Na wyjeździe #22

30 marca 2015 21:06 / 1 osobie podoba się ten post
Leży:))
30 marca 2015 21:07 / 1 osobie podoba się ten post
wichurra

Ale każdy ma też swój rozum.
Porad można posłuchać, na pewno były różne i wybrać to, co podpowiada intuicja.

Intuicja? w opiece? to jak jasnowidztwo.Młoda była słuchała  większości, teraz pewnie posłucha intuicji.:):)
30 marca 2015 21:10 / 4 osobom podoba się ten post
mleczko1

To jeszcze nic, był taki wpis na okolicznosc podcinania włosów pdp.Mogłabym zacytować ale chyba strona na forum  spaliła się ze wstydu.Takiego słownictwa to fornal
może pozazdrościć. To juz nie bagno to rynsztok.

Totez nie dziwi, ze Pdp jak trafi sie w miare dobra i kulturalna opiekunka, to za wszelka cene chce ja zatrzymac dla siebie.
Przyznam szczerze, ze bez tego forum nie wiedzialabym tego.;-))
Nie miesci sie w mojej glowie, jak mozna takich epitetow uzywac w stosunku do innych ludz i spodziewac sie jeszcze poklasku.

30 marca 2015 21:10 / 7 osobom podoba się ten post
mleczko1

Intuicja? w opiece? to jak jasnowidztwo.Młoda była słuchała  większości, teraz pewnie posłucha intuicji.:):)

No nie wiem - wiele z nas (w tym i Ty), zaczynała karierę opiekunki bez forum i bez jakichkolwiek wskazówek, polegając tylko na własnym rozeznaniu sytuacji i jakoś nie wyszłysmy na tym źle. Przynajmniej mi się źle bez forum nie działo. 
30 marca 2015 21:12 / 1 osobie podoba się ten post
Marta

Leży:))

Jeszcze lepiej,  sobie lezy i komentuje )
30 marca 2015 21:14 / 4 osobom podoba się ten post
wichurra

No nie wiem - wiele z nas (w tym i Ty), zaczynała karierę opiekunki bez forum i bez jakichkolwiek wskazówek, polegając tylko na własnym rozeznaniu sytuacji i jakoś nie wyszłysmy na tym źle. Przynajmniej mi się źle bez forum nie działo. 

No własnie, bo nikt nam nie doradzał :):):)
30 marca 2015 21:22 / 4 osobom podoba się ten post
amelka

Jeszcze lepiej,  sobie lezy i komentuje :-))

Leży,komentuje a teraz jeszcze kandyzowany imbir podjada!
Rozpusta ,rozpusta i chuć;)
30 marca 2015 21:23 / 13 osobom podoba się ten post
mleczko1

No własnie, bo nikt nam nie doradzał :):):)

No może i racja, ale nadal obstaję przy swoim, że rad należy słuchać, ale się ślepo na nich nie wzorować. 
Mnie potępiano, że dziadkowi okna umyłam, że w ogrodzie pracowałam. 
Ale co tam - nadal to robiłam, bo to ja byłam w tym miejscu i ja znałam wszelkie uwarunkowania. 
30 marca 2015 21:58
Nie nadążam, tyle wpisów... O.O
30 marca 2015 22:02 / 11 osobom podoba się ten post
Ha moja Helcia cały dzisiejszy dzień jakaś taka zadumana była ewidentnie coś ją gryzło :) no i przed snem pada pytanie ;
Żoana aty musisz do domu jechać
?- no muszę przecież Pani wie, ze rodzinę mam ....
- no tak ale wiesz co ja pomyślałam ,że ty tu zostaniesz niech A. przyjedzie bedzie nam gotować, robić zakupy a ty bedziesz tylko ze mną siedzieć i odpoczywać nie musisz do domu wracać ....
30 marca 2015 22:12 / 3 osobom podoba się ten post
Nie wiedziałem że miałem dwie zony a trzecia lezy i komentuje.No prawdziwy CUD mi sie przydarzył. Wszystkim zazdrosnym, zawistnym, negatywnie nastawionym do mojej osoby zycze miłego wieczoru .Osobie, która cos tam wspomniała że " ...jeszcze w dodatku źle płaci...." gratuluję wiedzy.Fakt jest taki i wniosek na przyszłość: nigdy nie wolno pojawiac się w obecnosci eks partnera/ki i w zaden sposób sie odkrywac bo zawiść moze zabić a jak juz sie pokaże, ze człowiek potrafi się podnieśc z kolan i osiagnąc sukces to dopiero boli te drugą stronę. Mimo wszystkich opryskliwych słów jakie padaja na forum życzę spokoju,radości w tworzeniu dalszych częsci telenoweli a przede wszystkich zdrowia i wytrwałosci w dążeniu do celów jakie każdy zapewne posiada.
30 marca 2015 22:31 / 4 osobom podoba się ten post
Wyszło na to że jestem trzecią żoną Roberta.Nie,nie,nie! Dementuję!
30 marca 2015 22:34 / 4 osobom podoba się ten post
To dopiero 6-ta miała przechlapane:)
30 marca 2015 22:42 / 4 osobom podoba się ten post
Marta

Wyszło na to że jestem trzecią żoną Roberta.Nie,nie,nie! Dementuję!

Nie wyszło. Trzecią to Ty jesteś, Marta, ale przyjaciółką do herbaty. Tak przynajmniej zrozumiałam. 
30 marca 2015 23:02 / 3 osobom podoba się ten post
Binor

Nie wyszło. Trzecią to Ty jesteś, Marta, ale przyjaciółką do herbaty. Tak przynajmniej zrozumiałam. 

O matko! To jeszcze gorzej wyszło:((