Na wyjeździe #22

30 marca 2015 13:17 / 8 osobom podoba się ten post
wichurra

Slonecznie - na forum są też inne bardzo mlode osoby. Junona, Agrafka, Nianta chyba tez jeszcze podfruwajką jest:)
Nie zauwazylam, zeby byly z tego powodu dyskryminowane, traktowane z poblazaniem, czy ze zlosliwoscia.

Niektóre, jak np. agrafka wręcz zaskakują swoja dojrzałością i mądrością. Jest też kupa innych, zadziornych, dowcipnych i już znających życie, które świetnie się czyta jak np. mzap88.
Ja tam lubię młodziaków, sama się dzięki nim psychicznie odmładzam.
30 marca 2015 13:20 / 7 osobom podoba się ten post
Lawenda

Niektóre, jak np. agrafka wręcz zaskakują swoja dojrzałością i mądrością. Jest też kupa innych, zadziornych, dowcipnych i już znających życie, które świetnie się czyta jak np. mzap88.
Ja tam lubię młodziaków, sama się dzięki nim psychicznie odmładzam.

Ja też:). Za ich świeże, niezblazowane spojrzenie na świat:). Kiedyś też taka byłam buńczuczna, a i teraz miewam porywy:)).

30 marca 2015 13:25 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Ja też:). Za ich świeże, niezblazowane spojrzenie na świat:). Kiedyś też taka byłam buńczuczna, a i teraz miewam porywy:)).

Ha, ha, ha, ja też. :)
Przybijam piątkę, tina. :)
30 marca 2015 13:25 / 1 osobie podoba się ten post
Marta

Tak Dyśka były różne przeróżne historie na forum.
Niekoniecznie prawdziwe;)

Tak zgadzam się z Tobą.......W miejscu gdzie kiedyś pracowałam zapiła się na śmierć opiekunka,o gwałcie wiem od swojej przyjaciólki z Hamburga w opiece spędziła 18 lat . Co mnie drażni...,jak opiekunka pisze że "zmienniczki to potrafią być niezłe sucze".............
30 marca 2015 13:26 / 1 osobie podoba się ten post
Lawenda

Oj, się rozmarzyyyyłam:). Niech no ja tylko stąd wyjdę;)))
30 marca 2015 13:27 / 1 osobie podoba się ten post
Dyśka

Tak zgadzam się z Tobą.......W miejscu gdzie kiedyś pracowałam zapiła się na śmierć opiekunka,o gwałcie wiem od swojej przyjaciólki z Hamburga w opiece spędziła 18 lat . Co mnie drażni...,jak opiekunka pisze że "zmienniczki to potrafią być niezłe sucze".............

no wybacz, ale piszę z własnego NIEFAJNEGO doświadczenia, jak to się robi w jajo własną rodaczkę, sorry memory, ale nie będę ich za to chwalić pod niebiosa...  -_-     -_-    -_-
30 marca 2015 13:27
Dyśka

no właśnie, jakie sucze....
przecież zmienniczki to my.....
30 marca 2015 13:28
tina 100%

znaczy sie co ??? Porywy swierzego i niezblazowanego spojrzenia na swiat ??? 
Chyba cie troszke ponioslo ha ha ha Gdzie ty niby zblazowana ???

30 marca 2015 13:30
ORIM

znaczy sie co ??? Porywy swierzego i niezblazowanego spojrzenia na swiat ??? 
Chyba cie troszke ponioslo ha ha ha Gdzie ty niby zblazowana ???

Nie powiem:)
30 marca 2015 13:30
Joanna1970

zapewne masz dzis gorszy dzien

dlaczego?
? Gownoburza? Warum?

30 marca 2015 13:31 / 1 osobie podoba się ten post
mzap88

no wybacz, ale piszę z własnego NIEFAJNEGO doświadczenia, jak to się robi w jajo własną rodaczkę, sorry memory, ale nie będę ich za to chwalić pod niebiosa...  -_-     -_-    -_-

oj potrafia rodacy pokazac swoje "dobre" strony na emigracji.
30 marca 2015 13:31
Joanna1970

zapewne masz dzis gorszy dzien

dlaczego?
? Gownoburza? Warum?

30 marca 2015 13:33
ORIM

oj potrafia rodacy pokazac swoje "dobre" strony na emigracji.

Otóż to, więc droga Agamor, nie bierz wszystkiego personalnie....

30 marca 2015 13:34 / 1 osobie podoba się ten post
Joanna1970

dlaczego?
? Gownoburza? Warum?

coś Ci się chyba niechcący pokićkało ??::)))))))))
sama siebi cytujesz? i to jeszcze jak dużo razy hahaha
30 marca 2015 13:34 / 6 osobom podoba się ten post
Lawenda

Lawenda , Tina ! a my to niby co... przecież ciągle młode (duchem) i piękne ( wewnętrznie  ) jesteśmy  ! :)

Znalezione obrazy dla zapytania codziennie budzę się piękniejsza ale dzisiaj to już przesadziłam