Ja będę Ciebie trzymać za paluszki a Ty mnie,musimy jeszcze znależć sposób żeby Andrejkę też za paluszki trzymać :)) Może Kasia by chciała?
Ja będę Ciebie trzymać za paluszki a Ty mnie,musimy jeszcze znależć sposób żeby Andrejkę też za paluszki trzymać :)) Może Kasia by chciała?
czy ja wiem?
wy wywlekacie jakieś prywatne rzeczy, ktore ze średnią przyjemnością jestem poniekąd zmuszona czytać...
Wybacz, ale nie wiem w ktorym miejscu w trakcie tej dyskusji z Robertem wywloklam jakies prywatne sprawy. Pisze caly czas na temat jego firmy, ktorej robi tutaj taka sliczna reklame. Tak jak pisalam, widzialam reklame na samochodzie, ktorym przyjechal. Wujek Google poprowadzil mnie prosto do strony gdzie co prawda nie ma podanego nazwiska, ale sa dwa numery telefonow. Jeden znam osobiscie, drugi sprawdzilam znowu w Google. Do numeru doszlo nazwisko. Wydaje mi sie, ze sprawdzilam wystarczajaco. Chociaz moge sie mylic. Wczoraj brzydka pogoda byla, wiec poczytalam sobie.Nie zgadza sie pewien dosc istotny drobiazg. Istotny dla opiekunek, nie dla rodzin.
Ruda tanczy jak szalona :))))))))))))))))))))))))))))))))) uslyszalam to w radiu :)))))))))))))))
a kogo to?:)
Nikt nie skomentowal tylko Ty,tak wiec wychodzi na to ze Ciebie :)
Co za bzdura,brak slow,rece opadaja :)
Nie straciłaś daru zaskakiwania mnie. :))))
Pisałaś wyraźnie o forum i nawet domyślam się o co chodzi, pamiętam tę wymianę zdań z "A".
Zażartowałaś z tematu, z którego nigdy nie powinno się żartować - ze śmierci. Jest to chyba jedyny temat, który powinien być "tabu" jesli o to chodzi.
Dostałaś od "A" ostro, bo nie wycofałaś się w porę, tylko ironizowałaś dalej.
Wtedy padł argument o wieku, bo osoba starsza ma często więcej doświadczenia i więcej wyczucia. Tobie go zabrakło, przykro mi. czasem trzeba ugryźć się w język.
Twoje wypowiedzi są interesujące i chyba każdy na forum cię czyta . Są również równouprawnione z innymi użytkownikami forum, nie ma tu absolutnie żadnej dyskryminacji ze względu na wiek itp.
Liczy się wypowiedź sama w sobie.
Poszukaj sobie kolezanki :)
Wybacz, ale nie wiem w ktorym miejscu w trakcie tej dyskusji z Robertem wywloklam jakies prywatne sprawy. Pisze caly czas na temat jego firmy, ktorej robi tutaj taka sliczna reklame. Tak jak pisalam, widzialam reklame na samochodzie, ktorym przyjechal. Wujek Google poprowadzil mnie prosto do strony gdzie co prawda nie ma podanego nazwiska, ale sa dwa numery telefonow. Jeden znam osobiscie, drugi sprawdzilam znowu w Google. Do numeru doszlo nazwisko. Wydaje mi sie, ze sprawdzilam wystarczajaco. Chociaz moge sie mylic. Wczoraj brzydka pogoda byla, wiec poczytalam sobie.Nie zgadza sie pewien dosc istotny drobiazg. Istotny dla opiekunek, nie dla rodzin.
Gośka jesli będziesz nadal bezpodstawnie szkalować naszą firmę ze swoich osobistych chorych powodów, lub robić to w innych miejscach w internecie znajdą się na to paragrafy.Nikt w internecie nie jest anonimowy.W waszym wspólnym interesie jest utrzymywać poprawne stosunki ze względu na dzieci więc nie zniżaj się znowu do poziomu poniżej krytyki.Zajmij się dziewczyno własnym życiem, bo przeszlość to zamknięty rozdział i nie ma do niego powrotu.