29 marca 2015 10:21 / 14 osobom podoba się ten post
mleczko1Jak narazie myślę logicznie to i wybor mam.Rozmawiam z kim chcę i nie narzucam sie.Ty chyba cztasz inne wpisy?dla mnie to jeset właśnie czepianie się podaj mi jeden wpis gdzie napisałam,że ktoś jest "ostatnia kretynką" czy napadam na kogoś z powodu wieku (a wiadomo młody to głupi w potocznym znaczeniu).Nie szukam w nikim wad,bo jestem człowiekiem i wiem ze idealnych ludzi nie ma. Nie wiem dlaczego napisałaś o tych 80% bo ja nigdy tego nie odczułam co wynikało z "polubień", nie mam wrogów w realu a na świat wirtalny nie ma nikt wpływu ani merylu ani igga.I dzieki Bogu.
Z powodu wieku może nie napadasz na nikogo,ale z innych powodów i owszem, najbliższy przykład Dorotee...chyba nie zapomniałaś ? Bardzo uważnie czytam forum i niezauważyłam,żeby Igga zachowywała się podobnie jak Ty. Czytałaś jak odpisała Margolci? A zauważyłaś jaką "zimną krew" zachowuje na Twoje odpowiedzi ? Chyba tu jest "pies pogrzebany", denerwujesz się,że ona nie daje się sprowokować i usilnie chcesz wszystkich przekonać,że ona jest nic nie warta,że jest najgorsza i beznadziejna.
Mnie nie jest w stanie nikt do tego przekonać,chyba że ona sama to zrobi. Mam swój rozum i też potrafię logicznie myśleć,czytać między wierszami też potrafię.
Tobie też życzę miłej niedzieli.