Tylko pdp pana sobie zyczy:-(((
Tylko pdp pana sobie zyczy:-(((
za 3500 to i diablem moge sie opiekowac ha ha
ja tez z jednym wyjatkiem;oby to nie byl moj pierwszy maz....
nie patrz na to ha ha sztuka sie liczy hihi i kasa sie zgadzac musi
Wczoraj pokazywałam Dziadkowi zdjęcia, które miałam na swojej poczcie. Głównie była na nich moja malutka siostrzenica, moja rodzinka, mieszkanie. Gdy wchodziłam na kolejny mail, który przysłała mi siostra ze zdjęciami swojego dzieciątka, z boku załączyła się reklama, a na nim zdjęcie modelki w bikini. Dziadkowi oczy się zaświeciły :-)A to kto? Masz jeszcze jej inne zdjęcia ? :-)
O widzisz Doda. Nie znalam tej historii od poczatku. To rzeczywiscie zenujace ze strony pana R. I jeszcze jego obecna partnerka, ktora swoje 3 grosze wtraca. Niczemu to nie sluzy, a juz na pewno nie rozkwitowi firmy.
Wczoraj pokazywałam Dziadkowi zdjęcia, które miałam na swojej poczcie. Głównie była na nich moja malutka siostrzenica, moja rodzinka, mieszkanie. Gdy wchodziłam na kolejny mail, który przysłała mi siostra ze zdjęciami swojego dzieciątka, z boku załączyła się reklama, a na nim zdjęcie modelki w bikini. Dziadkowi oczy się zaświeciły :-)A to kto? Masz jeszcze jej inne zdjęcia ? :-)
Wichurra to są czy były tylko partnerki a nie żony.Chyba nic w tym złego,że obecna broni "mena" bo widocznie go kocha i nie chce zeby był poniewierany na forum..Ale o partnerach się nie dyskutuje publicznie.To powinno sie odbyc miedzy zainteresowanymi osobami a jeszcze lepiej w sypialni przy zamknietych drzwiach.
u mnie sypialnia do seksu jest...
ponoć najlepszy seks jest , jak się parka pokłóci :)
ponoć najlepszy seks jest , jak się parka pokłóci :)
Mzap mega Ci zazdroszcze........!