To niech idzie:) Wszystko w twoich rękach:)
To niech idzie:) Wszystko w twoich rękach:)
Mam ciemną stronę mocy:). Długo, długo nic, ale jak się już zacznie...:)
Fakt, wyglądam dość smarkato, może dlatego, że drobnej budowy jestem, chociaż nie jestem niska.
Mogę receptę na młody wygląd polecić, lepszą niż selektywne kosmetyki.Sport, jogging.Nic lepiej nie poprawia ukrwienia skóry, ani jej lepiej nie dotlenia.Chociaż czasem się nie chce-mnie też, to warto się zmobilizować- wciąga, a efekty są:)
a liczylem na twoje rece ha ha ha i na wyluzowanie jak nic hihi
O Bobofiutkach zapomniałaś !!!
A ty Orim dalej rozrabiasz na forum;)
Gośka
Na spotkaniu w cztery oczy, kiedy mnie zapraszałaś na kawę, by osiągnąć swoje korzyści pt mam wpłynąć na Roberta, by na coś się zgodził powiedziałam Ci, że pranie publicznych brudów w takim bagnie jak internet jest bez klasy.Nie będę z tego powodu pisać o twoich kłamstawch i manipulacjach i robienie z siebie tutaj biednej umęczonej matki polkii, szkalowanie tekstami bez pokrycia pt.kat oprawca.Przemilczałam tutaj twoje wycieczki osobiste do mojej osoby i wyciąganie mojego imienia nawet w skrócie.
Nie możesz przeżyć, że nic o nas nie wiesz i usilnie próbujesz wściubiać nosa w nieswoje sprawy.
Może tą drogą do Ciebie w końcu dotrze.Nie życzę sobie wtrącania się w nasze życie i dawania : dobrych rad" w temacie o którym nie masz zielonego pojęcia.I nie pisze o Twojej wiedzy zdobydej od Cuda, tylko o moim życiu i moich sprawach z moim partnerem.To był mój pierwszy i ostatni wpis w stosunku do twojej osoby.
A to zle ????
Nie kloce sie przynajmniej ha ha
Dobrze dobrze jestem za;)
Ooo ale sue zmieniłeś Orim.Gdyby nie te okulary to bym cie nie poznała
Image na czasie,hi hi hi-okularki te samo tylko jakoś nam kolega zżółkł był:):):)I się kurczę skurczył kurczak:):):):):)
Tak Goska, tak własnie jest, pełna umowa ze wszystkimi swiadczeniami w Niemczech. Żadnych kombinacji z polskimi posrednikami,czy tez zawieranie dziwnych umów o pracę na mini, midi job itd.Jest osoba ,która tego pilnuje, która wszystko prowadzi z sumiennoscia,dokładnoscią i uczciwoscią.Umowy pisał adwokat w oparciu o prawo pracy,steuerberater kazdego miesiaca robi raport. Tak jak Wy sprawdzacie wszystko tak i ja również ,czasem bez zapowiedzi jade na stelle aby sprawdzic czy wszystko ok. Można naprawde normalnie w oparciu o prawo i przepisy funkcjonowac.I jak widziałaś, reklama również swoje robi.Mysle Goska, ze Wy również dobrze funkcjonujecie.
Lawenda, Binor, wielkie dzięki za miłe słowa. Oj, ja już tak mam, że kiedy się wkręcę to mówię bardzo szczerze i to co myślę. To nie jest teraz modne, ale ja tak mam.
Lawenda, rozkleiłam się totalnie. Na urodziny od mojego dziadka dostałam piękny zielony szalik. A trampki to moje ulubione obuwie. Będą gadali?
Ty czarodziejką jesteś. Dzięki