Na wyjeździe #22

30 marca 2015 14:08 / 1 osobie podoba się ten post
Tina,automasaż...;)
30 marca 2015 14:11
tina 100%

To niech idzie:) Wszystko w twoich rękach:)

a liczylem na twoje rece ha ha ha i na wyluzowanie jak nic hihi
30 marca 2015 14:12 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Mam ciemną stronę mocy:). Długo, długo nic, ale jak się już zacznie...:)
Fakt, wyglądam dość smarkato, może dlatego, że drobnej budowy jestem, chociaż nie jestem niska.
Mogę receptę na młody wygląd polecić, lepszą niż selektywne kosmetyki.Sport, jogging.Nic lepiej nie poprawia ukrwienia skóry, ani jej lepiej nie dotlenia.Chociaż czasem się nie chce-mnie też, to warto się zmobilizować- wciąga, a efekty są:)

O Bobofiutkach zapomniałaś !!! 
30 marca 2015 14:13 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

a liczylem na twoje rece ha ha ha i na wyluzowanie jak nic hihi

Patrz post Marty;)
30 marca 2015 14:13
A ty Orim dalej rozrabiasz na forum;)
30 marca 2015 14:14 / 1 osobie podoba się ten post
scarlet

O Bobofiutkach zapomniałaś !!! 

No i dlatego to wszystko:)))
30 marca 2015 14:18
Marta

A ty Orim dalej rozrabiasz na forum;)

A to zle ????
Nie kloce sie przynajmniej ha ha
30 marca 2015 14:19
Dobrze dobrze jestem za;)

Ooo ale sue zmieniłeś Orim.Gdyby nie te okulary to bym cie nie poznała
30 marca 2015 14:43 / 11 osobom podoba się ten post
PHK

Gośka
Na spotkaniu w cztery oczy, kiedy mnie zapraszałaś na kawę, by osiągnąć swoje korzyści pt mam wpłynąć na Roberta, by na coś się zgodził powiedziałam Ci, że pranie publicznych brudów w  takim bagnie jak internet jest bez klasy.Nie będę z tego powodu pisać o twoich kłamstawch i manipulacjach i robienie z siebie tutaj  biednej umęczonej matki polkii, szkalowanie tekstami bez pokrycia pt.kat oprawca.Przemilczałam tutaj twoje wycieczki osobiste do mojej osoby i wyciąganie mojego imienia nawet w skrócie.
Nie możesz przeżyć, że nic o nas nie wiesz i usilnie próbujesz wściubiać nosa w nieswoje sprawy.
Może tą drogą do Ciebie w końcu dotrze.Nie życzę sobie wtrącania się  w nasze życie i dawania : dobrych rad" w temacie o którym nie masz zielonego pojęcia.I nie pisze o Twojej wiedzy zdobydej od Cuda, tylko o moim życiu i moich sprawach z moim partnerem.To był mój pierwszy i ostatni wpis w stosunku do twojej osoby.

Zaprosilam Cie na kawe, bo czas mialam. Wybacz, nastepnym razem tego bledu nie popelnie. Nie wiem gdzie w mojej wypowiedzi znalazlas, ze sie doczepiam czy brudy piore. Moze w tym, ze na szczescie nie sprawdze na swojej skorze. Na szczescie, bo mam stala pewna prace. I rowniez dlatego, ze do opieki24 juz nie wroce. Nie ma takiej opcji. Swym komentarzem chcialam Robertowi uzmyslowic, ze nie moze w pelni odpowiadac za wszystko jesli jest "tylko"posrednikiem. Wtedy cos takiego jak idealna firma nie ma prawa bytu. Bo nie ma wplywu np.na relatywnie niskie zarobki opiekunek. Co do "prywatnej"czesci Twojego posta...Aneta, nie znam Cie, nie wiem co przezylas, nie wiem ile jestes w stanie wytrzymac. Roznimy sie. To co dla mnie bylo meka Tobie moze przyjemnosc sprawiac. Zyj jak Ci dobrze i wygodnie. W dlugim zdrowiu i szczesciu. 
30 marca 2015 14:45 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

A to zle ????
Nie kloce sie przynajmniej ha ha

Czesc ''kurczaczku'' ha, haa
30 marca 2015 14:50 / 3 osobom podoba się ten post
Marta

Dobrze dobrze jestem za;)

Ooo ale sue zmieniłeś Orim.Gdyby nie te okulary to bym cie nie poznała

Image na czasie,hi hi hi-okularki te samo tylko jakoś nam kolega zżółkł był:):):)I się kurczę skurczył kurczak:):):):):)
30 marca 2015 14:51 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

Image na czasie,hi hi hi-okularki te samo tylko jakoś nam kolega zżółkł był:):):)I się kurczę skurczył kurczak:):):):):)

Z dorosłego, zamienił śie w piskle w okularkach...
30 marca 2015 15:05
robert72

Tak Goska, tak własnie jest, pełna umowa ze wszystkimi swiadczeniami w Niemczech. Żadnych kombinacji z polskimi posrednikami,czy tez zawieranie dziwnych umów o pracę na mini, midi job itd.Jest osoba ,która tego pilnuje, która wszystko prowadzi z sumiennoscia,dokładnoscią i uczciwoscią.Umowy pisał adwokat w oparciu o prawo pracy,steuerberater kazdego miesiaca robi raport. Tak jak Wy sprawdzacie wszystko tak i ja również ,czasem bez zapowiedzi jade na stelle aby sprawdzic czy wszystko ok. Można naprawde normalnie w oparciu o prawo i przepisy funkcjonowac.I jak widziałaś, reklama również swoje robi.Mysle Goska, ze Wy również dobrze funkcjonujecie.

Robert, jak dobrze wiesz, glupia nie jestem. Jezyk niemiecki tez dosc dobrze znam i rozumiem nie tylko co sie do mnie mowi, ale i tez co czytam. To co piszesz nie pokrywa sie z tym co masz na stronie internetowej. Przynajmniej w jednej dosc waznej kwestii. 
30 marca 2015 15:17 / 3 osobom podoba się ten post
Ufff u mnie w końcu spokój :)" Gówniany" tydzień się skończył i mogę odsapnąć no i jest jeden plus tego ;) :):):) trzeba było pozmieniać wykładziny bo starych nie dało się doczyścić moja Helcia zadbała o to :):):):) a ja w ramach rekompensaty za ten tydzień mam za sponsorowany miesięczny callanetics :):)
30 marca 2015 15:23 / 4 osobom podoba się ten post
IGGA

Lawenda, Binor, wielkie dzięki za miłe słowa. Oj, ja już tak mam, że kiedy się wkręcę to mówię bardzo szczerze i to co myślę. To nie jest teraz modne, ale ja tak mam.
Lawenda, rozkleiłam się totalnie. Na urodziny od mojego dziadka dostałam piękny zielony szalik. A trampki to moje ulubione obuwie. Będą gadali?
Ty czarodziejką jesteś. Dzięki

IGGA jesteś fajną osobą,widać,że wiesz czego chcesz i znasz swoją wartość..........nie daj sobie nigdy jej obniżyć,-i noś sobie futrzane kurtki,czapki i rekawiczki też jak Ci się to podoba:)))
Pozdrawiam:)