Na wyjeździe #22

31 marca 2015 12:42 / 14 osobom podoba się ten post
to co napisze powinnam umiescic w sentencjach,ale to dedykuje dla oceniaczy innych i dlatego tutaj zamieszczam..."nigdy nie rob rachunku sumienia za kogos tylko za siebie..."
31 marca 2015 12:48 / 4 osobom podoba się ten post
dorotee

Tylko pdp pana sobie zyczy:-(((

za 3500 to i diablem moge sie opiekowac ha ha 
31 marca 2015 12:48 / 14 osobom podoba się ten post
Wczoraj pokazywałam Dziadkowi zdjęcia, które miałam na swojej poczcie. Głównie była na nich moja malutka siostrzenica, moja rodzinka, mieszkanie. Gdy wchodziłam na kolejny mail, który przysłała mi siostra ze zdjęciami swojego dzieciątka, z boku załączyła się reklama, a na nim zdjęcie modelki w bikini. Dziadkowi oczy się zaświeciły A to kto? Masz jeszcze jej inne zdjęcia ?
31 marca 2015 12:49 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

za 3500 to i diablem moge sie opiekowac ha ha 

ja tez z jednym wyjatkiem;oby to nie byl moj pierwszy maz....
31 marca 2015 12:50 / 1 osobie podoba się ten post
ania52

ja tez z jednym wyjatkiem;oby to nie byl moj pierwszy maz....

nie patrz na to ha ha sztuka sie liczy hihi i kasa sie zgadzac musi
31 marca 2015 12:51 / 4 osobom podoba się ten post
ORIM

nie patrz na to ha ha sztuka sie liczy hihi i kasa sie zgadzac musi

nie chce w wiezniu skonczyc....
31 marca 2015 12:51 / 2 osobom podoba się ten post
Annika

Wczoraj pokazywałam Dziadkowi zdjęcia, które miałam na swojej poczcie. Głównie była na nich moja malutka siostrzenica, moja rodzinka, mieszkanie. Gdy wchodziłam na kolejny mail, który przysłała mi siostra ze zdjęciami swojego dzieciątka, z boku załączyła się reklama, a na nim zdjęcie modelki w bikini. Dziadkowi oczy się zaświeciły :-)A to kto? Masz jeszcze jej inne zdjęcia ? :-)

Dobre,
moglas dziadkowi poszukac w necie więcej zdjec modelek,
to by mu dopiero oczka blyszczaly....hi,hi
31 marca 2015 12:52 / 2 osobom podoba się ten post
wichurra

O widzisz Doda. Nie znalam tej historii od poczatku. To rzeczywiscie zenujace ze strony pana R. I jeszcze jego obecna partnerka, ktora swoje 3 grosze wtraca. Niczemu to nie sluzy, a juz na pewno nie rozkwitowi firmy.

Wichurra to są czy były tylko partnerki a nie żony.Chyba nic w tym złego,że obecna broni "mena" bo widocznie go kocha i nie chce zeby był poniewierany na forum..Ale o partnerach się nie dyskutuje publicznie.To powinno sie odbyc miedzy zainteresowanymi osobami a jeszcze lepiej w sypialni przy zamknietych drzwiach.
31 marca 2015 12:52 / 1 osobie podoba się ten post
Annika

Wczoraj pokazywałam Dziadkowi zdjęcia, które miałam na swojej poczcie. Głównie była na nich moja malutka siostrzenica, moja rodzinka, mieszkanie. Gdy wchodziłam na kolejny mail, który przysłała mi siostra ze zdjęciami swojego dzieciątka, z boku załączyła się reklama, a na nim zdjęcie modelki w bikini. Dziadkowi oczy się zaświeciły :-)A to kto? Masz jeszcze jej inne zdjęcia ? :-)

hehe, koniecznie zainstaluj adblocka :)
31 marca 2015 12:55 / 5 osobom podoba się ten post
mleczko1

Wichurra to są czy były tylko partnerki a nie żony.Chyba nic w tym złego,że obecna broni "mena" bo widocznie go kocha i nie chce zeby był poniewierany na forum..Ale o partnerach się nie dyskutuje publicznie.To powinno sie odbyc miedzy zainteresowanymi osobami a jeszcze lepiej w sypialni przy zamknietych drzwiach.

u mnie sypialnia do seksu jest...
31 marca 2015 12:55 / 2 osobom podoba się ten post
ania52

u mnie sypialnia do seksu jest...

ponoć najlepszy seks jest , jak się parka pokłóci :)
31 marca 2015 12:57 / 2 osobom podoba się ten post
mzap88

i bez klotni tez....przynajmniej u mnie....zawsze...
31 marca 2015 13:10 / 2 osobom podoba się ten post
mzap88

Wtedy odchodzi dzika namietnosc....ale Ty masz fajnie jedziesz juz do swojego....ojjjj czuje ze bedzie ruszanie...:) 
31 marca 2015 13:11 / 1 osobie podoba się ten post
Mzap mega Ci zazdroszcze........!
31 marca 2015 13:13 / 1 osobie podoba się ten post
Agata07

Mzap mega Ci zazdroszcze........!

hihihi, no słuchaj, bite 2 miechy się nie widzieliśmy ;) ale NARESZCIE pojutrze jest ten dzień, ja już dzisiaj z bananem na buźce jestem :) :) :) Najpierw rozbijamy się po praskich hotelach poźniej u mnie :) :P