hihihi, no słuchaj, bite 2 miechy się nie widzieliśmy ;) ale NARESZCIE pojutrze jest ten dzień, ja już dzisiaj z bananem na buźce jestem :) :) :) Najpierw rozbijamy się po praskich hotelach poźniej u mnie :) :P
hihihi, no słuchaj, bite 2 miechy się nie widzieliśmy ;) ale NARESZCIE pojutrze jest ten dzień, ja już dzisiaj z bananem na buźce jestem :) :) :) Najpierw rozbijamy się po praskich hotelach poźniej u mnie :) :P
napisz jak mozesz cos o praskich hotelach,gdzie szukac ofert...zainteresowana jestem wyjazdem do Pragi
za 3500 to i diablem moge sie opiekowac ha ha
u mnie sypialnia do seksu jest...
U mnie tez. I najlepszy we troje. Tak ze Mleczko ma racje.
I moje sprawy wszystkie w sypialni zalatwiam.
Czytalas cos kiedykolwiek o moih prywatnych sprawach na forum?
my korzystamy tylko i wyłącznie z ebooking.com
Polecam bardzo.
ogladałam wczoraj wieczorem film Pasja,juz kiedys sobie obiecywalam, że nie będe ogladać nigdy więcej bo zawsze sie zrycze jak .....(jak dla mnie zbyt brutalny ten film)a co Panie tu robiły??jak zwykle sie kłóciły:)a pomodlic sie cholerka troche zamiast znów sie obrzucać błotem, wszystkim na wyjeżdzie jest ciężko, zamiast sie wspierać i sobie pomagać wolicie sie szarpac.
Przykro mi Was rozczarowac, ale "pierwsza" rowniez zona nie byla:) I o dzieci sie martwic nie musicie. Dobrze im sie wiedzie. Zdrowe, madre, sliczne:)
Wczoraj po raz kolejny z merytorycznej dyskusji magiel sie zrobil. Przepraszam wszystkich, ktorzy musiei czytac jaka to ze mnie podla sucz. Widocznie zabraklo innych, bardziej konstruktywnych argumentow. Mleczko moje uczucia do Ciebie wyjatkowo stabilne sa:) Moglabym rzec nawet, ze umacniaja sie:)
Przykro mi Was rozczarowac, ale "pierwsza" rowniez zona nie byla:) I o dzieci sie martwic nie musicie. Dobrze im sie wiedzie. Zdrowe, madre, sliczne:)
Wczoraj po raz kolejny z merytorycznej dyskusji magiel sie zrobil. Przepraszam wszystkich, ktorzy musiei czytac jaka to ze mnie podla sucz. Widocznie zabraklo innych, bardziej konstruktywnych argumentow. Mleczko moje uczucia do Ciebie wyjatkowo stabilne sa:) Moglabym rzec nawet, ze umacniaja sie:)
To my powinnyśmy Ciebie przeprosic. Pozwalamy wszyscy na takie zachowanie z jego strony.
Pamiętam jego wejście na forum, achy i ochy, pojawił sie facet. sama zresztą zasugerowałam dziewczynom jak ściągnąć jego na wieczorne rozmowy na czat.
Opowiadał w jak przyjacielski sposób rozstał się z matką swoich dzieci, jakimi są teraz wspaniałymi partnerami. Napisałam, że nie ma bezbolesnych rozstań, może byc grzecznie ale ból jest.
Nie sądziłam, że on miał tak wspaniałą kobietę.
Jesteś wielką bohaterką, wychowujesz wspaniałe dzieci. Umiałaś sobie wszystko zorganizować. Najbardziej podoba mi sie w Tobie ta dojrzałość i wiedza na temat życia i to że dbasz o swoje szczęście. Bo cóż może dać własnym dzieciom biedna opuszczona, zaniedbana kobieta, jaki los może im zgotować?Szczęście Twoje odbiaja się w oczkach Twoch dzieci.
Nie zatrudniaj nigdy starej opiekunki dla swoich dzieci, bo zobacz nie wiadomo na kogo można trafić.
Robert powinien być szczęśliwy, że dzieci jego mają dobrze. Powinien Ciebie wspierać nie tylko finansowo. Jeśli zobaczył, że Ty dobrze się tu na forum czujesz nie powinien zakłócać Tobie spokoju swoją tutaj obecnością, Dla dobra dzieci.
Od jakiegos czasu Robert podpuszczasz na forum dziewczyny z tą swoją firmą. Ale wczoraj zacytowałeś meila od moderatora jaki otrzymałeś na prośbe zamieszczenia info o swojej firmie. Odmówił Tobie.
Szukasz reklamy miedzy wierszami.
Nigdy nie zaryzykowałbym na jakąkolwiek współprace z Tobą.
Ty powinieneś bronić swoich najbliższych, a nie pozwalac aby tak na forum, publicznie maglować to co było, co nastapi.
Nie wiem czy taki facet stanie w obronie opiekunki, czy będzie walczył o dobro opiekunki, skoro nie potrafi zapewnić spokoju matce swoich dzieci.
Twoje zachowanie na forum to antyreklama .
.
IGGA, wiele razy bywaly miedzy Toba i mna krotkie spiecia, ale za ten wpis dalabym Ci Oskara, i to zadna ironia !!! Dalabym Ci nieskonczona ilosc plusikow tez !
Dodam tyl;ko w kwestii Moderatora, ze traktuje pod tym wzgledem wszystkich jednakowo. Kazdy moze znalezc sposob na reklame, skuteczna reklame.