Na wyjeździe #22

30 marca 2015 16:17 / 4 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Ja będę Ciebie trzymać za paluszki a Ty mnie,musimy jeszcze znależć sposób żeby Andrejkę też za paluszki trzymać :)) Może Kasia by chciała?

Pomysle o trzymance wieczorem bo teraz za bardzo nie mam czasu. Polatałam po mieście; Kupiłam sobie nową kurtke i 2 czekolady z orzechami i jedną juz wmłóciłam :) Teraz na salonach posiedze i bede udawac że pracuje :)) I musze zaległe wpisy poczytać tyle tego że nie wiem, czy nadążę :))
30 marca 2015 16:25 / 4 osobom podoba się ten post
mzap88

czy ja wiem?

wy wywlekacie jakieś prywatne rzeczy, ktore ze średnią przyjemnością jestem poniekąd zmuszona czytać...

Wybacz, ale nie wiem w ktorym miejscu w trakcie tej dyskusji z Robertem wywloklam jakies prywatne sprawy. Pisze caly czas na temat jego firmy, ktorej robi tutaj taka sliczna reklame. Tak jak pisalam, widzialam reklame na samochodzie, ktorym przyjechal. Wujek Google poprowadzil mnie prosto do strony gdzie co prawda nie ma podanego nazwiska, ale sa dwa numery telefonow. Jeden znam osobiscie, drugi sprawdzilam znowu w Google. Do numeru doszlo nazwisko. Wydaje mi sie, ze sprawdzilam wystarczajaco. Chociaz moge sie mylic. Wczoraj brzydka pogoda byla, wiec poczytalam sobie.Nie zgadza sie pewien dosc istotny drobiazg. Istotny dla opiekunek, nie dla rodzin.
30 marca 2015 16:29 / 2 osobom podoba się ten post
i jeszcze ta firma za specjalnie dużo nie płaci, chociaz dla kogoś to może być dużo
30 marca 2015 16:53 / 8 osobom podoba się ten post
moncherie

Wybacz, ale nie wiem w ktorym miejscu w trakcie tej dyskusji z Robertem wywloklam jakies prywatne sprawy. Pisze caly czas na temat jego firmy, ktorej robi tutaj taka sliczna reklame. Tak jak pisalam, widzialam reklame na samochodzie, ktorym przyjechal. Wujek Google poprowadzil mnie prosto do strony gdzie co prawda nie ma podanego nazwiska, ale sa dwa numery telefonow. Jeden znam osobiscie, drugi sprawdzilam znowu w Google. Do numeru doszlo nazwisko. Wydaje mi sie, ze sprawdzilam wystarczajaco. Chociaz moge sie mylic. Wczoraj brzydka pogoda byla, wiec poczytalam sobie.Nie zgadza sie pewien dosc istotny drobiazg. Istotny dla opiekunek, nie dla rodzin.

Moncherie lubię cię :):):) ale to zaczyna robic się nie fajne dajesz się podpuszczać i znowu wychodzi jak wychodzi a my chcemy czy nie  w tym uczestniczymy:(:(:(
30 marca 2015 16:55 / 1 osobie podoba się ten post
Agata07

Ruda tanczy jak szalona :))))))))))))))))))))))))))))))))) uslyszalam to w radiu :)))))))))))))))

a kogo to?:)
30 marca 2015 16:58 / 1 osobie podoba się ten post
Dyśka

a kogo to?:)

Nikt nie skomentowal tylko Ty,tak wiec wychodzi na to ze Ciebie :)
30 marca 2015 16:59 / 1 osobie podoba się ten post
Agata07

Nikt nie skomentowal tylko Ty,tak wiec wychodzi na to ze Ciebie :)

Skoro tak mówisz,to chyba tak .....,tylko że ja nie jestem już ruda:).Miło że interesuje Ciebie mój życiorys,ja żyję szybko i ciężko za mną nadążyć:)
30 marca 2015 17:26
Co za bzdura,brak slow,rece opadaja :)
30 marca 2015 17:29
Agata07

Co za bzdura,brak slow,rece opadaja :)

Jak się ma braki:)
30 marca 2015 17:29
Poszukaj sobie kolezanki :)
30 marca 2015 17:41
Lawenda

Nie straciłaś daru zaskakiwania mnie. :))))
Pisałaś wyraźnie o forum i nawet domyślam się o co chodzi, pamiętam tę wymianę zdań z "A".
Zażartowałaś z tematu, z którego nigdy nie powinno się żartować - ze śmierci. Jest to chyba jedyny temat, który powinien być "tabu" jesli o to chodzi.
Dostałaś od "A" ostro, bo nie wycofałaś się w porę, tylko ironizowałaś dalej.
Wtedy padł argument o wieku, bo osoba starsza ma często więcej doświadczenia i więcej wyczucia. Tobie go zabrakło, przykro mi. czasem trzeba ugryźć się w język.

Twoje wypowiedzi są interesujące i chyba każdy na forum cię czyta . Są również równouprawnione z innymi użytkownikami forum, nie ma tu absolutnie żadnej dyskryminacji ze względu na wiek itp.
Liczy się wypowiedź sama w sobie.

Odniosłam się do forum bo tutaj toczy się dyskusja, ale problem istnieje przede wszystkim w życiu realnym.
Proszę byś nie zgadywała o które sytuacje chodzi, bo nie lubię takiego wchodzenia komuś "w głowę" jeśli ktoś nie chce napisać nic więcej. Ty też wczoraj wspomniałaś o pewnej miłości i nie chciałaś rozwijać dalej, a ja to uszanowałam. 
Co jest tabu a co nie, to uważam, że każdy człowiek ma prawo zdecydować sam, każdy jest inny, ma inne doświadczenia itd.  
W twoim odbiorze nie ma na forum dyskryminacji ze wględu na wiek-i jest to twoją prawdą. Moją prawdą jest to, że spotkałam się tak w życiu realnym
jak i kilkukrotnie na forum z postawą o której pisała Igga i o której pisałam również ja w cytowanym przez ciebie poście.
30 marca 2015 17:48 / 4 osobom podoba się ten post
Agata07

Poszukaj sobie kolezanki :)

Jeżeli to do mnie.?..........,to wolę kolegów,koleżanek mam dużo:)
30 marca 2015 18:37 / 6 osobom podoba się ten post
Dzisiejsza Saarbrueker Zeitung na stronie z kulturą poświęciła jedną szpaltę na recenzję sobotniego koncertu Leszka Możdżera w Illingen. Przy przedstawianiu artysty w artykule padło parę nazwisk polskich gwiazd jazzu, a sam Możdżer przedstawił się autoironicznie publiczności jako pan Bzsch Bzsch Bzsch :
Ogólnie pozytywna recenzja.

A telewizornia ZDF o 20.15 zapodaje "Sein gutes Recht" o chorym na demencję, który walczy o prawo do decydowania o sobie. ( chory nie jest jeszcze w zaawansowanym stadium)

A teraz spadam robić kolację i wysłuchać kolejnej rundy jęków w związku z jedzeniem, lekami, przebieraniem.
Już mi się przykleiły: o Jesus, Maryja, Josef, o ne, ne, o je, je. Wiem małpa ze mnie ;) 
Przez to jej oprotestowywanie jedzenia, ja obżeram się w dwójnasób:(
30 marca 2015 19:01 / 2 osobom podoba się ten post
moncherie

Gośka jesli będziesz nadal bezpodstawnie szkalować naszą firmę ze swoich osobistych chorych powodów, lub robić to w innych miejscach w internecie znajdą się na to paragrafy.Nikt w internecie nie jest anonimowy.W waszym wspólnym interesie jest utrzymywać poprawne stosunki ze względu na dzieci więc nie zniżaj się znowu do poziomu poniżej krytyki.Zajmij się dziewczyno własnym życiem, bo przeszlość to zamknięty rozdział i nie ma do niego powrotu.
30 marca 2015 19:16 / 12 osobom podoba się ten post
PHK

Gośka jesli będziesz nadal bezpodstawnie szkalować naszą firmę ze swoich osobistych chorych powodów, lub robić to w innych miejscach w internecie znajdą się na to paragrafy.Nikt w internecie nie jest anonimowy.W waszym wspólnym interesie jest utrzymywać poprawne stosunki ze względu na dzieci więc nie zniżaj się znowu do poziomu poniżej krytyki.Zajmij się dziewczyno własnym życiem, bo przeszlość to zamknięty rozdział i nie ma do niego powrotu.

Przeszlosci moze i nie ma. Sa jednak Dzieci, ktore najbardziej cierpia za bledy rodzicow.
I to dzieci wlasnie czuja sie najbardziej winne za zaistniala sytuacje.
Ani mamusia, ani tatus, ani tez konkubina czy konkubent.
Ot takie spostrzezenie ogolne.
Podpielam sie pod Twoja wypowiedz zupelnie przypadkowo.
A i na koniec, za rozpad zwiazku winne sa zawsze dwie osoby: zona i tesciowa.