale inny to zapodaj .

E tam, taki tam średni:
https://www.youtube.com/watch?v=BqML0-LStMM
Dokładam jeszcze inne, zależy od nastroju. pełno tego na youtube, trzeba wpisać abs workout i mnóstow tego wyskoczy, łatwe i trudne, do wyboru , do koloru. Mel b mi nie pasuje, kręgosłup mnie boli. :)
30 stycznia 2016 22:33 / 2 osobom podoba się ten post
basiaim

Ja wolę "czteropaki" :-)  :-)  :-)  

A bo ty minimalistka jesteś.
No, chyba,że podwojny czteropak, to może być.
Dobranocaś.