Wykorzystuje sie tez skóry rybie np rekina lub płaszczek Nie mów że tez nie jadłaś bo tu juz prawdziwy problem sie robi;))
Wykorzystuje sie tez skóry rybie np rekina lub płaszczek Nie mów że tez nie jadłaś bo tu juz prawdziwy problem sie robi;))
tak jak ci dziewczyny pisza.Zastrzyki,leki to nie twoja dzialka.Nie wolno ci tego robic i nie rob dla wlasnego dobra.
"awaryjny" ? Czyli kto ? Przeciez musi byc jakis koordynator lub firma niemiecka.Ktos kto dal zlecenie twojej firmie.To wlasnie ten ktos "dal ciala" robiadz wywiad co do warunkow zatrudnienia i opieki
Ci co futer nie noszą,z reguły noszą skórzane paski i buty i to im nie przeszkadza...bo sierści nie ma? :)
Strasznie mi żal Nianty no ma pecha dziewczyna nie ma co
No to ja sobie uproszczę.Nie jadłam, wyrobów nie noszę:). Ale w tym momencie znowu się zaczyna... Te paski...Schabowy na obiad dzisiaj, czy jak? ;))).
Brawo , zgadłaś , przynajmniej u mnie , ale nie świński , tylko z piersi kurczęcia ! Cholerka co ja wypisyję , do czego się przyznaję - zaraz mogę być zaatakowana , że w okresie wielkanocnym kurczaczki wpierniczam !!! :-)))))
Wg mnie jeśli ktos nie je mięsa to i ze skórzanego paska powinien zrezygnować,no ale oczywiście wolny wybór
Futra to nieporozumienie w naszym klimacie obecnie zimą temp.rzadko spadają poniżej zera
Nie chce byc upierdliwy w temacie futer,ale to glownie panie sie lubuja w tych wyrobach.
Orim, ja to wszystko wiem,że nie mogę,ale mam teraz pdp zostawić i nie podać jej tej insuliny? dawki są zmienne od poziomu cukru, jak się pomylę może zapaść w śpiączkę, nie podam to samo, to jest za duża odpowiedzialność... przyszedł syn, podałam tą insulinę przy nim, zaznaczając, że robię to przedostatni raz, bo jutro dzwonię do agencji i nie będę tego więcej robć. Strasznie się zdziwił... A zmienniczka toczyła tu wojny przez pierwsze dwa tygodnie, co z tego, firma uznała,że może podawać i koniec.
koordynator? tylko z polski, a weekendy firma zamknięta.
Zmienniczka zostawiła mi sticka, co prawda za chwilę będzie działał jak żółw,ale lepsze to niż nic, mam odesłać po wypłacie.
Na torebkach sierść widziałam:)
Powiem Wam, że nie myślałam iż są takie spokojne miejsca :-). Dziadek opieki nie wymaga wcale, wszystko koło siebie sam robi. Moim obowiązkiem jest prowadzenie domu, więc wymyślam obiadki, piorę od czasu do czasu, nawet wyprasuję :-). Od czasu do czasu "przelecę" podłogę na miotle, raz w tygodniu odkurzę, przejdę się na zakupy i w zasadzie to wszystko. Wstaję o 8.30,przed 21 jestem już u siebie. Normalnie nawet pisać nie mam specjalnie o czym :-). Z Dziadkiem rozmawiamy o wszystkim, o polityce, o wojnie. Czasami nasze kolacje i obiady trwają grubo ponad godzinę, bo się tak zagadamy. Dużo jest w tym wszystkim żartów. Dziadziuś przy jedzeniu nie grymasi :-). No wręcz super :-)
Córka Dziadka jest bardzo miłą osobą, zagląda raz w tygodniu. Odpoczywam sobie :-).
Powiem Wam, że nie myślałam iż są takie spokojne miejsca :-). Dziadek opieki nie wymaga wcale, wszystko koło siebie sam robi. Moim obowiązkiem jest prowadzenie domu, więc wymyślam obiadki, piorę od czasu do czasu, nawet wyprasuję :-). Od czasu do czasu "przelecę" podłogę na miotle, raz w tygodniu odkurzę, przejdę się na zakupy i w zasadzie to wszystko. Wstaję o 8.30,przed 21 jestem już u siebie. Normalnie nawet pisać nie mam specjalnie o czym :-). Z Dziadkiem rozmawiamy o wszystkim, o polityce, o wojnie. Czasami nasze kolacje i obiady trwają grubo ponad godzinę, bo się tak zagadamy. Dużo jest w tym wszystkim żartów. Dziadziuś przy jedzeniu nie grymasi :-). No wręcz super :-)
Córka Dziadka jest bardzo miłą osobą, zagląda raz w tygodniu. Odpoczywam sobie :-).