Carbonara szparagowa z serem cheddar. PYYYCCCHHHAA! <3
Carbonara szparagowa z serem cheddar. PYYYCCCHHHAA! <3
A ja dzisiaj dałam się w maliny wpędzić* sasiadka zabrała mnie na spacer poranny,ktory trwał 2 godz.Zakwasy murowane - ale endorfina zwyżkuje.Opaliło mnie to obce słońce na amen,twarz mi piecze.A na obiad miałam placki ziemniaczane takie troche inne poł kartofli gotowanych i przetartych na sicie a poł surowych tartch.Bardzo smaczne - moja pdp z musem jabłkowym ja z jogurtem.I spokojnie czekamy do jutra na świąteczne sniadanie, kolacji obie nie jadamy.:gotowanie:
napisz przepis, jak to robisz?
oooooooooo :-( nie chę takiego Gosia obiadu
ja mam dzisiaj naleśniki z twarożkiema albo z dżemorem :-)
Z takiego ciasta ziemniaczanego robię też bawarskie knedle do mięsa ,a i placki też .Są takie mięciusieńkie w środku.Bardzo je lubię .
A ja dzisiaj dałam się w maliny wpędzić* sasiadka zabrała mnie na spacer poranny,ktory trwał 2 godz.Zakwasy murowane - ale endorfina zwyżkuje.Opaliło mnie to obce słońce na amen,twarz mi piecze.A na obiad miałam placki ziemniaczane takie troche inne poł kartofli gotowanych i przetartych na sicie a poł surowych tartch.Bardzo smaczne - moja pdp z musem jabłkowym ja z jogurtem.I spokojnie czekamy do jutra na świąteczne sniadanie, kolacji obie nie jadamy.:gotowanie:
To o której jadacie to śniadanie? I o której spać chodzicie? Ja bym chyba od południa do 22 bez jakiejś przekąski nie wytrzymała...
dla ciebie zrobię na zamówienie: mówisz i masz
czy Ty jesteś w okolicach Hamburga?
22415 Hamburg
:gotowanie:Jeśli mogę doradzić ,to łosoś jest lepszy bez panierki smażony na oleju ,czy maśle .Do tego dobrze komponuje się sos smietanowo koperkowy.