Na wyjeździe #22

30 marca 2015 20:34 / 3 osobom podoba się ten post
też mam takie spostrzeżenia....

30 marca 2015 20:37 / 4 osobom podoba się ten post

no niektórzy jak maja chody u MODERATORA no to nie sa wyrzucani za niepisanie na temat.ale jak sie ktos pomyli i niewstawi w tym watku co trzeba posta to juz wielkie halllo.halllo halo moderatorze czy ty spisz?pobudka trzeba zrobic tu porzadek a nie spac

O ile pamiętam to wywaliłem Ci konto już dwa razy, za nielegalną rekrutacje na forum. Co masz na mysli pisząc że mam zrobić porządek? Moderator

30 marca 2015 20:38 / 5 osobom podoba się ten post
amelka

E tam. Mleczko, no co Ty. Jak za glupote, spojrz tylko, ile masz ulubionych a ile napisanych.
Ja za glupote nie daje. Ja ja tepie -powinien byc ogonek przy e-w ekspresowym tempie.

Jestem mistrzem kojarzenia (powinno być w pochwalijkach) uzyłas "ekspresowym" i przypomniałam ze miałam Cie zaprosic na herbatę. Daje Ci wybor:

- czy chcesz w s...................................:)
- czy w czajniczku ktory przywiozłam z Maroka.W nim parzy się herbate czarną z miętą.Słodzi sie,ale nie uzywa sie łyżeczki do rozmieszania cukru. Pić ja należy gorącą,mocną i bardzo słodką.

30 marca 2015 20:40 / 11 osobom podoba się ten post
A to dwie żony- była i obecna się kłócą
A to dwie- psiapsiółki piją herbatę;)
Prywata kwitnie
30 marca 2015 20:42 / 10 osobom podoba się ten post
To dwie żony są? Ja nawet nie wiedziałam, że Moncherie i Robert byli parą. Taka telenowela brazylijska nam się tu rozwija:)
30 marca 2015 20:43 / 2 osobom podoba się ten post
I kto to mowi. Nie mylic z filmem:):):)
30 marca 2015 20:47 / 5 osobom podoba się ten post
wichurra

To dwie żony są? Ja nawet nie wiedziałam, że Moncherie i Robert byli parą. Taka telenowela brazylijska nam się tu rozwija:)

cos jak  pt?
"MODA NA SUKCEs"
zawiłe i długie hahha
30 marca 2015 20:48 / 4 osobom podoba się ten post
mzap88

Żenada... Moderator

To jest to, kultura i takt:(((((
30 marca 2015 20:49 / 5 osobom podoba się ten post
mleczko1

Jestem mistrzem kojarzenia (powinno być w pochwalijkach) uzyłas "ekspresowym" i przypomniałam ze miałam Cie zaprosic na herbatę. Daje Ci wybor:

- czy chcesz w s...................................:)
- czy w czajniczku ktory przywiozłam z Maroka.W nim parzy się herbate czarną z miętą.Słodzi sie,ale nie uzywa sie łyżeczki do rozmieszania cukru. Pić ja należy gorącą,mocną i bardzo słodką.

Ale piekny. Chce herbate z tego czajniczka.
Nie mam takiego. Chcesz go wymienic na samowar moze?
No i ta serweta. Kocham takie cudenka w domu. Nadaja klimatu.
Mam tez serwete na stole recznie wykonana, ale igla z haftem Richelieu.
30 marca 2015 20:50 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

..... Róbta co chceta , mnie tam już wszystko jedno ....

Hahaha- Basia ciebie tu brakowało! Wniosłaś perspektywę:):):):) i dystans i humor :):)
Przyznaję otwarcie, że jak się zaczynam spierać o coś to perspektywę tracę i prawie zapomniałam, że ja w nie w "Spiarajkach" piszę, a w "na wyjeżdzie".
To teraz napiszę, że będąc na wyjeździe przerażenie mnie ogarnia współmierne do mojego lenia i z jego powodu, a także z powodu narastającego zmęczenia. A gdzie tam dopiero pół roku, które chcę tu wytrzymać:):)

Publicznie również ogłaszam, że dziewczyny Lawenda i Amelka przyłapały mnie na dwóch moich wielkich wadach, przez co rumieńcem płonę i z samej siebie chichoczę, żem tak przyłapana.

Mam też nadzieję, że różnica poglądów nie oznacza furtki do naszych rozmów , Lawneda;)
30 marca 2015 20:56 / 3 osobom podoba się ten post
amelka

Tak, typowa egoistyczna postawa. Ja i ja, dopiero cala reszta na szarym koncu.
Powiem wiecej, uplyw lat tu niczego nie zmieni. Tak juz pozostanie.

Tylko egoistki maja sie dobrze w opiekuństwie. Przeciez wychowana na forumowym cycku. Pamietasz taka opiekunke co to za 1700€ miala głaskającego pdp.Pojechala do domu i słuch po niej zaginął. Teraz pojedzie za 1000€ do takiego co bije.Tak słuchała porad i tak wyszła jak ten co to mydło woził przez morza i oceany. Chyba Zabłocki to był:):):)
30 marca 2015 20:57 / 8 osobom podoba się ten post
mleczko1

To jest to, kultura i takt:(((((

do wpisu mzap, bo nie moge go znalezc:

chamstwo i wulgaryzm sa  zakazane nie tylko na tym forum, ale tak w ogole w zyciu.
Takim wpisem skompromitowalas sie, jak mniemam nie tylko w moich oczach.
Nie musisz kogos lubic, ale nie wolno o nikim tak myslec, a co napisac publicznie dopiero.
Pisalas wczesniej, ze szukasz pracy w Pl. Kto chcialby zatrudnic takiego "pracownika".
Tym wpisem przynosisz wstyd opiekunkom.
To nie jest bagno mzap.
30 marca 2015 21:02 / 3 osobom podoba się ten post
mleczko1

Tylko egoistki maja sie dobrze w opiekuństwie. Przeciez wychowana na forumowym cycku. Pamietasz taka opiekunke co to za 1700€ miala głaskającego pdp.Pojechala do domu i słuch po niej zaginął. Teraz pojedzie za 1000€ do takiego co bije.Tak słuchała porad i tak wyszła jak ten co to mydło woził przez morza i oceany. Chyba Zabłocki to był:):):)

Ale każdy ma też swój rozum.
Porad można posłuchać, na pewno były różne i wybrać to, co podpowiada intuicja.
30 marca 2015 21:04 / 2 osobom podoba się ten post
amelka

do wpisu mzap, bo nie moge go znalezc:

chamstwo i wulgaryzm sa  zakazane nie tylko na tym forum, ale tak w ogole w zyciu.
Takim wpisem skompromitowalas sie, jak mniemam nie tylko w moich oczach.
Nie musisz kogos lubic, ale nie wolno o nikim tak myslec, a co napisac publicznie dopiero.
Pisalas wczesniej, ze szukasz pracy w Pl. Kto chcialby zatrudnic takiego "pracownika".
Tym wpisem przynosisz wstyd opiekunkom.
To nie jest bagno mzap.

To jeszcze nic, był taki wpis na okolicznosc podcinania włosów pdp.Mogłabym zacytować ale chyba strona na forum  spaliła się ze wstydu.Takiego słownictwa to fornal
może pozazdrościć. To juz nie bagno to rynsztok.
30 marca 2015 21:05 / 3 osobom podoba się ten post
Marta

A to dwie żony- była i obecna się kłócą
A to dwie- psiapsiółki piją herbatę;)
Prywata kwitnie

A trzecia siedzi i komentuje.
Prywata znaczy sie kwitnie ;-))