Na wyjeździe #22

30 marca 2015 12:05 / 1 osobie podoba się ten post
wichurra

Slonecznie - chociaż też należę tutaj do grona młodszych użytkowniczek, nigdy nie odczułam, żeby ktoś mnie z tego powodu inaczej traktował. Nie jestem wprawdzie tak mloda jak Ty, ale do wielu forumowiczek moglabym per mamo się zwracać. Myślę, że opisane przez Ciebie traktowanie wynika z tego, co piszesz, a nie z Twojego wieku.

Z ust mi to wyjęłaś.  :)

30 marca 2015 12:07
prima_wera

Robert bo ja nie łapie,masz swoja firme i zatrudniasz opiekunki w Niemczech?

tak,kontakt w profilu
30 marca 2015 12:15 / 1 osobie podoba się ten post
robert72

tak,kontakt w profilu

no to trzeba na forum zarejestrować się jako firma
30 marca 2015 12:20
wichurra

Slonecznie - chociaż też należę tutaj do grona młodszych użytkowniczek, nigdy nie odczułam, żeby ktoś mnie z tego powodu inaczej traktował. Nie jestem wprawdzie tak mloda jak Ty, ale do wielu forumowiczek moglabym per mamo się zwracać. Myślę, że opisane przez Ciebie traktowanie wynika z tego, co piszesz, a nie z Twojego wieku.

Wichurra, no nie zgodzę się z tobą. Dla mnie wrzucasz wszystkie sytuacje do jednego worka. Fakt, że kiedy wynika z tego co piszę, to wynika (i takich sytuacji jest większość). Były jednak i takie sytuacje, kiedy wprost mi ktoś pisał, że jestem młoda i w związku z tym to a to itd.. Ty się tak nie czułaś z racji swojego wieku- przyjęłam. A ja się tak jak opisałam kilkukrotnie czułam.
30 marca 2015 12:22 / 3 osobom podoba się ten post
Wiesz Agamor doceniam Twoje rady ale wyobraź sobie ,ze zwróciłem sie z zapytaniem do moderatora co trzeba zrobic aby móc reklamowac się na forum.I jaka otrzymałem odpowiedź? Oto ona:
Witam! Aby ogłaszać się na portalu opiekunki24.pl wymagany jest wpis do KRAZ. Firmy niemieckie mnie nie interesują, nie znam niemieckiego prawa, a sam portal jest polski i pod polskie prawo podlega. Pozdrawiam!

A tak sie składa ,ze moja  firma jest zarejestrowana w Niemczech i działa w oparciu o prawo Niemieckie. I tak na przyszłość Agamor, nie musisz wypisywac uszczypliwych komentarzy na mój temat tylko w oparciu o zasłyszane od kogos innego informacje.
30 marca 2015 12:27
robert72

Wiesz Agamor doceniam Twoje rady ale wyobraź sobie ,ze zwróciłem sie z zapytaniem do moderatora co trzeba zrobic aby móc reklamowac się na forum.I jaka otrzymałem odpowiedź? Oto ona:
Witam! Aby ogłaszać się na portalu opiekunki24.pl wymagany jest wpis do KRAZ. Firmy niemieckie mnie nie interesują, nie znam niemieckiego prawa, a sam portal jest polski i pod polskie prawo podlega. Pozdrawiam!

A tak sie składa ,ze moja  firma jest zarejestrowana w Niemczech i działa w oparciu o prawo Niemieckie. I tak na przyszłość Agamor, nie musisz wypisywac uszczypliwych komentarzy na mój temat tylko w oparciu o zasłyszane od kogos innego informacje.

ja tego nie słyszałam, ja z Tobą rozmawiałam
30 marca 2015 12:30
Marta

Tak Dyśka były różne przeróżne historie na forum.
Niekoniecznie prawdziwe;)

Fakt. Czytalam i nie wierzylam.
30 marca 2015 12:34 / 2 osobom podoba się ten post
a tutaj wieje i leje, właśnie się w ogóle dowiedziałam że może zjadę wcześniej, jak dla mnie bomba, każdy dzień bez dziadka będzie świętem, kasy mniej zarobię, ale to akurat nie problem, przeżyję bez niej :))
30 marca 2015 12:34 / 1 osobie podoba się ten post
No to tel do mnie masz i skoro rozmawiałas to wiessz chyba wszystko?
30 marca 2015 12:34 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Ja będę Ciebie trzymać za paluszki a Ty mnie,musimy jeszcze znależć sposób żeby Andrejkę też za paluszki trzymać :)) Może Kasia by chciała?

Kciałaby,kciała:):):):)
30 marca 2015 12:35 / 2 osobom podoba się ten post
Mam propozycje. Temat: najmilsi podopieczni. Kto jest za?
30 marca 2015 12:36
Joanna1970

Mam propozycje. Temat: najmilsi podopieczni. Kto jest za?

moja aktualna niestety nie podpasowuje się pod tenże temat :P

Ale idea super!
30 marca 2015 12:37 / 1 osobie podoba się ten post
robert72

To juz  sie normą stało na tym forum.Na zasadzie jedna pani drugiej pani.A jak sie meile uruchomią* to siwy dym na forum.Ale widze prześwit,może to bedzie dobry początek.Powodzenia,czy tu ma forum widzisz potencalne opiekunki,ktore mogłyby pracować w Twojej firmie? Ciekawa jestem Twojego zdania.
30 marca 2015 12:40
mzap88

moja aktualna niestety nie podpasowuje się pod tenże temat :P

Ale idea super!

Ale z pewnoscia kazda miala takiegi pdp. ze do rany przyloz. Czemu tylko musimy mowic o tym jacy Niemcy sa be. 
30 marca 2015 12:41
Joanna1970

Ale z pewnoscia kazda miala takiegi pdp. ze do rany przyloz. Czemu tylko musimy mowic o tym jacy Niemcy sa be. 

No ja miałam 2 takie babcie ;) z którymi jeszcze dało się pogadać albo coś załatwić.
Cała reszta pt "pożalsięborze".
Cóż, taka robota