E tam. Mleczko, no co Ty. Jak za glupote, spojrz tylko, ile masz ulubionych a ile napisanych.
Ja za glupote nie daje. Ja ja tepie -powinien byc ogonek przy e-w ekspresowym tempie.
no niektórzy jak maja chody u MODERATORA no to nie sa wyrzucani za niepisanie na temat.ale jak sie ktos pomyli i niewstawi w tym watku co trzeba posta to juz wielkie halllo.halllo halo moderatorze czy ty spisz?pobudka trzeba zrobic tu porzadek a nie spac
O ile pamiętam to wywaliłem Ci konto już dwa razy, za nielegalną rekrutacje na forum. Co masz na mysli pisząc że mam zrobić porządek? Moderator
E tam. Mleczko, no co Ty. Jak za glupote, spojrz tylko, ile masz ulubionych a ile napisanych.
Ja za glupote nie daje. Ja ja tepie -powinien byc ogonek przy e-w ekspresowym tempie.
Jestem mistrzem kojarzenia (powinno być w pochwalijkach) uzyłas "ekspresowym" i przypomniałam ze miałam Cie zaprosic na herbatę. Daje Ci wybor:To dwie żony są? Ja nawet nie wiedziałam, że Moncherie i Robert byli parą. Taka telenowela brazylijska nam się tu rozwija:)
Żenada... Moderator
Jestem mistrzem kojarzenia (powinno być w pochwalijkach) uzyłas "ekspresowym" i przypomniałam ze miałam Cie zaprosic na herbatę. Daje Ci wybor:
- czy chcesz w s...................................:)
- czy w czajniczku ktory przywiozłam z Maroka.W nim parzy się herbate czarną z miętą.Słodzi sie,ale nie uzywa sie łyżeczki do rozmieszania cukru. Pić ja należy gorącą,mocną i bardzo słodką.
..... Róbta co chceta , mnie tam już wszystko jedno ....
Tak, typowa egoistyczna postawa. Ja i ja, dopiero cala reszta na szarym koncu.
Powiem wiecej, uplyw lat tu niczego nie zmieni. Tak juz pozostanie.
To jest to, kultura i takt:(((((
Tylko egoistki maja sie dobrze w opiekuństwie. Przeciez wychowana na forumowym cycku. Pamietasz taka opiekunke co to za 1700€ miala głaskającego pdp.Pojechala do domu i słuch po niej zaginął. Teraz pojedzie za 1000€ do takiego co bije.Tak słuchała porad i tak wyszła jak ten co to mydło woził przez morza i oceany. Chyba Zabłocki to był:):):)
do wpisu mzap, bo nie moge go znalezc:
chamstwo i wulgaryzm sa zakazane nie tylko na tym forum, ale tak w ogole w zyciu.
Takim wpisem skompromitowalas sie, jak mniemam nie tylko w moich oczach.
Nie musisz kogos lubic, ale nie wolno o nikim tak myslec, a co napisac publicznie dopiero.
Pisalas wczesniej, ze szukasz pracy w Pl. Kto chcialby zatrudnic takiego "pracownika".
Tym wpisem przynosisz wstyd opiekunkom.
To nie jest bagno mzap.
A to dwie żony- była i obecna się kłócą
A to dwie- psiapsiółki piją herbatę;)
Prywata kwitnie