Co dzisiaj gotujesz na obiad ? #4

03 czerwca 2015 07:46 / 3 osobom podoba się ten post
marzeniusia

No chyba ,że Ty nie jesz.:-)

Nie pisze, czytam. Marzenusia, czy ty ze swoimi marnymi kilkudziesiecioma postami, masz prawo być niemila dla mleczko? Czy na Ciebie tez dziala wpływ osób zawistnych, zazdrozdroznych, pustych, czy chcialaś zabłysnąć i ci sie nie udało? To co piszą niektore, jest zwyklym chamstwem. Zaraz odezwa sie te "mundre" co twierdzic bedą ze bronie bo mam prace od Mleczko, hahahaha dla nich specjalnie odpowiem tak, wisi mi czy mam prace i od kogo, nigdy nie mialam problemu z robotą w przeciwienstwie do wiekszosci tutaj.      Z forumowiczki udzielającej sie czynnie na forum, stałam sie bierną(od czasu do czasu) bo mierzi mnie czytanie zawistnych i chamskich postów.
03 czerwca 2015 07:47
Takie pytanie chudniecie czy tyjecie za kontraktach????Ja najpierw schudłam przez mc 3kg a teraz odrobiłam 2 ech.
03 czerwca 2015 07:49 / 2 osobom podoba się ten post
margolcia

Nie pisze, czytam. Marzenusia, czy ty ze swoimi marnymi kilkudziesiecioma postami, masz prawo być niemila dla mleczko? Czy na Ciebie tez dziala wpływ osób zawistnych, zazdrozdroznych, pustych, czy chcialaś zabłysnąć i ci sie nie udało? To co piszą niektore, jest zwyklym chamstwem. Zaraz odezwa sie te "mundre" co twierdzic bedą ze bronie bo mam prace od Mleczko, hahahaha dla nich specjalnie odpowiem tak, wisi mi czy mam prace i od kogo, nigdy nie mialam problemu z robotą w przeciwienstwie do wiekszosci tutaj.      Z forumowiczki udzielającej sie czynnie na forum, stałam sie bierną(od czasu do czasu) bo mierzi mnie czytanie zawistnych i chamskich postów.

Nie rozumiem skąd ten atak???A w ktorym miejscu ja bylam niemila???
03 czerwca 2015 07:57 / 1 osobie podoba się ten post
mzap88

Dziołchy, co gotujecie w dniu kiedy zmienniczka przyjeżdża??
We wtorek muszę coś upichcić i cholera nie wiem co.
Dzisiaj zrobiłam normalny obiad, czyli pyry, paluszki rybne i czerwona kapucha. Heksa zjadła tylko kapuchę..... -_-

Różnie : gulasz, mielone ew. kurczak ale zawsze robię na dwa dni, żeby zmienniczka dzień po moim wyjeździe nie stała przy garach.
03 czerwca 2015 07:57 / 3 osobom podoba się ten post
marzeniusia

Nie rozumiem skąd ten atak???A w ktorym miejscu ja bylam niemila???

Cały czas. 
03 czerwca 2015 08:21 / 5 osobom podoba się ten post
Życzę wszystkim smacznego obiadu!
03 czerwca 2015 08:31 / 2 osobom podoba się ten post
Jak w temacie:
Mam zamiar dziś ugotować sobie makaron, jak znajdę jakieś sitko, albo cedzak... Bo na razie nie namierzyłam żadnego... jakaś ubogo wyposażona ta moja kuchnia...
03 czerwca 2015 08:32 / 2 osobom podoba się ten post
placki ziemniaczane
03 czerwca 2015 09:10 / 2 osobom podoba się ten post
teresadd

Dla mnie expres na obiad to kotlety mielone,marchewka z groszkiem w sosie i ziemniaki.Jeszcze mi się nie trafiło ,żeby któraś z moich zmienniczek nie lubiła mielonych.chyba ,że bidulki udawały z grzeczności.hi hi.

Ja tez na powitanie zrobiłam zupę z dodatkiem mięsa,no i d...a zbita,moja zmienniczka okazało się jest wegetarianką,trzeba było improwizować :) Poza tym Tereniu u mnie dziś dokładnie to samo na obiad
03 czerwca 2015 10:12 / 3 osobom podoba się ten post
marzeniusia

Ja zmienniczce przygotuje gołąbki ale z kapusty pekińskiej błyskawicznie się robią ok.40minut i piekę na pożegnanie karpatkę też szybko się robi.

,,Szarańczy buszującej w lodówcwe'' nie dawaj karpatki .Schowaj ,wynieś ,nie bój się nie popsuje się .
03 czerwca 2015 10:16
ivetta

,,Szarańczy buszującej w lodówcwe'' nie dawaj karpatki .Schowaj ,wynieś ,nie bój się nie popsuje się .

A już nie mam siły z nimi walczyć może nowa opiekunka da sobie z nimi rade.Ja zbyt aserytywna nie jestem.Byle dla nas po kawałku i dla siostry babki super kobiety,ktora mnie wspierała.
03 czerwca 2015 10:16 / 2 osobom podoba się ten post
marzeniusia

U mnie dzisiaj ziemniaki pyre, łosoś w panierce i surówka z kiszonej kapusty.Deserow babka nie lubi chyba sie odchudza.:-)

Jeśli mogę doradzić ,to łosoś jest lepszy bez panierki smażony na oleju ,czy maśle .Do tego dobrze komponuje się sos smietanowo koperkowy.
03 czerwca 2015 10:48 / 1 osobie podoba się ten post
U mnie obiad wczorajszy się ostał (nóżki, ryż, sos, i warzywa z patelni). Podgrzać i na talerze rozłożyć.
03 czerwca 2015 11:01 / 3 osobom podoba się ten post
Gosiap

U mnie obiad wczorajszy się ostał (nóżki, ryż, sos, i warzywa z patelni). Podgrzać i na talerze rozłożyć.

oooooooooo   nie chę takiego Gosia obiadu 
ja mam dzisiaj naleśniki z twarożkiema albo z dżemorem 
03 czerwca 2015 11:25 / 2 osobom podoba się ten post
ivetta

:gotowanie:Jeśli mogę doradzić ,to łosoś jest lepszy bez panierki smażony na oleju ,czy maśle .Do tego dobrze komponuje się sos smietanowo koperkowy.

a jeszcze lepiej podsmazony z obu stron ostro po 3 min z kazdej i podany z cytryna