Gulasz wołowy, ziemniaczki i surówka. Jeszcze nie wiem jaka.
Gulasz wołowy, ziemniaczki i surówka. Jeszcze nie wiem jaka.
No sprecyzuj surówke ja jutro robie gulasz dla mojej pdp tzn. zacytuje Twoj obiad:):-):-)
Dziś obiad był w,, Chińskiej''restauracji. Bardzo smacznie i do wyboru.:gotowanie:
Tak myślę nad buraczkami ale w sosie winegret, na zimno.
jak byś zmieniła zdanie to daj cynk:gotowanie:
Co to smacznego takiego ????,bo wybieram sie własnie do "Chinskiej" ..:fastfood:
A masz jakiś inny pomysł ?? Mam jeszcze cukinię, cykorię, paprykę, pomidorki ( moje !!!! ) i rzodkieweczki.
Przeważnie jest tak zwany szwedzki stół,czyli nakładasz co chcesz.Wszystko jest podpisane co to jest .Są różne warzywa ,mięsko z kurczaka pod różną postacią ,kraby (kawałeczki maleńkie )kiełki różne ,banany w panierce smażone . Zupy . Ryż z różnymi przyprawami ,makaron.Owoce,lody. Jest tego dużo .Na początek proponuję nakładać po troszkę i wtedy zobacczysz co Ci smakuje i dołożysz sobie , bo można dokładać po kilka razy .Najczęściej się płaci 8-9E i się je do oporu.Za picie płaci się osobno.
Ja nie nakładam ryżu ,makaronu tylko egzotyczne potrawy ,których nie jem na co dzień.Ja bardzo lubię taki wypad od czasu do czasu i zjedzenie czegoś azjatyckiego.Napisz jak Ci sie podobało.