To co? Może na początek uporządkuję i wyedytuję przepisy na Piróg i Prażoki? I może dorzucę taki na domową, bawarską obazdę :D
To co? Może na początek uporządkuję i wyedytuję przepisy na Piróg i Prażoki? I może dorzucę taki na domową, bawarską obazdę :D
Samboja ja też prosze o twoje ciekawe przepisy, a tego piroga napewno zrobie jak wróce do domu myśle , że jest to coś ciekawego. Prosze o więcej :)
Na blogi :gotowanie:
Na teraz mam ładnie wyedytowane, żeby było porządniej, przepisy na prażuchy, piróg biłgorajski, steki i obazdę. Tylko nie wiem gdzie temat zakładać, czy tu czy w blogach :D
Spasiba, szefie ! :moderator2:
Samboja! A jak już ładnie wszystko opiszesz to po prostu wydaj w formie książki, jeszcze ładne parę groszy zarobisz. Ściągnęłabyś Geronimo aby porobił profesjonalne zdięcia i gotowe. Wydawca na pewno by się znalzł.
Dzięki za mój przepis .Poproszę o te semmel knedel i bohmische knedel .Bo może na te drugie masz przepis .Tu je robią,a przepis juź mi synowa PDP. 2 miesiące przynosi.I do tego burgundzki gulasz .Pychota.
Tylko jeśli wydawca nie czepiałby się złośliwych,sarkastycznych uwag w połowie przepisu :D
Chętnie !!!! - obazda jest pyyyyszna!
Jadlam to to na piatkowej, proszonej kolacji. W restauracji na Bawarii.
Dowiedzialam sie tam wlasnie, ze to typowo bawarskie danie na zimno.
Sorry, ale dawno czegos tak wstretnie niesmacznego nie jadlam. Okropnosc. Brrrr.