Dziś kuchnia serwowała czyli Ja - gyros z polędwicy wieprzowej, cebulka smażona w sosie sojowym, krokiety ziemniaczane. dip-śmietanowy ze szczypiorkiem i do tego tradycyjnie grune z oliwką truflową.Miejsca na deser nie było.

Dziś kuchnia serwowała czyli Ja - gyros z polędwicy wieprzowej, cebulka smażona w sosie sojowym, krokiety ziemniaczane. dip-śmietanowy ze szczypiorkiem i do tego tradycyjnie grune z oliwką truflową.Miejsca na deser nie było.
didusia chyba sie wproszę do Ciebie na obiad. Moja pdp jada mikroskopijne ilości nie mogę sie wykazać kulinarnie.A lubie gotować:fastfood: niekoniecznie:)
Frytki.......
A do frytów coś ,czy takie se.
PDP majonez,ja keczup......Bo dzis to było tak,hi hi hi : pyta mnie ok.10ej "co dzis GOTUJEMY??????"Mówię: MY????????????????Przecież JA tu nie gotuję!!!!!To potuptała do zamrazarki i woła czy frytki moga być?....No i były......
A kto wam gotuje?Bo byłam u PDP co nas catering karmił.
PDP szykowałam tylko śniadanie i kolację.Niezmiennie PDP jadła dwie kromki chleba tostowego z dżemem truskawkowym rano i na wieczór.W ogóle to tam plaża była.
Ona!!!!!!!PDP.............................................................Nigdy więcej takiego miejsca!!!!!
Jeszcze grune nie gotowałam i jeść tyż nie.Dobre to ?.
mamuelka - jak robisz ten deser rabarbarowy ....normalny kompot na gęsto? ...dodajesz cynamon?
Ja tak z przyzwyczjenia -grune-piszę- to sałata -różne rodzaje- i ogórek -tego nie da się ugotować :-)
To ja grune widziałam i na markcie i w zamrażarkach w Kauflandzie,podobne do szpinaku ,może większe liście ,ale nie konsumowałam nie mówiąc o przygotowaniu.
Na dziewczyny z forum można liczyć.Grune co zacz i jak to przygotować???